Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiecznieWyprężony

Czy tą fantazję uda mi się zrealizować...?

Polecane posty

Gość WiecznieWyprężony

Otwieram powoli drzwi i wchodzę do pokoju. Widzę Ciebie jak siedzisz na fotelu, noga założona na nogę, skórzane kozaki na wysokiej szpilce błyszą się w świetle lampy. Piękna, tajemnicza - moja Pani... Bezgłośnie kiwasz na mnie dłonią. Ściągam marynarkę i rzucam ją w kąt. Rozwiązuje krawat, guzik po guziku rozpinam koszulę. Rozluźniam pasek od spodni, rozsuwam rozporek. Po chwili moje spodnie i koszula lądują przy marynarce. Stoję przed Tobą teraz w samych bokserkach. Widzisz jak moje podniecenie napina się pod ich materiałem. Kiwasz znowu palcem. Usłużnie klękam przed Tobą, a następnie pochylam się do przodu. Opieram głowę na ziemi. Wypinam się przed Tobą, posłuszny, uległy. Słyszę jak wstajesz i zbliżasz się do mnie. Czuję Twoje dłonie na moim tyłku. Czuję jak zsuwasz mi bokserki do kolan. Chwytasz moje dłonie i wykręcasz mi ręce przysuwając je do moich stóp. Przywiązujesz je do moich kostek. Jestem teraz całkowicie zdany na Twoją łaskę. Zaczynasz wodzić dłonią po moich pośladkach. Piekący ból przechodzi przez moje ciało, gdy dajesz mi klapsa. Potem drugiego, śilniejszego, bardziej zdecydowanego. Za każdym kolejnym czuję, jak mój kutas robi się coraz twardszy, wilgotny, wyprężony. Wilgoć na mojej dziurce. Zimna, klęjąca. Twój nażelowany palec zagłębia się we mnie. Boli, lecz ból zamienia się w podniecenie. Zaczynasz mnie penetrować, rozwiercać. Zaczynam drżeć z rozkoszy, gdy wsuwasz kolejnego palca. Czuje jak Twoja dłoń mnie wypełnia, czuje jak mnie rżniesz swoimi paluczkami. Przyspieszasz, mocniej zagłębiasz się we mnie. Wyprężam się pod Twoimi ruchami. Chcę, żebyś jeszcze mocniej mnie penetrowała, mocniej, mocniej, szybciej! W końcu mój kutas nie wytrzymuje. Gorąca sperma wyciśnięta z jąder wytryskuje na moje uda, podłogę. Wystrzał za wystrzałem osiągam ekstazę... Wychodzisz ze mnie. Czuję Twoje usta, jak całują moją dziurkę...

Gość WiecznieWyprężony
Dzięki za inteligentne komentarze. Czy istnieją kobiety, ktre tak lubią sie zamawiać? Czy jesteś kobieta, która marzy żeby spenetrowac męską dziurke?

"Ja kiedyś zerznęłam tak kolegę, podoba mi się to!" To nieuczciwa konkurencja :(

Gość WiecznieWyprężony
A już myślałem, że nie ma tu kobiet z trochę bardziej ostrą i dominującą stroną i że Was takie zabawy nie kręcą - dobrze, że się odezwałaś Modelko! Jak do tego doszło u Ciebie? Co się dokładnie wydarzyło? Czy było to jednorazowe?

Gość bananowa_narzeczona
oj ja lubię taką zabawę! i lubię patrzeć jak mój m. sam się zabawia paluszkami :)

Gość WiecznieWyprężony
Tez bardzo lubię sie tam samemu piescic - palce, małe dildo. To niesamowite dopełnienie masturbacji. Chętnie zrobiłbym to na Waszych oczach, dziewczyny! Chciałbym, żebyście wszystkie patrzyły, jak to robię, a potem żebyście sie mną ostro zajęły... Mmmm a poczuć tam język - to musi być cudowne. Na sama myśl mój kutas tak stwardnial, ze nie wiem ile wytrzymam. Miło mi tez usłyszeć, ze same to lubicie - jest wielka różnica miedzy robieniem czegoś, bo partner poprosił, a robieniem, bo to Was podnieca. A używalyscie kiedyś strap-on do tego (dildo mocowane na biodrach jak kutas)?

Gość OnaZaSłona
Takich kobiet jest wiecej niż myślisz.

Gość WiecznieWyprężony
Tylko gdzie je znaleźć? Przed chwila sie dokładnie wydepilowalem - mój tyłek jest gotowy, żeby przyjąć paluszki i język jakiejś spragnionej i ostrej Pani...

Gość jkfvjewr b
WiecznieWyprężony pedał czy idiota?

Gość jkfvjewr b
Gnijąca modelka w taksówce. a ty idiotka,że lizesz faceta po rowiei wsadzasz palce w dupe?

Gość jkfvjewr b
Dekalogowata a ty co,idiotka czy jakas lez chcąca byc facetem?

A ty co, idiot(k)a, czy też jakiś świr gnijący w niedzielną noc przed kompem?:D Oj, kłócić mi się nie chce.

Gość jkfvjewr b
Dekalogowata nie niedziuele,tylko noc z soboty na niedziele. Przyganiał kocioł garnkowi. Lubie poczytac i pośmiac sie z takich idiotow jak wy.

Gość jkfvjewr b
Dekalogowata ty tez gnijesz przed kompem .

Gość brunett____
masz ochote rozlozyc nogi ale nie masz przed kim, zgadlem:P

Nie mam przed kim, bo moje cudniste chłopaki aktualnie śpiom. Albo jeden coś wciąga, a drugi kogoś naciąga.

Gość brunett____
az ich trzech masz?

Gość brunett____
i co, jednoczesnie Cie...:) ?

Gość brunett____
ktory lepiej ja lize:) a ktoremu bardziej smakuje :) ?

Jeden jest absolutnym miszczem pod tym względem i lubi ten smak, a drugi zawsze udaje, że ma opryszczkę. Ale genialnie to robi od tyłu. Nie można mieć wszystkiego.:(

Gość brunett____
a Ty jak dajesz rade z lizaniem ?