Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adekwatna do sytuacji

Jak to jest?

Polecane posty

Jestem dziewczyną, mam dużo koleżanek. Wśród nich są ładniejsze-brzydsze, zgrabniejsze-grubsze. Wiadomo. W naszym gronie jest jedna dziewczyna, nic specjalnego, taka szara myszka. Ma duża nadwagę, nie jest specjalnie za piękna. Zresztą ona sama jest świadoma swoich mankamentów, z których często żartuje. Ale nie o tym chciałam. Chodzi o to, że w naszym gronie to ona ma największe powodzenie u chłopaków. Ciągle spotyka się z jakimś nowym, nie ma nikogo na stałe, jak sama twierdzi, nie szuka nikogo, bo ma jeszcze czas. I to nie są jacyś brzydale, tylko naprawdę konkretni faceci, za którymi dziewczyny zwykle oglądają się na ulicy. I właśnie, w czym tkwi ten fenomen? Co ona ma, że tak przyciąga facetów? Żeby nie było, ja sama mam faceta, jestem szczęśliwa, za piękność się nie uważam, a napisałam to, ponieważ chciałam poznać wasze zdanie:) Ps. Koleżanka nie jest z tych, które zdobywają faceta na "dupę", więc takie komentarze sobie darujcie:)

Gość a co!
najwyraźniej reprezentują sobą coś więcej i traia na facetów dla których wygląd nie jest najważniejszy. Też mam taką koleżankę

Gość pluciak
Rozrywkowych chlopcow kreca szare myszki :) Strasznie mnie pociagaja nie wiem dlaczego :D

Gość pluciak
Wlasnie o to chodzi , niby spokojna a jednak :D

Gość pluciak
Chlopcy tez maja uczucia ale do tych co sa wlasnie trudne do zdobycia. Ma dystans do siebie , mocna psychike i jest trudna do zdobycia. Bo taka przecietna dziewczyne podporzadkowujesz a taka juz trudniej :D

Gość pluciak
Prosze :D Jesli dziewczyna jest krzyczaca i do tego trzymajaca sie swojego to jest bardzo trudno :D