Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eproszek

20 lat różnicy

Polecane posty

Gość Eproszek

Umawiam się z facetem 20lat starszym. Na początku chodziło mi tylko o kase (nie uprawiamy seksu) płacił mi za rozmowe. Taki mieliśmy układ. Ale coś się zaczyna dziać między nami. Świetnie się dogadujemy ale boję się takiego związku. Nie wiem co robić. Poznaliśmy się w takim momencie życia: On się rozwodzi, ja odeszłam od faceta i wpadliśmy na siebie, a teraz nie wiadomo co dalej. Boję się że mi imponuje i robi za przyjaciela, którego mi brakuje, może opiekuna, ale to nie miłość. I co ojciec mój powie? Może ukrywać ten związek, jeśli na niego się zdecydujemy oczywiście.... Aha możecie po mnie jeździć, już i tak bardziej smutna nie będę. Gwoli ścisłości mam 23lata.

Gość płacił ci za rozmowę
tak naorawdę to za sex ale tylko gadał. u dziwki tez mozna tylko gadać :classic_cool:

Gość a za co Ci
płacił - co takiego mu mówiłaś :) :) Opowiedz nam o tym :classic_cool:

Gość Eproszek
Brakowało mu przyjaciela, osoby która z dystansu umiałaby ocenić, z którą o wszystkim mógłby porozmawiać: o żonie, o firmie itd. O podróżach, o planach na przyszłość, o książkach, teatrze, filmach.... O marzeniach. O takich rzeczach rozmawiamy.