Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiioooooooooooo

jak mam to rozumiec?

Polecane posty

jestesmy młodym malzenstwem, ale mieszkajacym na odleglosc. widzimy sie raz w miesiacu. wczoraj moja mama miala operacje a maz zapomnial zapytac co u niej, jak sie czuje itd. dodam, ze stosunki miedzy moim mezem a moja mama sa b dobre, moj maz wydaje sie bardzo luic moja mame. czym mam zatem wytlumaczyc to jego zachowanie? on twierdzi ze pomylilo mu sie, ze ta operacja byla we wtorek...ale we wtorek tez nie zapytal o ta operacje. wiec ja juz nie wiem, wczoraj sie strasznie poryczalam po rozmowie z nim. on stwierdzil, ze ja jestem przemeczona i dlatego "marudze".

Gość jcvghbjn
idz koorwa bachorze pospij jeszcze albo spakuj tornister 💤

niestety ta sytuacja nie jest moja fantazją.....

może poprostu jest przepracowany?? owszem wyszło trochę głupio... jakby nie było teraz to tez jego mama ale skoro mówisz , że się lubią... Poczekaj nie rób z igły widły...:)

nie jest przepracowany, jest zakołowany co najwyzej. tylko przy tym jest np bardzo towarzyski, lubi rozmawiac z ludzmi, poza tym - ciekawy swiata, wiec czyta rozne informacje itd, a tu taki brak zainteresowania.... czasem to sobie mysle, ze jakbym miala trepanacje czaszki to tez by zapomnial. teraz ja postanowilam zapomniec o nim i nie odzywac sie przynajmniej przez tydzien. a gdy bedzie chcial przyjechac na jakis weekend to powiem mu, ze zapomnialam ze przyjezdza i ze wlasnie jade do kolezanki. bo juz mam tego dosyc :(

moze ktos sie jeszcze wypowie?

0/10 za ta prowokacje :D a jesli byłaby to prawda to pierwsze co powinnas zrobic to powinnaś sie jebnać w głowę młotkiem ale tak porządnie!!!

dlaczego???

Gość może twoją mamusię lubić
ale nie musi żyć jej życiem...Histeryzujesz o głupotę :O Biednaś ty! Nie zapytał o zdrowie mamusi... Wystarczy, że to już jest twój największy problem...:o Może on ma jakieś swoje kłopoty? O to się nie zapytałaś??? :O

wyobraz sobie, ze rozmawiamy codziennie i ja pytam co u niego, i jakos nie obserwuje u niego wiekszych klopotów. zycie towarzyskie u niego kwitnie, w kazdym razie na nic nie narzeka. tak, dla mnie to jest problem, ze nie zapytal sie jak sie czuje matka jego wlasnej zony po operacji, dodam, ze operacja byla bardzo ryzykowna i mogla sie skonczyc roznie. bo to nie bylo wyciecie wyrostka itp.

Gość może twoją mamusię lubić
Robisz "z igły widły". Sama szukasz problemów...:O Masz rację, wyjedź do koleżanki! Stawiaj na szali swoje małżeństwo, bo mąż zapomniał o operacji teściowej i nie zapytał o zdrówko mamusi...:O Tylko uważaj, bo szybko możesz wrócić do mamusi, z bekiem, bo prowokujesz los... Szczeniackie zachowanie. Nie dojrzałaś, widać, do małżeństwa...:O

Gość cbvc
młode małzenstwo co wdzie sie raz na miesiac. o tempora! czy jest jakis stan wojenny? cholera po co brać ślub skoro widzicie sie co miesiac?? praca wazniejsza?? kasa?? przeciez wiadomo ze to sie skonczy zdrada predzej czy pozniej z powodu rozpadu jakiejkolwiek wiezi miedzy wami. nie ma bycia razem, bez przebywania ze soba

Gość iiiiiiiiiooooooooooo
no i bardzo dobrze, niech sie konczy jak chce

ja nie mam zamiaru rzucac swojej pracy i przeprowadzac sie bez niczego do nowego kraju, a skoro dla mojego malzonka kariera jest wazniejsza niz ja, no to trudno, ja jakos przeboleje ewentualny rozpad zwiazku

wg niektorych z was, to bycie dojrzalym do malzenstwa oznacza bezkrytyczna akceptacje kazdego zachowania malzonka. tylko pozniej nie narzekajcie ze np maz wami poniewiera i ma was za nic.

"Ty nie masz zamiaru rzucac swojej pracy i przeprowadzac sie bez niczego do nowego kraju" ale to "dla Twojego małżonka kariera jest ważniejsza niż Ty"? ;] Dobraliście się idealnie... A w sprawie pytania o zdrowie Twojej mamy uważam, że przesadzasz. Rozumiem, że to ważny temat, ale skoro sama go nie poruszyłaś w rozmowie z nim, to nie uważam, że on popełnił straszny grzech nie pytając.

no wlasnie tak, bo jego wyjazd potrwa jeszcze tylko rok, poza tym widujemy sie raz na miesiac, i kilka razy w roku np widzimy sie po tydzien, czy dwa tygodnie. ale chyba troche to ukroce.

Gość pitulinka
Poco wogole braliscie slub?

bo chcielismy zalegalizowac nasz zwiazek.

Gość pitulinka
No, ale u was nie ma zadnego zwiazku....

zanim moj maz nie wyjechal, widzielismy sie czesciej

??