Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie!

cos w pochwie

Polecane posty

Gość pomozcie!

witam. dzisiaj postanowilam sprawdzic co sie dzieje u mnie w pochwie i wyczulam jakby maly guzek o srednizu 5 cm z wglebieniem na srodku po lewej stronie. co to moze byc? strasznie sie przestraszylam. oczekuje na wasze odpowiedzi, do lekarza najpredzej moge sie udac za 3 tygodnie bo aktualnie znajdyje sie poza granicami Polski. z gory dziekuje!

Gość ewaewaewaewa
jestes w usa?

Gość ewaewaewaewa
i napisz coś więcej. Boli cię ten guzek? Czy w ogole go nie czujesz? Jak go dotykasz, to czujesz ból czy nic nie czujesz? Jak sie ostatnio czujesz? Jestes zmeczona, oslabiona? Masz apetyt, czy schudlas ostatnio?

Gość pomozcie!
tak jestem w usa. nie wszystko jest normalnie. wczoraj sie czulam lekko oslabiona ale to pewnie po pracy. gdy dotykam ten guzek, nie czuje bolu. wyczuwam tylko lekkie wglebienie na srodku.

Gość pomozcie!
moja waga utrzymuje sie w normie nie ma wiekszych zmian,

Gość ewaewaewaewa
to może być guz pochwy - niezłośliwy. Jak tylko wrócisz do Polski, to marsz do ginekologa! Skoro nie masz żadnych objawów wskazujących na nowotwór, wątpię czy to coś poważnego, jednak guzki niezłośliwe też moga stać się groźne... Po powrocie do Polski natychmiast idź do ginekologa i do lekarza rodzinnego, po skierowanie na morfologię krwi. I nie martw się, głowa do góry :) wiem, ze latwo mi mówić, ale skoro czujesz się dobrze, to myslę ze będzie wszystko ok :) pozdrawiam z Chicago i zycze dużo zdrowia :)

Gość Pomozcie!
Dziekuje ;) troche mnie to pocieszylo. Na pewno odwiedze ginekologa dla swietego spokOju chociazby. Ale czytalam tez cos o wyczuwalnej w ten sposob szyjki macicy. Slyszalyscie lub doswiadczylyscie czegos takiego?

Gość Pomozcie!
Chcialabym dodac ze mam 18 lat.

Gość ze sie tak zapytam
a jestes dziewica?

Gość Pomozcie!
Nie nie iestem. MIalam jednego partnera.

jak przeczytałam " mały guzek 5cm z wgłębieniem po środku" od razu pomyślałam o szyjce macicy :P niestety wiele kobiet nie wie co "ma w środku" ale "po lewej stronie" dało mi do myslenia :P

Gość ANCOL
Jestem pewna , że to zaden guzek tylko końcówka szyjki macicy, spokojnie !!!, ale dla własnego spokoju idż do ginekologa a czy kiedy kolwiek byłas?

Gość Pomozcie!
Nie nie bylam chcialam zaczac chodzic regularnie po tym jak wroce do polski.