Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronkowe_majteczki

SAMOTNE 30-TKI

Polecane posty

Gość fgfdfdfdfdfdf
moj chlopak jest mlodszy ode mnie..

Gość MrGetLaid
ekvinna, masz rację, ale faceci zwracają też uwagę na młodsze bo są po prostu bardziej świeże, radosne pełne życia niż oni sami. tak twierdzi np. mój kolega z pracy który ma 32 lata. z opowieści moich znajomych, rozmów z kobietami po trzydziestce oraz innych opowieści wyłania się obraz że jesteście bardzo poważne gdy ktoś chce się zaangażować w trwały związek - znajdujecie miliony powodów by facet wam nie pasował. z drugiej strony nie gardzicie romansami choć nie omieszkacie w pewien psychiczny sposób wyssać z młodych facetó wszystko co się da. ci w waszym wieku widzą jakie jesteście "wyluzowane" i często się boją podchodzić nawet. może też dlatego szukają młodszych dziewcząt. tamte są otwarte na związek i nie komplikują sytuacji.

Gość może to Dżastin Biber
Nie ma nic złego w tym jeżeli kobieta w pewnym wieku chce poważnego związku. Jeśli trafi na odpowiedniego faceta to się uda, a jeśli spotka niedojrzałego niedojeba, któremu ciągle fiu bździu w głowie to mówi się trudno.

Gość MrGetLaid
kurde nie jestem dżastin bimber żaden:P ale zwykły 23latek który ma wzięcie i jest całkiem bogaty. nie pierdolę, koka i szampan to dla was standard. wy nie potraficie się już nawet cieszyć życiem - kompletna anhedonia. wszystko się wam wali stąd te ciężkie ucieczki w używki. tylko potem życie zrujnowane.

Gość koronkowe_majteczki
Ostatnio moja przyjaciółka rówieśniczka wyszła za mąż za faceta 4 lata młodszego-czyli wszystko się może zdarzyć.Chodzili ze sobą tylko rok.

Gość dadw
HAHAHAHAHA stare baby z mlodymi facetami, wykorzystaja was ile moga i znajda sobie mlodsze. I to, ze tak modo wygladacie to tez smiechu warte.

Gość koronkowe_majteczki
GÓWNO PRAWDA!!!!

Gość MrGetLaid
to jasne że wzięła go z dwóch powodów: 1 to desperacja, bo zegar tyka, a 2 to fakt że młodszy to będzie na nią mógł dłużej pracować. niby nic, ale prawdziwy powód to nie miłość tylko twarde prawa ekonomii i biologii

Po pierwsze nigdzie nie napisałam, że jesteś Dżastinem Biberem. :O Po drugie szkoda mi ciebie jeśli obracasz się tylko w takich kręgach, gdzie dla trzydziestolatek koka i szampan to standard. :O I wreszcie, mam 25 lat.

Gość u lakaksjssh
MrGetLaid--> dla mnie to ty jetses zwyklym ruchaczem, wybacz ale z tego co piszesz to wylania sie obraz tepego przemądrzalego ruchacza, ja bym cie kijem nie tknęła oblesny bezmozgi ruchaczu.

Gość i ok
moja ex w wieku 30 lat wyglądała na max 21, nikt nie wierzył ze urodziła 2 dzieci, dziś ma 36 i juz nie jest tak atrakcyjna, ja za to trzymam sie duzo lepiej;P

Gość MrGetLaid
jak masz 25 to co się stresujesz? nie jesteś samotną trzydziestką+ a może i jesteś. moja babcia miała 65 lat to mówiła panom że ma 55lat i faktycznie dobrze wyglądała, ale robiła z siebie idiotkę, bo leciała na każdego po pięćdziesiątce który był szczupły i zamożny - ech to wasze kobiece myślenie

Ja się nie stresuję. Po prostu dziwię się, że ktoś tak idiotycznie myśli.

Gość i ok
niestety większość pań po 30 przestaje dbać o siebie, zapuszczają sie kompletnie, wiec wybór jest prosty tym bardziej ze roi się od 20parolatek szukających dojrzałego mężczyzny

Gość koronkowe_majteczki
Moja przyjaciółka jest cholernie w nim zakochana!!!

Gość i ok
z 2 strony 30stka nawet zadbana i atrakcyjna miewa swoje nawyki które czasami są nie do pokonania dla potencjalnego amanta

Gość MrGetLaid
nie jestem ruchaczem, ja po prostu eksploruję życie. mam wiele zainteresowań: rynki kapitałowe, design, malarstwo hiperrealizm, literatura piękna. daj spokój nie samym seksem żyję. ja wolę poznawać psychikę osób które widzę.

Gość MrGetLaid
może kiedyś napiszę książkę o życiu nowoczesnych warszawiaków coś na miarę Prousta W poszukiwaniu straconego czasu i Trumana Capote Answered Prayers:P

Gość MrGetLaid
co to znaczy pitolisz? :D możesz jaśniej?

Gość i ok
MrGetLaid taki oczytany jesteś i nie wiesz??, sprawdź w słowniku slangu

Gość MrGetLaid
kiedy jest to ciekawe obserwować ludzi z tego środowiska:P są ciekawi, ale nie chcę być taki jak oni. wyobraź sobie, kobiety po trzydziestce urządzają na zamkniętym przyjęciu konkurs na rozpoznawanie penisów panów. wcześniej wszystkie palą metę, całą noc impreza w willi pod warszawą. podobno tak przez 2 dni, ale nie byłem do końca i nie paliłem bo głupi nie jestem. chcą mieć życie jak z jakiegoś Sunset Boulevard ale nie będą mieć, bo nie tędy droga

Gość MrGetLaid
ja mówię językiem Sienkiewicza, Balzaka, Byrona, Novalisa a nie potocznym. stąd nie wiem.

Gość i ok
mówisz językiem zadufanego w sobie nadzianego błazna

Gość MrGetLaid
a może wybrałem rolę błazna, żeby móc więcej obserwować?

Gość i ok
w takim wypadku idealnie sie w niej sprawdzasz

Gość MrGetLaid
słuchaj nie wiem dlaczego jesteś na mnie zła. nic ci nie zrobiłem. gdybyś poznnała mnie w realu myślała byś o mnie pozytywnie.

Gość i ok
jednak sam nie jesteś zjawiskiem nadzwyczajnym, ot zwykły przerost okładki nad treścią, złap trochę pokory życiowej bo to co masz nie jest dane raz na zawsze

Gość i ok
czytaj wyżej, ze zrozumieniem, jestem mężczyzną, i takie twoje obserwacje...