Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vadis qou

Stara powiedziała masz tu 1800 i idz sobie...

Polecane posty

Gość vadis qou

do warszawy sie wyprowadź. ona se chyba jaja robi. 1800 jak dla studenta? a gdzie mieszkanie i opłaty, to jest conajmniej 800 to zostaje 1000 na żarcie, ciuchy, jakieś wyjścia, książki no chyba ją pojebało!!

Gość vadis qou
mam koleżanki, chcemy wynająć kawalerka za 1800 NA TRZY. to jest po 600 każda, nawet tanio ale ścisk straszny, można zapaść na klaustrofobie. no a jeszcze woda itd. to jest dodatkowe 200 karta miejska itp.

Gość rocco s.
dozuce drugie tyle za regularne spotkania prowadzace do czyszczenia wszystkich twoich dziór.

Gość werti
w warszawie to za 800 zł są kawalerki a za 1200 to już całkiem niezłe. I nie obrzeżach

Gość ona_wi
no chyba ją poj**ało!! nie poj*ba*lo ma cie po prostu serdecznie dosc.....nygusie jeden

Gość vadis qou
no ale 1200 to chyba na dwie osoby, bo przypuszczam że małe to bedzie to TYLE SAMO 600ZŁ.

Gość vadis qou
i jakie 800??? najtańsza jest 780 w URSUSIE ale rozumiem że ty wiesz lepies :-)

Gość werti
może nie będzie duże, ale w tej cenie znajdziecie 2 pokojowe, ja wynajmowałam z 2 kolezankami 2 pokoje za 1700 zł, w centrum, jeden był duzy wiec tam dwie osoby, a w malym jedna osoba ale mysle ze i dwie dalyby rade. Mieszkanko fajne, odnowione. Trzeba dobrze poszukac, bo wiele osob wymysla kosmiczne ceny.

Gość vadis qou
ale kuleżanko :-) 1700 czyli powiedzmy 1800 NADAL 600ZŁ. no taniej sie nie da, umówmy sie :-) plus opłaty- 800 no i zostaje 1000 na żarcie, pranie, ciuchy cokolwiek.