Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhjjgg

do facetów, opinia!!!

Polecane posty

Gość jjhjjgg

Znam go kilka lat, zdarzyło nam sie całować, przespać, kiedyś mnie gzieś zapraszał odmówiła, bo myślałam, że sobie jaja robi,a lbo jest pijany. I dzisiaj napisałam mu smsa, czy wpadnie na jakieś film, ale bez żadnych podtekstów (bo taka prawda, chodzilo mi, zeby razem posiedziec) odpisal, ze sie uczy, bo ma egzaminy (i wiem, ze faktycznie tak jest). To znaczy, ze ma kompletnie mnie w dupie i nic nie chce ze mna poza seksem kiedy ON MA OCHOTE? Prawda? A odpisal tylko dlatego, zeby miec czyste konto, ze odpisal i moze kiedys sie odezwac, bo pretensji miec nie moge??? Dobrze mysle?? :(

Gość wywód logiczny
mysle że pomyliłaś uczucie i związek z bzykaniem bez zobowiązań

Gość ptasiek nastroszony
no na uczucia trza zapracowac jednym smsem sie jego milosci nie zdobedzie ale juz plus ze sie odezwal , nie badz namolna powoli powoli i jemu sie serce rozpierdoli

Gość jjhjjgg
właśnie ja nie chcę bzykania bez zoabowiązń...ja wylądowałam z nim w łożku po 3 latach od teog jak peirwszy raz się całowaliśmy... i rpzekonałam się, że nie nadaje się do takich zwiazków bez zobowiązań, a on nie jest mi obojetny... ale chyba nic nie jestem w stanie zrobić, żeby go mieć... już przekreśliłam to przespadniem się z nim ;/

Gość pieprzniętyy
to już twój drugi temat na ten temat naprawde jesteś depseratka :D

Gość jjhjjgg
Tutaj trochę inny kontekst, bo pytam o męski punkt widzenia, a tam było ogólnie. A jeśli Tobie nie pasuje, nie czytaj :)

Gość turkusova..
napisałaś że faktycznie ma egzaminy więc pewnie prawdę napisał nie rozumiem Cię

Gość jjhjjgg
Na pewno ma. Ale i tak swiadczy to o tym, ze nie chcial sie spotkac i chodzi mu o jedno tylko...

Gość turkusova..
no jak się uczy bo ma egzaminy to jak może się z tobą spotkać ma zawalić egzaminy ??? Zaproponuj że jeśłi miałby ochotę się spotkać żeby odezwał się jak będzie po egzaminach lub jak będzie miał czas

Gość jjhjjgg
Nic nie proponuje napisałam. że trudno może innym razem. Będzie chciał to się odezwie, ale ja wiem, że odezwie się jak będzie chciał seksu, a ja nie chcę takiego zwiazku bez zoabowiazań. A poza tym dla chcacego nic trudnego!

Gość turkusova..
no to jak nie chcesz to się nie odzywaj zmykam pa

Gość jjhjjgg
Bo przeciez oczywiste, ze jakby chcial, a faktycznie nie mogl, sam zaproponowalby inny termin

Gość jjhjjgg
Nie ma tutaj na forum mężczyzn, którzy mogliby odpowiedzieć z tzw męskiego punktu widzenia? :)

Gość jgjgjjgj
pytanie retoryczne? babo to jest forum DLA KOBIET!!!! wiec to chyba nie dziwne ze jest tu przewaga kobiet nad mezczyznami (a mezczyźni jak juz są to przewaznie nic nie wiedzące o zyciu damsko męskim podstarzałe prawiczki)

Gość jjhjjgg
Ja wiem, ze kobiece forum, ale zawsze tu pełno mężczyzn było...

Gość jjhjjgg
up