Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lord Nevermore

Na czym polega popęd seksualny u kobiet?

Polecane posty

Gość Lord Nevermore
Przemierzam lasy, ja właśnie jestem bardzo wysoki i chudy, choć nie taka tyczka-niezdara na szczęście. czyli ektomorficzna budowa ciała odpada?

Gość i tak autor tego nie posiada
koro sie pzadaje takie glupkowate pytania 🖐️

Gość Lord Nevermore
@i tak autor tego nie posiada a skąd wiesz co ja posiadam a czego nie? że nie mam pewności co wyglądu? wiesz można mi mówić różne rzeczy ale głupi to ja nie jestem. znajdź sobie pracę albo życie...

Gość EwelinaEwa.
Lord poszukaj tematu "idealna twarz facetów sonda " czy podobnego to zobaczysz jaki gust mają kobiety z kafe. :D

Gość i tak autor tego nie posiada
po primo facet ktory potrafi rozpalic laske nie wchodzi na tak podrzedne forum jakim jest kafe i nie zaklada takich topikow :O🖐️ po ecundo twoje pisanie daje mi podstawy ze jestes dosyc mlody z czego wynikaja twe problemy po tertio zadawanie glupich pytan nie jest rownoznaczne z tym ze jestes glupi ale jak sie postarasz to kto wie :O🖐️

Gość Młoda-Kobietka.
Ja osobiście bardzo lubię, kiedy mężczyzna jest silny i dominujący, nie tylko fizycznie, ale i psychicznie. Z drugiej strony dobrze by było, żeby wiedział jak postępować z kobietą- delikatnie, czule, a czasem stanowczo. Ostatnio chłopak z którym kręciłam przyciągnął mnie do siebie w tańcu, mocno przytulił i szeptał różne słodkości do ucha- niesamowicie podniecające. :D Pociągają mnie też faceci obdarzeni fajnym humorem, niekoniecznie jakimś wielce specyficznym, bo wychodzę z założenia, że są dwa rodzaje humoru- jego istnienie i jego brak. No i oczywiście inteligencja- to zawsze nieziemsko kręci nie tylko mnie, ale i wszystkie kobiety. No, a wiadomo, że humor jest powiązany z inteligencją, bo trzeba jej trochę mieć, żeby powiedzieć jakiś fajny dowcip, a nie sypać sucharami jak z rękawa. A wygląd- to różnie. Typy urody są naprawdę zróżnicowane i ciężko tu napisać coś konkretnego, prócz tego, że fajnie przytulić się do dobrze zbudowanego, wyższego faceta, który otoczy Cię ramionami. :P:P:P

Gość fkjvabhsbnd
A tak na marginesie, widziałyście Davida Gandi, jaki jest przepiękny, nie potrafie na niego patrzeć i nie podniecać się. http://www.google.pl/search?q=david+gandi&hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=673&prmd=ivnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=wnZnTpPVAfH54QS44uXjDA&ved=0CB0QsAQ

Gość Młoda-Kobietka.
Na mnie jakoś nie działa ten Gandi. :P Wolę trochę innych, ale pewnie jakbym miała takiego sąsiada to bym na niego poleciała. :)

Gość fkjvabhsbnd
No przeciez on jest mega seksowny, zajebisty, ja już mam mokro po prostu jak pomyślę ,że on mnie.... Jest absolutnie seksi na maska!!!

Gość o i niezywyte nastolatki
wkroczyly na topa :O:O juz po szkolce?

Gość do fkjvabhsbnd
Lecz sie debilko :O🖐️

Gość fkjvabhsbnd --paszła ty na
erotyczny :O:(

Gość Młoda-Kobietka.
Ja tam mam kisiel jak widzę jakiegoś niebieskookiego blondyna o anielskiej urodzie. Najlepiej wysoki, nie za bardzo przypakowany, ale nie chucherkowaty, z trochę dłuższymi włosami. Ogólnie długie włosy są nieziemsko seksowne. 😘 A ten Gandi taki trochę byczek Fernando. :P Jakkolwiek nie można powiedzieć, że nie jest ładny.

Gość fkjvabhsbnd
Nie jestem żadną nastolatką, temat jak najbardziej adekwatny, więc odpowiadam kto mnie podnieca!!! A ten koleś mnie podnieca i tyle! Co mam mówić, że faceci mnie nie podniecają? No bez przesady!!!!

Gość Młoda-Kobietka.
Ta ręka w gaciach to rzeczywiście hardkor. :D

Gość Jaroslawe-84
pasztety pokażcie swoje ryła :O

Gość fkjvabhsbnd
Już się zakompleksione polaczki odzywają, sami to za babami się oglądają, ale jak kobiecie sie podoba jakiś przystojny facet, 100 razy piękniejszy od nich i ją podnieca to już źle w dupie.

Gość stara żonka jego
ja w sobie odkryłam kurewską naturę,mam paru internetowych kochanków którym wysyłam swoje fotki a oni wysyłają mi filmiki jak walą sobie kutafonka mówiąc do mnie ostre teksty:P po takich akcjach odpalam w łóżeczku jak strzałowy :D

Gość Jaroslawe-84
fkjvabhsbnd stul ryj stara szmato :O

Hahahaha! Ten Gandi jest taki piękny, że aż nieprawdziwy;). Ja tam wolę zwykłe męskie piekności z sąsiedztwa, a nie takich wymuskanych chłoptasiów w obcisłych spodenkach i bluzeczkach, sesese. Na wystawę akuratny, ale żeby coś tam z nim robić, to nie kciałoby mi się.

Gość EwelinaEwa.
Ten cały Ghandi widać że model, ale żeby się aż tak podniecać jak " fkjvabhsbnd " to nie ja :D