Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoralowaPatinka

Nerwica lękowa szukam osób z województwa kujawsko pomorskiego.

Polecane posty

Gość Nierozsądna
Cale szczescie!!! hehe w sumie starsze osoby takie jak babcie czy babci siostry wiedza jak to jest bo albo przez to przechodzily albo o tym slyszaly i tylko mi wspolczuja...no i mama..bardzo sie o mnie martwi,ale pomoc mi nie moze,bo jest za daleko :( a inni nie maja zielonego pojecia co mi sie dzieje ;/ czasami sie nawet obrazaja ze nie chce z nimi rozmawiac tel nie odbieram itd..ale jak zlapie mnie atak to najlepiej wzielabym tabletke skulila sie w klebek i zasnela ;(

Jeśli chodzi o babcie, to moja babcia,która już niestety nie zyje :( Umarła w czerwcu... Mówiła mi wcześniej "Paulinka zrób badania, te dusznosci to moze byc nerwica,depresja, chodz tak dlugo po lekarzach az Ci pomoga". itd... Brakuje mi jej bardzo... Nawet w tel. mam nadal jej numer tel... Ost. snilo mi sie,ze bylam u niej w domu, bylo tak pusto, widzialam jej lozko...

Tak jak mowisz Paula , to nie jest tylko w sytuacjach gdzie jest jakis halas , tylko w sytuacjach kiedy cos sie dzieje albo duzo sie dzieje , tak jakby moj umysl tego nie ogarnial i zaczynal sie bronic przed czyms ...

Ja normalnie pracuje , jezdze samochodem , oczywiscie tez dostaje czasem tych lekow jak najbardziej , ale musze normalnie egzystowac , bo nie mam wyjscia.teraz akurat mam kontuzje mala i jestem w domu.Staram sie spotykac tez z kumplami , ale to rzadko bo po prostu czuje sie jakos niepewnie...

Ja nie pracuję aktualnie... Nie dałabym rady, pracowałam jako opiekunka i mogę do tego wrócić,ale żeby zajmować się dziećmi muszę czuć się lepiej.. Wiadomo... Potrzeba do tego energii ,cierpliwości. Uwielbiam dzieci.

Dlatego posluchalem Was i za wczasu chce isc na leczenie , nie moge dopuscic do zamkniecia sie w domu.

Paula, mysle ze wszyscy sa szcesliwi tutaj , ze zalozylas ten temat.Szczegolnie ja , pani kapitan ;) 🌼

Jeśli chodzi o jakieś inne wyjścia to wychodzę jedynie do sklepu, nawet z psem przestałam wychodzić... Bo sąsiedzi zawsze ze mną rozmawiają... a ja wtedy czuję się niepewnie i po prostu tego unikam. Jeśli chodzi o znajomych to oczywiście próbują mnie wyciągnąć z domu,ale zawsze mam wymówkę... Bo? Bo czuję się niepewnie.

WOW , jestem pod wrazeniem , piekny , a jak pachnie :D ALe to kobiety w sumie powinny dostawac ;)

Piękna pogoda kurczę! Fajnie byłoby wybrać się do parku porobić zdjęcia... Mam nadzieję,że niedługo będę mogła znowu robić to co kocham. Idę zajrzeć do kuchni :)

Dziekuje zatem , niezmiernie miilo :) Ciekawe co u Poli slychac i gdzie Natalia uciekla ;) Ja bede musial sie zbierac , musze do sklepu pojechac :o Jeszcze do takiego hipermarketu gdzie ludzi tlum :o Wpadne wieczorem mam nadzieje , ze bedziecie na mostku ;) Pozdrawiam Was i zycze jak zawsze przede wszystkim spokojnej niedzieli , pa :)

Gość $$$agnieszka$$$$
Czesc-- KoralowaPatinka--:)

Gość $$$agnieszka$$$$
Widze ze jestes tutaj,wiec nie bede pisala juz na tamtym topiku. Witam wszystkich,chcialabym sie przylaczyc...:) Moze nie mam w tym temacie za duzo do powiedzenia,chyba jestem w poczatkowej fazie choroby,ale na tyle juz posunietej,ze musze cos z tym zrobic:( Sama wychowuje core,i nie moge dopuscic do zamkniecia se w domu...:(

Agnieszko przyjmiemy Cię z chęcią na nasz pokład :) Ja niestety teraz też muszę zmykać,ale będę później, więc zajrzyj. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania ,to pytaj :) Pomożemy :) Tymczasem spokojnego dnia 🌼

Gość $$$agnieszka$$$$
jestem dopiero na 4 stronie....Poczytam a pozniej sie odezwe... Fajnie byc tu z Wami:)

Gość Nierozsądna
Racja racja ;) Dziekujemy Ci KoralowaPatinko ze wpadlas na tak wspanialy pomysl zalozylas ten topki :) Przynajmiej wiem ze nie jestem sama z tym problemem :/

Gość Nierozsądna
Pomaga pomaga :) i oby sie utrzymal na dlugo,bo z mila checia bd go odwiedzac ;) tak poza tym jak tam lepiej Ci juz??:/