Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

prosze o rade-bardzo smutna:(

Polecane posty

Gość smutna104

rozstałam sie z chlopakiem 3 miesiace temu, ciagle o nim mysle kocham go bylismy krotko bo po roku po czym stwierdzil ze mnie nie kocha wiec odeszłam od niego.. teraz nie mamy ze soba kontaktu chociaz bardzo bym chciala... teraz nie potrafie normalnie zyc?? tylu chlopakow chce sie ze mna umawiac spotykac a mnie ot wcale nie kreci nie mam ochoty na to chociaz wiem ze niektorzy sa bardzo wartosciowi...a jak juz ide na jakies spotkanie to mysle o bylym,,, to jest chore prosze powiedzcie mi co mam robic??

Skoro tamten cię nie kocha to nie ma sensu rozmyślanie o nim i rezygnowanie z życia towarzyskiego i szczęścia jakie może cię spotkać. Trudno - było minęło. Otrząśnij się i wyjdź do ludzi - to jest najlepsze lekarstwo.Z czasem rana się zabliźni, ale ty musisz żyć dalej. Umów się z kimś - zawsze mozesz na spotkaniu powiedzieć,że zakończyłaś pewien związek i potrzebujesz czasu, by wejść w nowy, ale niczego nie przekreślasz. Daj sobie szansę.

Gość smutna104
tylko ze ja sie chyba boje ze znowu oze byc to samo;( chciałabym ale sie boje..nie umiem sie zdecydowac z ktorym sie spotykac bo do zadnego nic mnie wielkiego nie ciagnie..do bylego to od poczatku mnie cos ciagnelo.wiec moze nie wchodzicw zadne zwiazki na razie??

Gość bvnvbn
chcesz być uczciwa i być w zgodzie z elemnatrna moralnoscia to nie spotykaj sie z innymi jesli myslisz o byłym albo im po prostu o tym mów szczerze