Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

ogladam, top modelllllll

Polecane posty

smutne historyjki rulez... :O program poświecony transom :o cholera czy to wazne czy ktos sie wychował w rodzinie zastępczej czy ma kootasa robi róznice ? :O :O

a i jeszcze moje spostrzeżenie pani z żuri ciągle powtarza " totalna" :o rozumiem panią krupę ale pani redaktor powinna mieć bogatsze słownictwo... może w nast odcinku bedziej lepiej :o

NO NIEŹLEEEEE .... co druga pokrzywdzona przez los..... :O :O :O i teraz jeszcze transwestyta :O JEZU!!! :( to nie przytułek dla ofiar życiowych tylko program o modzie - śmiech na sali :O 🖐️ ale...laski co odpadły mają nieźle - przegrały z transem :D 🖐️

Je taime mon amour powtarzanie totalna ma sprawić, dla niej bardziej młodzieżowy i wyluzowany imaż.... taki zabieg - żeby nie wyglądała jak babcia przy Dżoanie 😴 🖐️ ps. myle się? ;)

i moim zdaniem ta trans wcale nie byla jakaś piekna...gdyby nie mocna historyjki na zapchanie 8 minut czasu antenowego pewnie by jej nie wzieli, tą ukrainke wzieli w koncu? też nie była piekna :o za to Oliwia ta co sie odchudziła z 80 kg była miodzio :)

Gość taaa ty jestes
dyrektorke ty tępa locho nawet nie wiesz co oznacza słowo transwestyta :o i teksty, że loche moge sobie znaleźć w dowodzie w rubryce matka możesz sobie darować idiotko :o

dyrektorke - dobre :P na to nie wpadłam, dżoana za to nauczyla sie nowego słowa 'zajebista' najwyzszy poziom z tego juri ma chyba ten projektant, najmniej gada a wybiera co ladniejsze

Gość kocia mama*
Ta Oliwia była piękna. Ukrainka przeszła - żadna z nich - poza Oliwką - doopy nie urywa.

taaa ty jestes dyrektorke ty tępa locho nawet nie wiesz co oznacza słowo transwestyta i teksty, że loche moge sobie znaleźć w dowodzie w rubryce matka możesz sobie darować idiotko MILCZ jak do mnie mówisz :classic_cool: 🖐️ może i nie wiem ale Ty wiesz pewnie lepiej z własnej autopsji ;) :classic_cool: 🖐️

Trans nie ładna, ale musieli dać jakąś patole żeby było tragikomicznie :O :D

[zgłoś do usunięcia] Je taime mon amour dyrektorke - dobre na to nie wpadłam, dżoana za to nauczyla sie nowego słowa 'zaj**ista' najwyzszy poziom z tego juri ma chyba ten projektant, najmniej gada a wybiera co ladniejsze ja się obawiam że ten projektant nie tylko wybiera ale też i bzyka te co łądniejsze :O :O :O 🖐️ no ale co poradzić - niektóre te dziołchy sprawiają na mnie wrażenie tak wystraszonych, że uwierzyłyby mu nawet wtedy gdyby twierdził że jest facetem w czerni 🖐️

Gość taaa ty jestes
no i kurwa zaświeciła :o milcz jak masz wypisywać takie brednie kobieto i uświadom sobie kto to jest transwestyta :o

To oni szukaja top modelki czy top modela? Transseksualista przeszedl dalej...a takowych chyba nie ogladamy na swiatowych pokazach mody :D...

Tap Madl Trans nie ładna, ale musieli dać jakąś patole żeby było tragikomicznie :D :D :D patole są modne w Polsce teraz - zwłaszcza sytuacja na arenie politycznej to mówi :classic_cool: 🖐️

Gość pierwsze są ładniejsze
faktem jest, że w tym programie występuje sama głęboka patologia :O wszystkie jakieś skrzywdzone przez życie ech Polska ps. nie głosujcie na Tuska

warczypies mało kumam z tych waszych relacji bez naocznego oglądu jesteś skazany wyłącznie na węch :classic_cool:

Tap Madl Tak wiem w trzeciej edycji będzie Maciek z Klanu i na tym się zakończy mam nadzieję, że w charakterze jurora :O chociaż jak znam to żiri to pewnie doszedłby do finału 😭

Gość A dzieki czemu ta smarkula
Kulawik wygrala Mam talent ? Wiadomo , opowiedziala historyjke o biednej rodzince i wygrala , oto zasady wygrywania w tego typu programach :o 🖐️

Gość ten trans to była
baba. Nie miało grdyki ani śladów cięcia na szyi.

Gość TY DYREK ODKAD
CI WYJEEEBALI KONTO STALAS SIE JAKAS POPIERTOLONA :O

Gość kto najbardziej antypatycznym
jurorem? jak dla mnie Tyszka.