Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana 22

przeszłośc seksualna partnera

Polecane posty

Gość nana 22

Chłopak z którym zaczęłam się spotykać parę miesięcy temu przyznał mi się niedawno, że zdradził swoją poprzednia dziewczynę na dyskotece, w wc, gdy był kompletnie pijany a laska podobno sama mu się podłożyła. Tłumaczy to tym, że tamta aktualna dziewczyna nie chciała z nim uprawiać seksu - chciała czekać do ślubu a jego "roznosiło" i jak trafiła się napalona dziewczyna to musiał skorzystać. Teraz boję się że on będzie mnie również zdradzał :( nie wiem straciłam jakoś zaufanie do niego bo jak dla mnie zachował się jak męska dziwka. Warto ciągną związek z kimś takim ?

Nie, bo jeśli nie będziesz miała ochoty na seks przez tydzień, potem będziesz miała np. miesiączkę, to on zdradzi i powie, że przecież nie mógł tak długo wytrzymac

Gość Europa 2031
jeśli nie chcesz czegoś złapać to odradzam 🖐️

Gość youareakidness
lepiej daj sobie spokoj

Gość nana 22
ale ja się zdążyłam już trochę zakochać :( tylko rozum jakoś budzi we mnie wątpliwości

Gość hthdeg
może sie pogubił i zrobił błąd ale przyznał sie tak? a mogłaś się nigdy nie dowiedzieć. Czasami mam wrażenie ze ludzie tylko udają takich poukładanych ale jak się popatrzy z boku to nie jeden ma niezłe grzeszki na sumieniu bo jesteśmy tylko ludzmi. Moim zdaniem nie warto skreślać od razu człowieka bo jak wiadomo ludzie sie zmieniają a jeśli sie zakochują to potrafią całe życie zmienic

" jego "roznosiło" i jak trafiła się napalona dziewczyna to musiał skorzystać" Myślicie, ze się zmieni?

Ja bym komuś takiemu nie zaufała. Z zasady jeżeli ludzie mają taką wątpliwą moralność (którą jeszcze próbują usprawiedliwiać) to im to na długo zostaje.

Gość MrGetLaid
normalny facet czego się czepiasz prawie każdy normalny facet taki jest. ja też się pieprzyłem z doopami w kiblu nawet jak przychodziłem do klubu z dziewczyną. no i co? ciesz się że jest zdrowy.....

Gość dsfsdsdsddsd
daj sobie spokoj z tych ruchaczem, widzisz ja mam prawie 30 lat i jak przeczytalam twoj temat to od razu widze, że nic z tego nie będzie... zaufaj starszje doswiadczonej osobie, ruchaczom mowimy NIE

Gość ona_wi
.....i dlatego nie powinno sie mowic o przeszlosci,moj dawny chlopak powiedzial mi o swoich dziewczynach i zerwalam bo za duzop ich by7lo a jemu naprawde na mnie zalezalo i mowil ze ma juz dosc tych nachalnych panienek......niestety za pozno