Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmjhfbgvdfhnj

czy FACETOM PRZESZKADZAJA BLIZNY PO ROZSTĘPACH NP NA BIUŚCIE/UDACH itd???

Polecane posty

Gość kmjhfbgvdfhnj

mam obleśne białe blizny po rozstepach na biuscie , udach, tyłku..i uwidocznily sie w sumie dosyc niedawno.. tak sie zastanawiam tylko czy to tylko my kobiety jestesmy przewrazliwione na tym punkcie? ze czujemy sie gorsze, okaleczone i obrzydliwe a faceci tak naprawde w ogole tego nie zauwazaja? ja sie wstydze rozebrac przy moim nowym chlopaku..pewnie jak je zobaczy i bedzie musial dotknąc je to ucieknie gdzie pieprz rosnie..

Gość szacun29
przeszkadzają :-O

nigdzie nie ucieknie, a Ty byś od niego ociekła jakby miał rozstępy?

Gość kmjhfbgvdfhnj
no wlasnie.. przeszkadzaja ale co ja moge zrobic??? nawet najlepsze kosmetyki nie sprawiaja ze rozstepy znikaja, moga co najwyzej leciutko napiąc skorę ale to i tak ich nie likwiduje. podobno jest jakas terapia laserowa ale na to mnie nie stac.. a wkoncu to nie kobiety wina ze ma rozstepy. przeciez to nie ona sobie wlansorecznie porozrywala tą skore.. to nie fair.. : (

Gość kmjhfbgvdfhnj
ja nie.. ale ja jestem kobietą i my inaczej patrzymy na druga osobe. dla faceta liczy sie przede wszytskim jak dziewczyna wyglada no nie? nie bedzie chcial przeciez dotykac piersi ktore wyglądaja jak zeschłe cytryny zyc mi sie juz odechcialo tak szczerze mowiac : (

pokocha cie nawet z rozstepami ;) Ja tez je mam. Bardzo duzo kobiet je ma. Jak ucieknie to nie byl warty Ciebie , twoje cialo ma byc dla niego a nie innych. Nie wstydz sie. Ja je pokochalam, moj facet sie ze mnie smial jak byly takie rozowiutkie ja rozpaczalam a on powiedzial ze kocha mnie i nawet te rozstepy tego nie zniszcza;);) glowa do gory kup sobie kremik jakis na rozstepy .

Gość Zaklinaczka snow
Glupoty.....powiem tak jesli Cie kocha naprawde to mu nic nie bedzie przeszkadzac jakies blizny,rozstepy....a jesli jest typowym bez uczuciowym palantem co tylko chce miec plastikowa lale do bzykania i na pokaz to pewnie ze beda przeszkadzac! Facet ktory kocha nie patrzy na to czy masz blizny czy nie....mam znajoma ktora ma blizny a facet kocha ja do szalenstwa..i sa mega szczesliwi..jest po operacji i ma blizny na klatce piersiowej....., tylko palantowi przeszkadzaja...co nie znaja zycia i chca czegos bez milosci..takie moje zdanie.....nie powinnas sie wstydzic przed chlopakiem...ile jestcie razem?

Gość plkujma
kochana ja tez mam rozstępy,jestem w trzecim dłuzszym zwiazku i kazdy moj facet kochał mnie i pewnie je tez haha

tak kochana , kosmetyki nie sprawia ze rozstepy znikna ja mam najgorssze po zewnetrznej stronie ud i kupilam jeden krem ktory jakby optycznie je zmniejszyl . GRube i chude , rozstepy kazdy moze miec. Ja nie mialam a nagle skora popekala i benc . Zaakceptuj siebie i naucz sie z nimi zyc, jak mu na tobie zalezy to napewno cie nie zostawi przez takie cos

Oj tam, nie ucieknie, poza tym "białe" blizny wcale nie są takie szpecące, też nie przesadzaj.

Gość kmjhfbgvdfhnj
dopiero sie poznajemy wlasciwie, ok miesiaca.. ale w sumie to troszke podnioslyscie mnie na duchu :)

Gość Zaklinaczka snow
A i jeszcze jedno nawet ...ten chlopak ja bardzo kocha....Ty mowisz ze sie wstydzisz mu pokazac...moja znajoma z chlopakiem np na basen chodzi z narzeczonym czy na plaze....widac blizny bo jest w stroju kapielowym no coz ale to niewazne bo ja kocha i jeszcze za reke trzyma...

skoro blizny to pewnie masz juz stare rozstepy blade, ja mam jeszcze niektore rozowe , nie wyglada to dobrze , rozstep blednie w przeciagu roku, ale cuz byle do nowego roku i beda blade;) ... nie pierwsza ty borykasz sie z tym problemem;)

Gość plkujma
powiem wam,ze na poczatku tez troszke sie wstydziłam ,tego pierwszego razu jak miał je zobaczyc..on kochany nigdy ich nie skomentował,kilka razy ogladał je ,miział palcami,chyba sie porycze zaraz hihi,głaskał je normalnie:)

Powiem Ci, że rozstępy to nic. Bledną i z czasem prawie ich nie widać (i tak nikt się nie przygląda). Mam znajomą która jest szczuplutką, drobniutką kobietką z ogromną blizną na udzie od zewnętrznej strony. Widać to z daleka, a dziewczyna się nie przejmuje i ma powodzenie ;)

