Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fioletowa_Stokrotka

17 lat różnicy.

Polecane posty

Gość popelina7
Berta, jadę z Tobą :D

Gość po prostu ideał
"chyba zaraz spakuje się i pojadę do Francji może tez takiego spotkam" - spotkasz niejednego takiego. Ale nie tego samego. On już jest w Holandii. W Anglii i Francji już wszystkie bezdomne wiedzą, że nie wyrzyna.

Gość po prostu ideał
- Chodź do mnie, mam szerokie łóżko, przenocuję cię. - Nie pójdę, bo mnie wyrżniesz? - Nie wyrżnę. - To po co mam iść?????????????????

Gość popelina7
cholercia, to gdzie najlepiej jechać, żeby znaleźć takich wyrzynających?

Gość po prostu ideał
cholercia, wpadnij do mnie mam wyrzynarkę kupiłem w OBI promocja była powyrzynamy sobie

Gość grubaberta_34
no to chyba juz pomogłyśmy w problemie :-) nie za co autorko :-)

Gość niech zgadnę
"Wyjechałam do Francji na 2,5 miesiąca (do pracy) .... chce się jeszcze wybawić" W jakiej to pracy 19 latka bez kwalifikacji chce się wybawić we Francji?

Gość grubaberta_34
jak wybawić? ona jest już po przejściach to pewnie spokoju szuka :-)

Gość po prostu ideał
może i nie ma kwalifikacji, ale ma warsztat

Gość popelina7
super! Już jadę! No, dwie pieczenie na jednym ogniu, i problem rozwiązany i ja znalazłam wyrzynacza. A może zaprosimy jeszcze grubąbertę, co?

Gość niech zgadnę
czy to wybawienie miało być w klasztorze? to może bardziej Hiszpania albo Włochy

Gość po prostu ideał
a co tam, zapraszam wszystkich najwyżej wyrzucę za drzwi i nie wyrżnę

Gość jesteś super
Każdy inny by wyrż**ął i wykopał za drzwi

Gość po prostu ideał
jesteś super ciiicho wiem wszystkie dziewczyny mi to mówią

Gość do fioletowa
Powiem tylko tak Różnicę wieku można przełknąć.On ma problem z alkoholem,na pewno i być moze dlatego jest po rozwodzie.Jesteś młoda,nie pakuj się w zwiazek z kimś takim.

Gość grubaberta_34
:-) nie mogę już :-)

Gość grubaberta_34
popelina,ale ty wiesz, ze jak ja już pójdę do już żadne za drzwi. tylko wyrzniecie mnie interesuje

Gość po prostu ideał
nie mogę już nie przejmuj się ja też już nie mogę nie wyrabiam z tym wyrzynaniem ale próbować TRZEBA

Gość do tej co to do fioletowej
"Różnicę wieku można przełknąć" Komu to mówisz? Ona nie takie rzeczy już przełykała.

Gość a bo to...
"19latka po zyciowych przejsciach" jak to przeczytałam wybuchnęłam śmiecham i juz nawet nie czytałam dalej... LOL

Gość agajja
miedzy moimi rodzicami było 16 lat roznicy ale moja mama wychodzila za mąż w wieku 23 lat i rzadne z nich nie mialo przeszlosci ani dzieci ani też nie chciało sie dalej "bawić" jak to określiłaś. wiec jeśli masz ochote na zabawę a masz do tego prawo bo mlodziutka jestes to lepiej odpuść sobie ten zwiazek

Gość po prostu ideał
"Różnicę wieku można przełknąć" Popatrzcie na bercika. Trzydziesty czwarty rocznik, a jaka jeszczefiglarna. ;)

Gość a po co
19 lat to bardzo mało żeby mówić o przejściach no chyba że przechodziłaś jakiś ciężki dramat, mniejsza o to... jeśli rozmawiasz z facetem dlaczego rozpadło się jego małżeństwo lub związek to zawsze winna jest kobieta - no który prawdę Tobie powie że to z jego winy????? Jesteś bardzo ufna i zapatrujesz się w faceta tylko dlatego że Ciebie nie przeleciał? I tak do tego dojdzie a on jest świadomy że również tym może przyciągać Ciebie do siebie - to stary wyjadacz jesli chodzi o te klocki ;) nie neguję go ale poraża mnie Twoja łatwa fascynacja - poczekaj z zaangażowaniem, poznaj go lepiej, może zaproponuj mu przyjazd do Polski... i zastanów się czy nie kompensuje Twoją osobą braku dzieci i kobiety jednocześnie - 36 latek zachowuje się zupełnie inaczej niż Twoi rówieśnicy i to zapewne Ciebie ujęło. Zanim podejmiesz życiową decyzję zastanów się nad wszyskim i poznaj go lepiej.

Gość po prostu ideał
Bercik, czy robi ci CÓŚ, że róznica między nami jest jeszcze większa niż u bohaterów tego dramatu?

Gość popelina7
no ja też tylko na wyrżnięcie, określiłam to jasno i nie przyjmuję do wiadomości odmowy.

Gość grubaberta_34
coś Ty, mnie nic nie przeszkadza, byleby wyrzniecie było :-) ja już nie mam 19 lat żeby mi tam jakiś gach stopy w sklepie całował

Gość czy pozycja to już propozycja?
"zaproponuj mu przyjazd do Polski" - czy dlatego szlaja się po świecie, że nie miał propozycji z Polski? Dzieci to mu dowozi na widzenia tamta zła kobieta? Z tej "zapyziałej polski"?

Gość po prostu ideał
"nie mam 19 lat żeby mi tam jakiś gach stopy w sklepie całował" Bercia, lejesz miód na duszę mą, tymi słowy.

Gość po prostu ideał
Popelinka, Bercia, czy dopuszczacie mozliwość tylko przytulenia się do Was, w razie gdyby zawiodła moja wyrzynarka? Każdy ideał może mieć przecież zawodny sprzęt. :(

Gość a po co
czy pozycja to już propozycja? "zaproponuj mu przyjazd do Polski" - czy dlatego szlaja się po świecie, że nie miał propozycji z Polski? Dzieci to mu dowozi na widzenia tamta zła kobieta? Z tej "zapyziałej polski"? nie łapiesz sensu wypowiedzi :P