Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

moj facet woli kolegów

Polecane posty

Gość a ile ci wasi
nie traktuje cie powaznie, też sie nie rzucaj z motyka na słonce i zbytnio nie rozpędzaj, w tym wieku noralne sa płytkie i mnogie relacje damsko-męskie, ponoc kobiety dojrzewaja wczesniej niz mężczyzni, mysle ze trzeba dac im jeszcze z 5 lat zanim zaczną doceniac blizsze relacje z kobietą

Gość doc. Zajączkowski
Mam patent na Mechaniczną koniobijkę Automatyczną , na prąd / 380 V / lub na silnik spalinowy . Może być zasilana ręcznie za pomocą korby , jednak musi być do tego dwoje mocnych ludzi. Czy mogę starac się o dotacje unijne na mój wynalazek ? dofc. zajączkowski

moj mnie zapraszal milion razy do siebie nawet jesli rodzice byli w domu pare raazy sie zdarzylo, lub na impreze rodzinna. za to u mnie nie byl w ogole a jestesmy prawie 5 lat ze soba.

jak mu to wygarnelam , a byla gdzies 22 to powiedzial mi: to chodz jedziemy do mnie. no sory o 22 to sie nie zaprasza tak na odpierdziel kogos ;/

ja bym sie cieszyla jakby mnie nie zapraszal do rodzicow :D ale musialam iosc do tak glupio... ale strres ogromny masakra;/ nie lubie takich spotkan nienawidze

znam jego kolegow, akceptuje ich oni mnie chyba tez wiec nie wiem dlaczego to wszystko tak wyglada ;/ i jeszcze to jego nie zapraszanie mnie do siebie. on u mnie jest czesto, nigdy nie bylo z tym problemu. myslalam ze moze nie zaprasza mnie bo czegos tam sie wstydzi albo nie ma warunkow ale on mi powiedzial ze nie zaprasza mnie bo to zbyt powazne :(

Gość alfons warszawski
Hehehehe dobry koles :p. W sjmie za racje copak. Znudzilas mu sie. Dla ciebie calum zyciem jest ten zwiazek,dla niefo tylko dodatkiem. Coraz mnie zauwazalnym dodatkiem...

Gość looooooooooooooo
a co powiecie jesli kumple faceta to cpuny, kryminalisci, tez powiecie, ze powinien spotykac sie z kolegami ? Potrafil umawiac sie i nie przychodzic, bo kumple ? To juz chyba cos nie tak