Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowella

sms męża do innych kobiet

Polecane posty

Gość nowella

Przeraża mnie myśl,że mąż znów zacznie flirtować w sms-ach z innymi babkami.Parę razy tak zrobił i boję się,że znów to się powtórzy.Cały czas mam to w głowie,ale nie mogę go przecież ciągle kontrolować.Jak sobie z tym poradzić bo dostaję na głowę? Czy udać ,że do mnie ktoś pisze aby poczuł się w mojej sytuacji?

Gość vbm28
współczuje ci takiego męża

Gość goliatczyk
Czy udać ,że do mnie ktoś pisze aby poczuł się w mojej sytuacji? Chcesz wojować z mężem? Nie ma sensu - on i tak się nie domysli o co chodzi i od razu posądzi cie o zdradę. Musisz mu wybaczyć to co było i zaufac na nowo. A zeby nie mieć czasu na myslenie to zajmij sie czymś - moze czytaj posty na kafeterii?

Gość nowella
niestety nie ma czego zazdrościć,tak to taka ciapa co się wysłowić nie potrafi a w sms poeta w h****

Gość nowella
właśnie cały czas śledzę tu różne wątki,i po przeczytaniu nie których mam znów czarne myśli.

Gość nowella
kocham tego dupka i jesteśmy razem od 12 lat,ale tak zaczęło go walić jak urodziłam dziecko

Ale nie możesz go wiecznie sprawdzać, bo się wykończysz psychicznie. Próbowałaś "zaznaczyć swój teren"? Umieszczać masę zdjęć na nk i fb jak się przytulacie, jacy jesteście szczęśliwi, pokazywać się z nim często?

Gość nowella
jasne z portalami próbowałam,ale ze wspólnymi wyjściami to było tak,że jak już po paru piwkach spotkał kumpli to zapominał o moim istnieniu.

Więc wyjdźcie gdzieś, gdzie nie ma szans na spotkanie kumpli, kino, teatr, restauracja, może podwójna wyjście z dobrymi znajomymi.

I przede wszystkim: czy on Cię zdradził? Czy pisał tylko smsy z innymi? Jeśli pisał, to dotarło do niego, że źle robił?

Gość nowella
pisał z tego co wiem, twierdził ,że ta babka do każdego pisała głupie smsy, ale po co odpisywał po kilkanaście sms po nocach? Dziwnym trafem laska co z nim pracowała. Przepraszał ,przysięgał,że już do nikogo nie będzie pisał,a ostatnio znalazłam jej nr przypisany pod nazwą kumpla,który jest w anglii.

A to zupełnie inna sprawa. Facet kantuje. Więc stawiasz ultimatum - rodzina albo niech sie wynosi. Bez sentymentów i mówienia "ale ja go kocham".

Gość nowella
właśnie z bilingów nic nie widzę,zawsze jest możliwość,że ma wpisany nr jakiejś pindy pod czyjąś nazwą,ale nie ma wysyłanych sms po nocach czy kilka pod rząd.Może jestem tak przewrażliwiona,że sobie już wmawiam i szukam dziury w całym.

Gość nowella
tamtego nr nie ma,ale zawsze może mieć inny. Irytuje mnie,że nieraz są jakieś nr które wcale nie są wpisane w kontakty w telefonie.

Gość nowella
muszę kończyć,pogadamy później,dzięki za rozmowę i rady.

No to jeśli jakiś numer się powtarza kilka razy to zwyczajnie zadzwoń. Tylko ukryj sobie nr w komórce. Jeśli odbierze facet to się rozłącz, jeśli kobieta to słuchaj czy przedstawi się na początku (niektórzy mają nawyk "Kowalska słucham") albo ściemnij coś żeby powiedziała jak się nazywa.