Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Nie poszedłem dziś do szkoły...

Polecane posty

... no bo oni się śmieją ze mnie, z tych moich kanapek :( Nie będę tam chodził! :( Schowałem się z laptopem i plecakiem pełnym kanapek w kabinie prysznicowej, żeby rodzice myśleli że jestem w szkole... Nie będę chodził do tego głupiego gimnazjum. 😭

Poczęstuj ich kanapki to może przestaną się śmiać:)

mi zniknęły save'y w grze wiesz może co z tym zrobić? chyba nic nie zrobię bo w dokumentach ich też nie ma x.x

Przepicie? :( No ale wcale tak dużo nie piję... 0,7 na dwóch, średnio raz w tygodniu przez całe wakacje to nie jest chyba tak dużo? Myślisz że można się przepić od takiej ilości? :(

Eh... mam doła :( Już w nocy miałem... obudziłem się o 3:00, wytrzeźwiały i nie mogłem zasnąć, przez 2 godziny. I tak leżałem i myślałem jak ja życie przegrałem... no i mam doła :(

No... a koło 5:00 jak zacząłem wreszcie zasypiać... położyłem się na brzuchu i się zaczęło... takie dziwne uczucie jakbym się zapadał, zacząłem je pogłębiać... no i przyszło... dreszcze na całym ciele, coś jak zdrętwienie, takie szarpnięcia co jakiś czas - jak samochodem w dół wiedzie to się tak podskakuje na siedzeniu, no to takie szarpnięcia... dziwny szum w głowie, słyszałem jak mnie ktoś wołał - wypowiadał moje imię... no i w końcu, ale nie jestem pewien, wydaje mi się że miałem OOBE, ale tylko rękami, nie umiem tak całkiem :(