Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek_z_opola

Warto sie skusic czy tez nie ?

Polecane posty

Gość maciek_z_opola

Witam. Mam pewnien problem. Otóż mam dziewczyne od 3 lat. Jest różnia, czasami sielanka, a czasami dochodzi do scen gdzie duzo nie brakuje aby sie pozabijać, obecnie jest tak średnio, ani dobrze ani zle. No ale do rzeczy. Mam kumpla z którym od kilkunastu lat sie koleguje. On nie ma dziewczyny, to typ skoczka. Robiło sie za młodu różne dziwne rzeczy. Tym razem ów kumpel znalazł na portalu randkowym laske, mlodsza od nas o 5 lat, ale pełnoletnią, która to jest bardzo wyskokowa...... Zagadał tam do niej, rozmowa sie rozwinęła i po któryms tam dniu zaproponował jej sex 2m+1k, czyli My i ona w roli głownej. No i ta laska sie zgodziła, bo jak twierdzi tego jeszcze nie robiła a by chciała. Kumpel mi o tym powiedział, no i teraz pytanie: Brnąć w to - bo przezycie byłoby przednie, czy dać spokój ? Korci mnie jak cholera.... poradzcie. Moja oczywiscie by sie nic nie dowiedziała, ale to byłaby w sumie tak jakby zdrada nie ?

Gość fgdf88888
:O

Gość basia35
nie jakby tylko zdrada

Gość maciek_z_opola
no ale przecież nie jestesmy małżenstwem, a ona tez wychodzi sobie z kolezankami i ja nie wiem do konca co ona robi. Przeciez jak mi sie nie chce isc na balety, to puszczam ją na nie samą, to nie wierze, ze sie do niej jacys kolesie nie przystawiają. Oczywiscie zawsze pewnie poflirtuje i ich spławi, no ale.....

Gość baśka mi ukradła nicka
Nie no, skoro ona se wychodzi z koleżankami, to masz jak najbardziej prawo posuwać jakąś zdzirę i swojego kumpla :) Powodzenia!

Gość zyrafka102
no nie mogę, ale sobie koleś zdradę tłumaczy hehe

Gość hrtjryjrj
Dla mnie jestes DNEM

Gość pluciak
Baw sie

Gość niedobrze_mi
SKUSIĆ to się można na tabliczkę czekolady, a to co Ty chcesz zrobić to zwykła, perfidna zdrada, w dodatku jeszcze z kumplem. Żałosne.

Niedojrzały debilek z ciebie skoro takich uciech szukasz i oszukujesz swoją KOBIETĘ, nie zasługujesz na nią i tyle jesli wolisz ruchać na dwie dziury jakieś szmacidło może załapiesz sie na darmowego Hiva śmieciu

Gość OlafOlaff
co to za przyjemnosc dla faceta 2m+k rozumiem 2k+m czy ciebie czasem nie kusi dodatkowo twoj kolega? Uwazaj na wyskokowa panienke i jej zarazona dziure (to dodatkowa niespodzianka )

Gość rureczkazkrememwaniliowym
co za ciekawe podejscie "nie jestesmy przeciez malzenstwem: wiec moge seksic sie z kim chce, dziecko marsz do szkoly

Gość okuliks
Grzej sie ile wlzie frajerze, a dziewczyna niech sie dowie i zasadzi ci porzadnego kopa w dupe na rozbieg. Zal mi takich dziewczyn ze spotykaja sie z takimi palantami jak autor.

Gość a co!
to by była tak jakby zdrada. kretyn

wiadomo, ze zdrada... postaw się w sytuacji, że to ona godzi się 2m+ kobieta, a Ty o tym nie wiesz nic...

Ale z Ciebie glupek. jak nie układa się Wam i chcesz ją jeszcze zdradzić to zakończ to i zachowaj się jak facet

Gość sliweczka....
szukasz usprawiedliwienia ...:P masakra ......

Ja nie widze w zachowaniu kolegi nic dziwnego. Z okazji trzeba korzystać. Nie wiadomo czy trafi mu sie cos takiego w zyciu po raz 2. Wszystkiego trzeba spróbowac, tym bardziej ze piszesz ze nie układa ci sie z tymczasową. Swoją droga, moze ona tez juz Ci rogi przyprawiła na tych imprezach :]

Gość maciek_z_opola
Nie zrozumcie mnie zle, bo nie jestem typem który zdradza wszystkich z wszystkimi. Po prostu nasz związek jest aktualnie taki jakiś, że tak powiem wegetacyjny. Ani do przodu ani do tylu. W sumie to pozwalamy sobie na wiele i jakos tak nie ma zazdrosci miedzy nami. Mnie w sumie mało interesuje gdzie ona wieczorem wychodzi, a i ona nie pyta sie gdzie wychodze ja. Generalnie zaufanie jakie takie jest, no ale po tych 3 latach związku to sie stało takie jakies .... no nie wiem. Przeciez nie jest moją żoną, nie jestesmy zaręczeni wiec mysle ze jeszcze jest czas na zabawę. Czy wy wszystko wiecie o swoich partnerach ? Nikogo nie morduję, nie biję nie krzywdze, po prostu korzystam z zycia i tyle.

No nie wiem, ja tez jestem w związku 3 lata, ale u nas jest zazdrośc bardzo duża.. kochamy się, mamy na siebie ciągle ochote, jest chemia, jest wszystko... nie tłumacz się głupio sam przed sobą... to najlepiej z nią zerwij skoro ani zazdrości, ani Cię ona nie interesuje ani nic.. wtedy będziesz miał czyste sumienie... o ile potem nie bedziesz chciał wrócic i to będzie tylko pretekst by zerwac by móc jako już singiel to zrobic...

Gość niedobrze_mi
Nikogo nie morduję, nie biję nie krzywdze, po prostu korzystam z zycia i tyle." Ehe. Skoro to takie "nic takiego" to dlaczego chcesz to przed nią ukryć?

Gość a bo to...
jeśli uważasz, ze przespanie się z kim innym to nie skrzywdzenie i że to lojalne - to współczuje twojej dziewczynie jestes niedojrzałym chłopaczkiem mam nadzieję, ze dziewczyna się zorientuje z kim ma do czynienia i rzuci dla kogos, kto bedzie z nia szczery

Gość powiem ci tylko to
jesteś aż tak głupi że zadajesz takie pytania? s*y*f*a się nie boisz? Może lepiej już się zbadaj czy nie masz bo widać że to dla ciebie żadna nowość żeby posuwać k*u*r*w*i*s*z*o*n*y z neta - bleeeeeeeeeeeeeeeeeh żyg żyg żyg