Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByćMożeEgoistka.

Niania wnuka Kaddafiego, którą oblano wrzątkiem

Polecane posty

Gość ByćMożeEgoistka.

powinna była uderzyć tego niemowlaka. Ja nigdy nie dałabym się tak okaleczyć, sprałabym dzieciaka, który i tak nie pamiętałby tego... a tu kobieta chciała być bohaterką, a wyszło na to że została skatowana i okaleczona na nic. Tak, to w pewnym sensie jest prowokacja, jako że 'prowokuję' do wymiany poglądów... uważam że trzeba rozmawiać.

A co dziecko winne idiotko, nie ono wydało wyrok na nianie... Ciebie bym chętnie uderzyła czymś ciężkim ...

Gość ByćMożeEgoistka.
Znaczy ze sama nie uderzylabys dziecka, i zgodzilabys sie zeby z tego powodu jego mamusia oblala cie wrzatkiem? :D No to rzeczywiscie, straszna bohaterka z ciebie, a jaka durna, to juz w ogóle... :D:D:D

a skąd niby miałaby wiedziec że ją za to wrzątkiem obleją? ehhh a tak serio to coś mi się nie chce wierzyć ze matka kazała jej własne dziecko uderzyć i za brak posłuszeństwa tak ją załatwiła :/ raczej kazałaby dziecko uciszyć czy coś takiego a nie bić

Gość qwerty26
Wydaje mi się, że u tak chorych ludzi zgoda na uderzenie dziecka wywołałoby podobną reakcję. Być może miała to być prowokacja, by ją zabić albo zrobić jej krzywdę, ale skoro odmówiła, to też ją ukarano. Chory kraj, chorzy ludzie. Zresztą, ten syn Kadaffiego pojebany jak ojciec, gwałcił swoje pracownice, a żona wyładowywała na nich zazdrość i frustrację.

Gość ByćMożeEgoistka.
to bylo tez na wielu innych portalach, idiotko :P tak czy siak, żeby ocalić wlasna skóre napewno zrobilabym wszystko. nawet pobila niemowlaka.

Gość ByćMożeEgoistka.
No tak, Ty natomiast, swieta cierpiętnica, dalabys sie pokroic za dziecko byle k***y.... :D to dopiero INTELIGENCJA :D