Gość Zaklinaczka snow
jestes zatem miesiac...wszystko przed wami...moja znajoma kiedys bardzo sie wstydzila blizn po operacji...mowilam jej ze nie ma czego itd....ona bala sie chlopakow ...nie chciala nawet bluzki nosic z lekkim dekoltem....mowila ze nikt nie bedzie chcial jej przez ta operacje i blizny....a tu prosze...poznala chlopaka ale najpierw go spradzwila ..przed byciem para powiedziala mu o calej sytuacji z operacja i bliznami....i co wyszlo ? on byl zakochany w niej i wybil z niej te wszystkie ,,bliznowe kompleky" .....chcial byc z nia i zaolerowal ja taka jaka jest....nie patrzac na nic....a teraz tak jak mowilam chodzi nawet w stroju kapielowym po plazy i on ja trzyma za reke:)

glowa do gory;);) ... Nie wstydz sie . a jak zauwazy to obroc to w zart .;) ja tak zrobilam , choc moj facet byl ze mna jak jeszcze nie mialam i widzial jak sie pojawialy. szalalam biegalam po sklepach a on ktoregos dnia powiedzial mi ze wie ze mam roozstepy i ze kocha mnie nawet z nimi. wlasnie wtedy wygralam z nimi walke ... ;) ale cuz pozostalo mi sie z tym pogodzic;) .. nie mysle o tym i jest ok;)

Gość Zaklinaczka snow
A i ile masz latek? jesli mozna zapytac:P i ile on mA?

Gość kmjhfbgvdfhnj
jej dzieki dziewczyny, to naprawde fajne co piszecie, ja tez wierze w to ze jak sie kogos kocha to blizny ani rozstepy ani nie wiem co jeszcze nie rpzeszkadzaja. tylko ja wlasnie chcialabym sie bardzo podobac temu chlopakowi, jest naprawde fajny ale za predko ocenic czy on mnie kocha czy nie. chyba jeszcze za krtoko sie znamy by mowic tu cos o prawdizwej milosci. po prostu nie chcialam na poczatku go zrażac do siebie.. ale z drugiej str jak na poczatku pokaze ze mu przeszkadzaja mankamenty w urodzie to zobacze jak płytki jest tak naprawde wiec to moze byc dorba metoda na taki maly teścik ^^ no to ok.. czuje sie juz troche lepiej. dzieki wam wielkie i buziaki :))

Gość Zaklinaczka snow
to jednak wieku nie zdradzilas:P

Gość plkujma
moj ja je zobaczył po raz pierwszy tez mnie jeszcze nie kochał,ale ja go kochałam :L)

Gość kmjhfbgvdfhnj
ja mam 24 on jest rok mlodszy.. ja w sumie nigdy nie widzialam swoich rezstepow bo piszecie ze biale to juz stare. a jak wlasnie chyba nigdy nie mialam tych rozowych alebo mialam je bardzo niewielki i dawno temu ze nie pamietam .. w kazdym razie schudłam przez ostatnie pol roku 10 kg i moje cialo zamiast lepsze stalo sie wlasnie gorsze.. taka dziwna nie jedrna skora, widoczne rozstepy i co z tego ze szczuplejsza jak hmm dziwniejsza ;p ale ok. dam rade :)) wiem ze nie tylko ja tak mam. :)

Gość Zaklinaczka snow
TO jednak zdradzilas wiek:) hehe....to dobrze ze nie jest od Ciebie duzo mlodszy bo tacy jeszcze mlodociaki co ledwo 20 nie maja to glupi napalence::P a zamierasz cos z rozstepami robic?

Gość hej słuchajcie!! mam 21 lat
też mam rozstępy - na biodrach. wiele czasu nad nimi ubolewałam (mam je od początku liceum) aż wyjechałam nad jezioro ze znajomymi i co- każda z moich znajomych ma tez rozstepy :) nie tylko na tyłku ale i na plecach , na nogach.. faceci tez! moj facet ma. a ja myślałąm że jestem jedna NIEIDEALNA, pokrzywdzona przez los... idealni są ludzie na okłądkach, nie dajcie sobie wmówic!!

Wiesz, może ciało jest trochę "zwiotczałe" po tak szybkim schudnięciu. Poćwicz trochę, poczytaj jaka dieta sprzyja jędrności skóry i odbudowie kolagenu itd. Jesteś młoda, to to wszystko jeszcze zniknie ;)

Gość kmjhfbgvdfhnj
no narazie stosuje jakies kremy, anyteculitowe i na rozstepy i jakies modelujace na biust i tyle.. co wiecej moge zrobic. gdzies czytalam ze peelingi pomagaja bo zmuszaja skore do produckji kolagenu..

Gość Zaklinaczka snow
Powiem tak...dla faceta jesli kocha jestes pieknaa...niewazne czy masz rozstepy czy nie...ja bym polecala na rozstepy wlasnie peelingi i diete oraz sportu troche:P

Gość Szymuś
To bez znaczenia, kobieto.

Gość Zaklinaczka snow
Al e fakt trudno wyjsc z rozstepow....