Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igsi

42 letni kawaler

Polecane posty

Gość igsi

Facet 42 lata kawaler. Myślicie, że może coś być z nim nie tak skoro do tej pory nie założył rodziny?

Gość niedobrze_mi
Jeśłi założenie rodziny miałoby być oznaką zdrowia psychicznego, to wiele małżeństw powinno w ogóle nie powstać.

Gość igsi
Nie podejrzewam, że ma problemy psychiczne, ale może po prostu jest to typ człowieka, z którym się nie da żyć na dłuższą metę. Czy będzie chciał wreszcie założyć rodzinę. Zastanawiam się jakie powody są jego stanu do dziś dnia. Czy chęć zabawy, wyszumienia się w życiu. Czy taki wybredny, a może to gej? Sama już nie wiem. Ciężko mi go rozszyfrować.

Gość bring
To, ze nie zalozyl rodziny nie jest oznaka nienormalnosci tylko konsekwencja jego dotychczasowych wyborow. Czy z nim wszystko ok mozna by sie zaczac zastanawiac gdyby okazalo sie, ze ma za soba wiele krotkich i burzliwych zwiazkow, nie potrafi ich budowac. Po prostu zbadac dlaczego konczyly sie jego dotychczasowe relacje i jakie byly.

Gość niedobrze_mi
Nie rozumiem wątku - czy każdy musi chcieć mieć rodzinę? Czy założyłabyś watek - 42 mąż - czy coś z nim nie tak?

Gość igsi
Nie każdy musi mieć rodzinę, ale z jakiś względów o mnie zabiega. A mnie nie interesuje zabawa. Zastanawiam się czy skoro do tej pory nie założył rodziny to czy chce to zmienić czy dalej wieść wolne, beztroskie życie. Staram się rozszyfrować taki typ człowieka, bo ja też mam już swoje lata i nie w głowie mi romanse. Mam dziecko i skoro facet jest mną zainteresowany chciałabym mieć pewność, że ma poważne plany. Dlatego zastanawiam się jakie ludzie mają zdanie o 42 letnim kawalerze. Niestety jego przeszłości nie poznam jeśli sam o niej nie opowie.

Gość kmjhfbgvdfhnj
sama musisz sie przekonac na wlasnej skorze, co zniego za ziółko ;p skad obcy ludzie maja wiedziec co to za typ czlowieka.. samo kawalerstwo w tym wieku nie okresla czlowieka od a do z.

Gość niedobrze_mi
czy dalej wieść wolne, beztroskie życie. " Kawalerstwo w tym wieku nie musi od razu oznaczać, że facet jest niepoważny i interesują go tylko niezobowiązujące przygody.

Gość Wariatella
Ja też jestem stara panną i nie założyłam rodziny.

Gość gość
Mi się wydaje że on korzysta z usług płatnych panienek