Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonka881

czy to normalne?

Polecane posty

Gość aldonka881

witam. Czy to normalne ze nie moge zapomniec o facecie z ktorym bylam 8 lat bylam zareczona i planowalismy slub?? Rozstalismy sie ppniewaz od jakiegos roku zaczelo sie psuc a mianowicie przez to ze zaczal cpac (palic tawke). I tak sie toczylo nasze zycie na klotniach prosbach obietnicach placzu itd. Wszystko sie posypalo jak sie dowiedzialam ze spotyka sie z jakas laska )on twierdzi ze nie spotykal sie tylko to byl jednorazowy wybryk) twierdzitez ze sie z nia nie przespal (chociaz komu innemu powiedzial co innego). Ale musialo byc ostro jesliwrocil do domu po nocy z podrapanymi plecami i malinka na szyi...:/ wtedy to zakonczylam. Jesli chodzi o ta laske to nie bylo pierwszy raz. 3 lata temu tez sie roztalismy ale dalam mu szanse i przez dwa lata bylo ok a potem zaczal cpac i sie zaczelo wszystko psuc... Nie chcial sie rozstawac przepraszal itd potem gadal ze przestal cpac ze sie zmienil ogarnal ale jakos w to nie wierze. Wszystko by bylo ok gdyby udalo mi sie zapomniec a ja caly czas o nim mysle. To chore. Tyle razy mnie skrzywdzil a ja nie potrafie go nienawidziec:(

Gość niemodna lula
ile ty masz lat?

Gość vox vox voxx
wiesz to ciezka sytuacja... nie potrafie Ci nic na to odpowiedziec... daj obie czas... i pomysl racjonalnie... zyj tak byc byla szczesliwa i niczego nie zalowala.

Gość aldonka881
23 a z mojego zachowania wynika ze jestem gowniara:(

Gość wywód logiczny
masz syndrom ofiary ale nie uginaj się, to było i minęło, jak reaktywujesz ten związek to spieprzysz sobie zycie

Gość aldonka881
wiem ze mu nie ufam i to nie bylby dobrypomysl zeby wrocic. Chce zapomnie ale nie potrafie

Gość dsdfdfdffddf
to zaczelas byc z tym chlopasem jak mialas 15 lat? :O

Gość aldonka881
wywod logiczny - wiele osob mi to mowi wiec cos w tym musi byc...

Gość aldonka881
no taak jak mialam 15 lat tyle ze to byl zwiazek z przerwami bo mu sie tak co roku w główce przewracalo

tak, to normalne z tego powodu, że byliście szmat czasu ze soba i się do niego przyzwyczaiłas, byc może nadal go jeszcze kochasz, ale ten zwiążek nie był dla ciebie dobry.. musisz sie szybko ogarnąć, a ułożysz sobie zycie i znajdziesz tego jedynego szybciej niz myślisz.. :)

Gość aldonka881
edyciak - dziekuje za cieple slowa. podswiadomie sama to wiem ze nie byl dobry, ale ciezko zapomniec. Nie chce tez poraz kolejny popelnic tego samego bledu i do niego wrocic