Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalonna

doswiadczenia ze spirala

Polecane posty

Gość kalonna

pisze ten topik bo chcialabym sie dowiedzic czegos wiecej o spirali .... jak to bylo u was??? czy to boli? ile kosztuje i czy dlugo trzeba czekac na decyzje czy jakies badania sa porzebne i tak dalej

Gość kalonna
zadna nie miala???

Gość zuzianna
wejdz na antykoncpecje Sama sie nad nia zastanawiam. Jedynie wiem, ze jesli masz powracajace stany zapalne to nie powinno sie zakladac spirali. Z tego co czytalam, to zakladanie nie boli:)

Gość kalonna
no tak czytalam i to od groma az mi sie w glowie przewraca...jedni zachwalaja drudzy wypisuja ze to nic innego jak aborcja, jedni pisza ze nie boli drudzy ze strasznie...ja urodzilam juz 2 dzieci i w czasie ciazy mialam stan zapalny ale teraz juz nie , jestem 10 m po porodzie czy to tez sie jakos wlicza czy nie

Gość zuzianna
Zawsze mozna poprosic o znieczulenie wiec akurat tym bym sie nie przejmowala;) Chodzilo mi o nawracajace stany zapalne. Ja uwazam, iz nie jest to aborcja gdyz wkladka uniemozliwia zagniezdzenie sie "jajka" no ale kazdy ma prawo do swojego zdania. Mnie najbardziej zniecheca ta "niteczka" i sama swiadomosc noszenia ciala obcego.