Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roksi13115

Czy możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Tylko jest jeden problem..Do apteki mam jakieś 10km.A akurat mąż jest w pracy więc dopiero juro bede mogla go kupic

Gość cyki cyki
No to napisz :) U mnie takie "sterczące" sutki utrzymują się od momentu testu hehe. A śmierdzi mi do dzisiaj w sklepach :O

Gość cyki cyki
No to na dwoje babka wróżyła... A mąż nie może kupić testu?

Mi nawet w domu śmierdzi mówie do męża :Nie czujesz jak tu dziwnie śmierdzi a on do mnie na to ...Toc ja nic nie czuje wydaje ci się

Gość cyki cyki
Co wy z tym wymyślaniem? Jak jest w ciązy, to ma takie objawy, jak nie jest, to jakieś inne przyczyny, może zapalenie pęcherza.

Ja nic nie wymyślam i nie mam pojęcia dlaczego masz takie stwierdzenie??? Pisze poprostu jakie są moje odczucia i pisze na tym forum aby sę dowiedzieć czy ktoś miał tak samo

Mąż jest do 23 w pracy więc nigdzie apteki nie będzie otwartej ale rano jak będzie jechał do pracy zabiore się znim

Gość mi właśnie
mi właśnie pojawienie się żyły na piersi zasugerowało, że coś może być i okazało się, że jestem w ciąży. Gdzieś czytałam, że uwidocznienie się żył na piersiach może świadczyć o ciąży. Moje szczęście ma już ponad 12 miesięcy, a żyły nadal są bardzo widoczne. Poza tym nie miałam innych objawów oprócz bólu w podbrzuszu, który wzięłam za ból przed miesiączką.

Gość cyki cyki
:) No to gratulacje :) :) :) A jednak to były objawy, a nie wymyslanie. A jaki test robiłaś?

Roksi To jest TO? Miałam takie 2 kreski 3razy :) Gratuluję ! I pamietaj-nie pij alkoholu(FAS) i nie pal.

hej:) jestem tu pierwszy raz.. mam mdlosci i robi mi sie slabo i to dosyc czesto, bole podbrzusza tez mam , strasznie chce mie sie jesc ostatnio, jestem senna i zmeczona.. temperature mam podwyzszona przewaznie ok 37 stopni, jednego dnia kiedy bardzo mi bylo slabo i nie dobrze mialam 37,7.. dochodza do tego tez bole glowy..bole piersi mialam miesiac temu, ze az nie moglam sie dotknac , teraz juz nie mam.. przeszkadzaja mi papierosy i zmienily mi sie ostatnio smaki.. ja zawsze pije herbate nie slodzona a ostatnio jak ja pilam to wydawala i sie slodka i mi nie smakowala, za jakis czas byla dla mnie za gorzka i za mocna i jak ja pilam to robilo mi sie nie dobrze, zadna herbata mi nie smakowala.. brzuch mam powiekszony i mam wrazenie ze łączy mi sie z dolem.. tylko martwi mnie to ze kilka dni temu dzien przed spodziewana @ mialam dziwne brazowe plamienia a na drugi dzien mialam juz normalne krwawienie ale tylko przez dwa dni , trzeciego dnia mialam tylko jakies resztki a czwartego juz wcale, a zawsze moje @ trwaly okolo 4-5 dni i byly dosyc obfite.. robilam dwa razy test ciazowy i wyszla mi jedna kreska.. czy mozliwe ze jestem w ciazy?? blagam pomozcie mi .. wizyte u ginekologa mam dopiero za trzy tygodnie

hej:) jestem tu pierwszy raz.. mam mdlosci i robi mi sie slabo i to dosyc czesto, bole podbrzusza tez mam , strasznie chce mie sie jesc ostatnio, jestem senna i zmeczona.. temperature mam podwyzszona przewaznie ok 37 stopni, jednego dnia kiedy bardzo mi bylo slabo i nie dobrze mialam 37,7.. dochodza do tego tez bole glowy..bole piersi mialam miesiac temu, ze az nie moglam sie dotknac , teraz juz nie mam.. przeszkadzaja mi papierosy i zmienily mi sie ostatnio smaki.. ja zawsze pije herbate nie slodzona a ostatnio jak ja pilam to wydawala i sie slodka i mi nie smakowala, za jakis czas byla dla mnie za gorzka i za mocna i jak ja pilam to robilo mi sie nie dobrze, zadna herbata mi nie smakowala.. brzuch mam powiekszony i mam wrazenie ze łączy mi sie z dolem.. tylko martwi mnie to ze kilka dni temu dzien przed spodziewana @ mialam dziwne brazowe plamienia a na drugi dzien mialam juz normalne krwawienie ale tylko przez dwa dni , trzeciego dnia mialam tylko jakies resztki a czwartego juz wcale, a zawsze moje @ trwaly okolo 4-5 dni i byly dosyc obfite.. robilam dwa razy test ciazowy i wyszla mi jedna kreska.. czy mozliwe ze jestem w ciazy?? blagam pomozcie mi .. wizyte u ginekologa mam dopiero za trzy tygodnie