Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoralowaPatinka

Nerwica lękowa szukam osób z województwa kujawsko pomorskiego.

Polecane posty

Gość dokładnie nie wiem
KoralowaPatinka a moge wiedziec co bierzesz?

Tu nie ma co wybaczac , po to tu jestesmy :) Prawda jest taka , ze gdyby mielibysmy oparcie w osobach z naszego otoczenia , ktore nas naprawde rozumieja , to raczej bysmy sie tu nie spotkali.W sumie sie nawet ciesze , ze nie mam nikogo takiego , bo spotkalem Was....:)

Gość dokładnie nie wiem
nie wierzę biezesz to co ja ogólnie asentra? jesf zajebista!!!!!

Gość dokładnie nie wiem
ja biorę ją od marca i powiem Ci ze czuje sie rewelacyjnie :) ale tydzien nie brałam przez walacje i mialam okropne kolotanie serca i wymiotowalam,bol glwy,iegunka ale ogolnie zajebista...ja pierwsze 2 dni sie non stop smialam i nie moglam przestac...nawet na widok pajaka sie smialam zamiast bac sie hehe

Gość dokładnie nie wiem
moze na gg ja sie nie kryje z tym mam brac do pazdziernika ale mimo tego czuje ze ja potzrebuje jej dluzej.watpie ze zaprzestane ja brac w nastepnym miesiacu.terapie mam do lutego wiec zobaczymy co lekarz powie ...poki co mowi ze jestem zupelnie inna osoba (pozytywnie)

Gość dokładnie nie wiem
KoralowaPatinka dokładnie nie wiem to chyba na gadu mialo byc... Wybacz o co tu chodzi bo nie kumam??? :)

Zanim zaczęłam to brać to czytałam na forach różnych... i ludzie niezbyt dobrze wypowiadali sie na temat tego leku... zrazilam sie troszke,ale niepotrzebnie.

Hmm zbieram się bo tabletka działa,a ja spałam ost. nocy tylko 4 godziny i jakoś daje się to bardziej we znaki... Śpijcie dobrze,spokojnej nocy. Dobranoc :)

Dzialanie lekarstw i ich skutki uboczne sa indywidualna sprawa , na jednego podziala zle jakis lek , na kogos innego dobrze :)

Gość dokładnie nie wiem
kazdy organizm jest inny ..powiem tak: zauwazylam ze opinie ludzi ktorzy wczesniej brali podobne leki, sa do niej uprzedzeni.ja uwierzylam w asente bo jest to drugi moj lek i uwazam ze jest poprostu zbawienna.wiesz ...ktos kto bral milion leków zawsze sie czegos doszuka.zazwyczaj jest to wina wszesniej zle dobranych lekow po ,ktorych nastapily skutki uboczne ...potem zmiana na inne ,a przy tym ponownie brak zaufania do leku.to taki lancuch nieufnosci . ja mialam jedne zle ,ale drugie byly najlepsze.te pierwsze ok.ale choruje na cos co byo z tym lekiem ,nieZgodne.astma.i dali mi inne.asentrę.czuje sie dobrze.to najwazniejsze

Gość dokładnie nie wiem
dobranoc....mysle ze jutro sie zaxzernie ale inny nick ...jesli nie chcecie to piszcie ale mysle ze mi tu dobrze z takimi ludzmi.to 1 topic jaki mi sie podoba i ogolnie nie mam dola na konic dnia......szok! dobranoc:)

Cholera , tez bym chcial wziac taka tabse jak Wy i poczuc sie choc przez chwile dluzsza normalnie....

Gość dokładnie nie wiem
Basti85 napisz na co chorujesz? cze,u ie idziesz do lekarza i co ci jest? chcesz to Ci wysle :):)(żart)

Gość Klementyna27Krakow
dokladnie nie wiem a ile tabletek bierzesz? Ja wzielam dzis 1,5 tabletki

dokladnie nie wiem - nawet tak nie zartuj , pewnie ze chcemy abys tu byla .Nie ja jestem zalozycielem tego topicu tylko Paulusia , ale jestem przekonany ze tak samo uwaza :) Jesli o mnie chodzi to mam to co kazdy z nas tutaj .Leki , dusznosci , ucisk na glowie , otepienie pychiczne , brak radosci z zycia jak kiedys w wielkim skrocie.....Dzisiaj sie zapisalem do psychologa , mam wizyte na 19 wrzesnia ;) Bede najprawdopodobniej uczeszczal na dzienny oddzial leczenia nerwic , ktory jest doslownie obok mnie :)

Gość dokładnie nie wiem
to sie ciesze czyli jestem na pokaldzie i jutro bede :) biorę 1 tabl.dziennie i nie zwiekszam dawki.ekarz zalecil taka dawke iz stwierdzil ze zwiekszenie nie poprawi nic a dojde do 4 i bede otlumiona.wiec mam to jedno zaufanie....lekarz.... do jutra trzymajcie sie , ja sie witam z lozkiem a Wam zycze dobtek nocy:) i lepszego jutra...bez dołow....:):)

Gość dokładnie nie wiem
sorry za bledy ale tak mam jak nie wiem gdzie sa moje soczewki...:P

W takim razie ja rowniez schodze z pokladu naszego znerwicowanego Titanica ;) Tyle , ze nasz nie zatonie :) Dobranoc dziewczyny :) 🖐️

Gość dokładnie nie wiem
aha zaponialam napisac....bardzo dobry krok! zw sie zapisales!!!! mowia ze Ci lekarze to mieszaja w glowie a to bzdura...jesli potrzebujesz pomocy wal tam smialo! naprawdę to pomaga! zdaj relacje! wyzal sie! opisz jej wszystko a przede wszystkim mow prawde i z niczym nie klam! trzymam kciuki i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do jutra!!:)

Gość dokładnie nie wiem
oczywiscie jeszcze pogadamy ale ja juz za wczasow zycze pwodzenia i wcale sie nie zegnam :) do jutra!!!!