Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronkowe_majteczki

SAMOTNE 30-TKI

Polecane posty

Gość MrGetLaid
wiesz w życiu nie chodzi o pokorę życiową ale o to żeby brać je garściami. żadna z was nie próbuje wyruchać życia że tak powiem. oddajecie daninę czasowi, on płynie i wykrada wam młodość. a ty i ok, też po prostu prezentujesz podobną postawę. w życiu trzeba się starać a nie poprzestawać na byciu średniakiem który ogląda szymona majewskiego wieczorem a potem w pracy się nim rano jara z kolegami, a sama praca polega na nierozwijających czynnościach urzędniczo-papierkowych.

Gość MrGetLaid
Bajka na dobranoc, a jakie są inne środowiska? jesli masz na myśli grupę pań po 31 które wychowują dzieci samotnie i spotykają się na babskich wieczorkach na których jedna drugą zapewnia drugą "jesteś piękna"? albo "poznałam wspaniałego faceta ty też poznasz"?

Gość i ok
dlaczego wypowiadasz się o cudzym życiu nie mając w ogóle pojęcia , a kierujesz się tendencyjnymi przypuszczeniami, ideologią wymyśloną do własnych potrzeba karmienia prywatnego EGO.. Bierz garściami ale wiedz ze zawsze odbywa się to kosztem innych i za to tez zapłacisz

Gość MrGetLaid
jak niby zapłacę, co ty pierdolisz mały! co ja robię niby kosztem innych?

Gość i ok
twój język Balzaca i Mickiewicza itd schodzi na psy...

Wiesz, sa rozne grupy Pan po 30 (40, 50, 60) i to niezaleznie od tego czy sa samotne, czy nie. Ja mam samotne kolezanki niesmiale, siedzace w domu, przebojowe i aktywne, brzydkie i sliczne (choc to moze kwestia gustu). O ciekawych zainteresowaniach i nudne. Znam tez mezatki w tym wieku, ktore: zajmuja sie tylko mezem / dzieckiem /narzekaniem / niczym sie nie zajmuja / maja kilkoro dzieci i mnostwo pasji

Gość i ok
a teraz powiem ci po swojsku obserwatorze, nie wyzywaj mnie bo jak cie dopadnę gnojku to tak nakopie ci do dupy ze prze tydzień będziesz szukał drogi do domu

np takie srodowksko 30-stek ,ktore maja wywalone po calosci na malolatow i nie usiluja sie odmlodzic na sile,ale sa zabawne ,szalone i maja to cos ,co inne moga im pozazdroscic i nie mowie tu o rozancu i wypadzie na nieszpory:D:D:D:D

Gość Raf11
dlaczego 30 letnie kobiety sa atrakcyjne i fajne moj kolega ma dziefczyne starsa o 8 lat i jakos gra sa juz 3 lata

Gość MrGetLaid
mój język dopasowuje się do twojego poziomu I OK. wyznaczasz dla niego poziom dna ale nie kłóćmy się przecież ty znasz życie. o tak! samotne trzydziestki, nie chciałem was obrażać, ale chciałem jedynie pokazać wam jakie jesteście obiektywnie. niestety ale postrzegacie się w sposób mocno subiektywny i umyka wam to co przed wami ujawniam. trzeba zmądrzeć i pokonać własne frustracje. jak to możliwe że jesteście same jak miałyście ponad dekadę na znalezienie partnera i nie mówcie że była tylko praca, bo podobno zabawić się umiecie, he he

Gość i ok
jeśli nadal nie czytasz ze zrozumieniem, to mój język na chwile zniżył się do odpowiedniego tobie poziomu, wydaje ci się że zjadłeś wszystkie rozumy a wyczyniasz tutaj jedynie cis na wzór parady DOMNIEMANEJ mądrości, długa droga przed Tobą zanim zrozumiesz, wiec bądź łaskaw nie zaśmiecać dyskusji swoimi wątpliwej wartości wywodami

Gość MrGetLaid
dobrze już dobrze, nie będziemy do siebie mówić, będę rozmawiał tylko z Paniami. one przynajmniej są zainteresowane :P

Gość koronkowe_majteczki
Może i sporo czasu na znalezienie partnera,ale czasami bywa tak,że nie można trafić na właściwego.Jak mam brać byle co to wolę być sama!

Gość snobkaa
fajna strona dla osób po trzydziestce: www.magnoli.pl