Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

ogladam, top modelllllll

Polecane posty

_ff_ To oni szukaja top modelki czy top modela? Transseksualista przeszedl dalej...a takowych chyba nie ogladamy na swiatowych pokazach mody ... może to w ramach promocji tolerancji - ciekawe jak tam foty w bikini mu wyjdą :O :O :O 🖐️

jakby były same piękne to w sumie nie byloby o czym dyskutować...ale widziałam kiedys odcinek topmodel z usa i tam były same takie no jak w agencji (modelek :classic_cool:) wysokie, chude, zadbane... myslalam że tu też tak bedzie :o :o ciekawe co tam u Pauliny Pe naszej pierwszej tap madl :D

TY DYREK ODKAD CI WYJEEEBALI KONTO STALAS SIE JAKAS POPIERTOLONA z ciekawości zapytam??? a cóż CI tak przeszkadza? :classic_cool: ps. skąd wiesz, żem nie podszywffff :classic_cool:

nie bądźcie zazdrosne - trzeba mieć nieźle tu, zeby będąc taką fujarą jak Papierska wygrać taki program 🖐️ ps. pozdrawiam Cię Paulinka 😘

Gość wy6765ervbgghn
poza tym w amerykańskim top model (widziałam wszystkie sezony) jest zupełnie inaczej, lepiej już na początku ten blond juror, ten antypatyczny, powiedział, że "musi być szczupła", w usa za coś takiego dostałby po pysku, są tam też dziewczyny -size, ech nieważne do tego nikt nie każe dziewczynom rozbierać się ani taplać w kisielu, a prowadząca (tyra) jest super osobą

paulina była taka przeciętna...z makijażem tylko ładna ale z makijażem to ja moge byc nawet lady gagą :o ciekawe czy kiedyś wybiorą jakąs ładna z cyckami i pipką bez patologicznej rodziny/przeszłości

Ja nie musiała się szlajać po tych programach bo zostałam zauważona na ulicy :classic_cool:

Gość ALE JESTESCIE OGRANICZENI
jakies niedorozwoje z was. nie potraficie zrozumieć, że stała jej sie krzywda? zastanowcie sie o czym piszecie, jaki penis jaki transwestyta. tępe strzały bez szkoły

[zgłoś do usunięcia] pijany kjójićek przezywacie jak mrówki okres jak widać tvn cel osiągnął masz jakiś lepszy powód do dyskusji?> :classic_cool:

Gość TY DYREK ODKAD
NO WLASNIE TEN PODSZYW MNIE ZASTANAWIA ALE W TAKIM RAZIE GDZIE JEST PRAWDZIWA CO MI PRZESZKADZA? WSZYSTKO, NIE JESTES TA DYREKTORE CO ZNAM TERAZ JESTES JAKAS DUPOWATA :classic_cool:

Tap Madl Ja nie musiała się szlajać po tych programach bo zostałam zauważona na ulicy i to przez nie byle jaką personę - czyli przeze mnie :classic_cool: 😘

tak jesteśmy tępaki bo nie robi nam różnicy czy ktoś majacy penisa nazywa sie transwestytą obojnakiem czy hefalumpem, co za róznica :o ale może nam objaśnisz nomenklaturę :classic_cool: grunt to,że nie biorą normalnych ludzi do tego programu

TY DYREK ODKAD NO WLASNIE TEN PODSZYW MNIE ZASTANAWIA ALE W TAKIM RAZIE GDZIE JEST PRAWDZIWA CO MI PRZESZKADZA? WSZYSTKO, NIE JESTES TA DYREKTORE CO ZNAM TERAZ JESTES JAKAS DUPOWATA oczywiście, że nie jestem :D dopiero teraz zzatrybiłeś??? zmartwię CIę - na detektywa nie masz predyspozycji ale może uściślijmy, a KTÓRĄ dyrektore znasz? :classic_cool:

W Polsce ten program polega na pokazywaniu golej dupy i takie sa fakty. Kto ogladal poprzednia edycje chyba potwierdzi? Praktycznie w kazdym odcinku kazano rozbierac sie tym dziewczetom, a panny najwidoczniej lubia sie ponizac przed milionowa publika :D.

Nigella_82 to nie jest transseksualista.... jestes jakies niedouczone tępaki zanotuję sobie to zdanie, bo jest wyraźnie DOUCZONE :classic_cool: :D 🖐️

Tap Madl Dyrektore ten Pan był dużo starszy serio ale wiesz co teraz robią takie nowoczesne te...no...ee..yyy od makijażu 0 i ja se tym makijażem zamakijażowałam :classic_cool:

shemale to Miriam , ale tamta to ładnaaa była ;) no cóż michaline odmalują ubiorą i bedzie jak nówka sztuka, a ona zbiera na operacje? nie szkoda jej peniska?