Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka z krakowa

czy waszym zdaniem jestem ladną mamusią?

Polecane posty

to nie temat o mnie jak chcecie sobie pogadac to zalozcie sobie wlasny co bym nie napisala zawsze ktoras z was sie przyczepi

Gość brookie sory ale mając taki
ryj jak ty nie wypowiadałabym się wcale na temat wyglądu lady love jak i autorki

mamuśka ładna, przypuszczam że z makijażem wygląda bardzo ładnie, bardziej jednak moją uwagę zwróciła uroda dziecka, naprawdę ładne a widać,że to pewnie kilkudniowy/kilkutygodniowy noworodek, a noworodki lubią sobie "różnie" wyglądać ;) a ten ma śliczną buzię. To chłopiec?

Gość hmmm....dziwkarsko
pewnie dobrze ciagniesz tymi ustami, brookie. poza tym wyzej srasz niz dupe masz. amen

moment napisałam tylko,że ciesze sie,że w koncu przejrzałaś na oczy bo uwierz mi,nie przemawia przeze mnie zazdrość tylko zdziwenie jak nijaka dziewczyna o okrągłej buźce i grubych udach, w prawie kazdym poscie sugeruje,ze jest zajebistą laską mamuska ze zdjecia mi sie bardziej podoba

Gość uwidaczniacz
te jola rutowicz, patrz co piszesz, jak juz samokrytyka, to raczej jej BRAK, to po pierwsze, po drugie, po hoj tu samokrytyka? kto sie pytal lady.. o jej fote, czy o swoja ?? tępa krowo:)

broooki ty naprawde wyglądasz jak Jola Rutowicz! Ty to dopiero jesteś straszna. Lady Love jest ładna i wara od niej!

hahahaha codziennie słysze zupełnie co innego wiec wasze śmieszne posty są dla mnie formą rozrywki małe brzydkie ludziki po drugiej stronie klawiatury!

Gość 16!!!!!!!!!!!!!!!!!
brookie wyglada jak Miriam ale podzielam jej wpisy :D :D

sluchaj no w dupie mam Twoja opinie, najpierw przejzyj sie w lustrze, sama o sobie myslisz ze jestes mega zajebista choc nie jestes moja figura mi sie podoba, wiec nie bede pierdolic ze mam na jej punkcie kompleksy, jestem pelno wartosciowa osoba i w srodku i za zewnatrz, nie palcze dniami i nocami bo np mam krzywy nos czy cokolwiek innego, nie musze nakladac kg makijazu tak jak Ty brookie zeby dobrze wygladac, pokaz swoja facjate bez makeupu porownamy i tak uwazam sie za osobe ladna, nie piekna ale ladna, zabronisz mi?

Gość brookie sory ale mając taki
slyszysz co innego? od żuli spod sklepu którym obciągasz, że jesteś piękna? :D Hahaha lady love jest dużo ladniejsza od ciebie a ty sama zaczęłaś krytykować :o więc zanim zabierzesz głos to spójrz w lustro :o

Gość żenuaaaa
hehe brookie przynajmniej ma normalne rysy twarzy a ty lejdi low wygladasz jakby cie matka łopatą waliła i zawijaj dalej te swoje cycko nalesniki do stanika na trzy razy ;D mamusia ładna, dziecko również, pozdrawiam!

Gość fgrrgtrgtrg
hahahaha codziennie słysze zupełnie co innego wiec wasze śmieszne posty są dla mnie formą rozrywki małe brzydkie ludziki po drugiej stronie klawiatury! po drugiej stronie klawiatury? ty tępa szpryco, monitora, jak już :O

Gość Die Besitzer haben
slicznie :) dzieciatko tez slodkie ..

brooki zaczynasz pisać sama ze sobą :o to ci odpisze - z litości

w którym momencie pisałam sama ze sobą kretynko??? liczyc literek w nicku nie umiesz żałosny brzydalu;/ fujjj

zazdrosna? a czego mam ci zazdroscic? moze to ciebie zazdrosc zzera, bo ja jeszcze nigdy na ciebie pierwsza nie naskoczylam, a wiesz czemu? bo jestes mi obojetna

Gość umami
Nie samokrytyka, tylko SAMOKRYTYCYZM cymbały.

ja pieeeerdole, dziewczyny ale macie powód do kłótni :D nie sądzicie, ze to trochę próżne? :D

Gość umami
Jedna spalona solarium wieśniara, druga dająca dupy jakiemuś pastuchowi z Portugalii. Obie siebie warte koczkodany.

pijany pewnie ze jest, ale ja sobie w kasze dmuchac nie dam pozatym nic tej lasce nie zrobilam, a ona sama od siebie na mnie najezdza

Gość hmmm....dziwkarsko
żenada pisze sie przez z z kropka! glupcze..