Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robienie stron internetowych

Robienie strony internetowych! Czy to dobry interes?

Polecane posty

Słyszałam że za jedną stronę można zarobic nawet 10 tysięcy złotych.

Gość ole ole ja piertole ;)
tak ale myślisz że taką kasę biorą laicy? dzisiaj stronę internetową zrobi bardziej rozgarnięty gimnazjalista

Jak masz szczęście to może tyle za jedną stronę ktoś Ci da :) JA za zrobienie profesjonalnej strony internetowej mojej firmy zapłaciłam 600 zł z opłatą za serwer na rok i trzymiesięczną obsługą,a storna jest naprawdę zrobiona cudnie :)

A trzeba przejdź jakiś kurs robienia takich stron? czy może miec mature w tym kierunku? podajcie mi więcej informacji w tym kierunku :)

Jak masz zdolnosci to nie musisz, ale musisz poszukac informacji w necie, czytac i probowac. Cholera... jak ja NIENAWIDZE STRON INTERNETOWYCH

Gość uygghghjhjhjhhjjh
nawet dzieci robia strony, poza tym co to za robienie? skurwiel sciagnie sobie szablon strony z zagrnicznego serwera za 100 zl, troche pozmienia, zeby nikt sie nie pokapowal i bierze za to 1000 zl... wiec sorry dla mnie to są cwaniaki i tyle. a ja sobie sama zrobilam strone za 0 zl korzystając z darmowego szablonu, pelno takich na necie i oszczedzilam kupe kasy :D

Taaaa, sami widać programiści, webmastery..... prosze was. Nikt juz nie bawi sie w html !! Żadne pajączki czy inne badziewia tez nie wchodzą w gre. Tylko :