Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile wiecie tyle zjecie

ciasteczko25

Polecane posty

Ciasteczko25 zamknęła swój kanał na youtube. Wiecie może gdzie indziej są dostępne jej filmiki?

halo, halo nikt nie oglądał jej kanału na yt?

Gość o zesz w morde slepa jestem
w kinie

a dlaczego zamknęła?? ja kiedyś nagminnie oglądałam, ale juz mi się trochę znudziło :P

Gość .)...(.
Nie zamknęła, ale zawiesiła. Na jak długo to nie wiem. Jak jej nie dadzą spokoju to pewnie wycofa się z kręceniem filmików.

Gość .)...(.
15:06 [zgłoś do usunięcia] Edyciak a dlaczego zamknęła?? ja kiedyś nagminnie oglądałam, ale juz mi się trochę znudziło Kilku jutubowych wyrostków, uwzięło się na niej nakręcając wredne i prześmiewcze filmiki. Ciasteczko się zdenerwowała, filmy poblokowała i ponoć zgłosiła sprawę tam gdzie trzeba

Gość antyciastko
Która zostanie umorzona szybciej niż myśli. Tyrać paszteta! :D

Gość .)...(.
Też mi się wydaje że nic nie zdziała, choć jest mi jej oczywiście jej żal. Nie potrzebnie rozkręciła z tego powodu aferę, jeszcze oskarżyła wizażanki że maczały w tym palce. Gdyby sprawę olala, to daliby jej w końcu spokój. A tak to spokoju już jej chyba nie dadzą..

Gość zambirabiramehe
Niestety, ale jej filmiki były tylko na YT i zostały zawieszone. Też uważam, ze niepotrzebnie zrobiła aferę. No cóż, mieszka w Uk i chyba zapomniała jakie są realia w Polsce...

Gość .)...(.
Powinna sprawę olać i się nie przejmować jakimiś netowymi głupolami. Tym bardziej że miała na kanale swoje fanki, które oglądały jej filmiki.Jak się kręci takie filmy, to trzeba liczyć się z tym że pod filmami pojawiają sie takie głupie komentarze. Teraz myślę że może pożegnać sie ze świętym spokojem na swoim kanałem, jak i może również oczekiwac że takich filmów na jutubie pojawi się więcej.

Gość .)...(.
ewentualnie jeszcze zgłosić filmy do jutubowego administratora z prośbą o usunięcie, tak wywołała wojnę którą zapewne przegra