Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaanaa

odstawiłam tabl. i strasznie boli mnie podbrzusze,plamię-miałyście tak?

Polecane posty

Gość alaaanaa

mija 10dzień jak nie biorę tabletek i od wczoraj strasznie boli mnie podbrzusze,plamię na brązowo, boli mnie też krzyż, wszystko tak jak na miesiączkę, mam nabrzmiały i twardy brzuch. czy też tak miałyście? zastanawiam się czy nie iść do ginekologa, a może to normalne? tabletki brałam rok (novynette)

Gość nie martw się FAS
ale miałaś krwawienie w ciągu 7 dni od odstawienia i się przeciąga do 10 czy jak ?

Gość alaaanaa
powiem Ci tak, 26-29 miałam krwawienie z odstawienia...od 29ego miałam brać tabletki-kolejne opakowanie, ale już go nie wzięłam...od wczoraj znów mam plamienia i te boleści...w ciąży nie jestem, to chyba jajniki się obudziły, ale drastycznie ta chyba owulacja przechodzi, brzuch mam jak balon, boli jak cholera i jeszcze te plamienia...

Gość nie martw się FAS
Po prostu masz hormony rozregulowane, powinno się wszystko unormować w ciągu trzech miesięcy. Idź do gina jak ból nie przejdzie, a krwawienie się nasili.

Gość alaaanaa
mam nadzieję, że to w ciągu kilku dni minie, bo ja nie wyrobię;/

ja juz nie biore z 4 msc i do tej pory przed i po miesiaczce mam plamienia :/ ostatnio okres mialam ponad 2 tyg :/ nie wiem kiedy to sie wyreguluje

Gość alaaanaa
może jeszcze ktoś się wypowie, trzeci dzień mam brzuch jak piłka, twardy, boli i brązowe plamienia...czy miałyście tak po odstawieniu tabletek? czy to jajniki się tak budzą? wszystko boli mnie jak podczas miesiączki, jak siadam czuję w podbrzuszu i tak jakby w środku w pochwie kłucie

Gość alaaanaa
novynette - rok