Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madiiii89

Czy powiedzieć jej że on ją zdradza? WAŻNE!

Polecane posty

Dobra, szkoda czasu na ten temat :D Ja tylko życzę każdemu by wracało do niego to, co robi. Jeśli dorabiasz sobie na boku - mam nadzieję że ktoś doniesie na Ciebie do US. Jeśli ściągasz nielegalnie filmy z netu - mam nadzieję że ktoś doniesie do Ciebie na policję. Dobranoc :)

Gość Madiiii89
Dobra, zbaczamy z tematu ze znajomej do mojej siostry.. ja bym wybaczyła skok w bok, może nawet więcej niż jeden raz, ale stałe kochanki, jedna za drugą? gdy nie minęło wiele czasu od ślubu? miałabym czekać aż pojawią się dzieci? Chciałabym wiedzieć

Madii nie kompromituj sie Prosze ... bo z tymi karami wyjechalas teraz jak filip z konopii mieszkasz na polskiej ziemi gdzie co druga para sie zdradza !! na boga .... tu nie ma zadnych kar. , procz moralnych .. na jakim ty swiecie zyjesz w ilu juz zwiazkach tak namieszalas??? t

Gość znudzona kura domowa
@ prawda piszesz o chamstiwe i obludzie, a sama jestes jej znakomitym przykladem. Ja nie krylabym niczyjej dupy, siosty czy przyjaciolki gdyby zdradzaly. Poza tym z reguly przyjaciol dobiera sie na zasadzie podobienstwa. Ja nigdy nie zdradzilam, moje dwie najlepsze przyjaciolki tez nie, siostry nie mam. Nie wiem co autorka powinna zrobic na pewno. Ale na 100% jestem pewna, ze gdyby moj maz mnie zdradzil chcialabym wiedziec jak najszybciej nie wazne, czy od anonima, czy listownie czy w twarz.

Gość Madiiii89
Ona - a Ty już pojechałaś po ściąganiu filmów z netu.. nieźle. to co napisałaś można odwrócić, Ty nie powiesz o zdradzie, Ciebie zdradzi facet a wszyscy będą o tym wiedzieli a nic nie powiedzą bo po co się wpierdalać..

znudzona kurwa domowa ... dla milych jestem mila ... nie oceniaj mnie po bykach ktore sa efektem tego ze pisze jedna reka na telefonie dotykowym bo druga mam w gipsie ;) autorko ... a z reszta .. nie moja sprawa ... kazde zlo wraca dwa razy szybciej do nadawcy ... powodzenia Ci zycze Amen .!

Gość Madiiii89
prawdazawszeciezaboli_24 - Twoje wypowiedzi mało co wnoszą do dyskusji nie mówiąc o tym że wcześniej zdążyłaś mnie wiele razy wyzwać. Ty byłaś kochanką czy jak?

Gość 3232423324
Pojmij dziewuszko, że są kobiety które nie chcą wiedzieć. Czy nie ogarniasz tego swoim małym rozumkiem? Gdybym znała Twoje IP, to bym Cię znalazła i zgłosiła na policję że ściągasz nielegalnie muzykę. Na 99% bym zgadła i by Cię udupili. A moze dogadam się z jakąś moderatorką by mi podała? Spróbuję...

Gość znawczyni007
Piszę. Jeśli chcesz jej o tym powiedziec to musisz jej podać szczegóły. Ogólnie to zakładam, że facet i tak się wyprze i dopowie do tego jakąś wyimaginowaną teorię. Takie skurwysyny to niezłe cwaniaki.

Gość Madiiii89
i znowu wyszło, że ja robię coś złego :D jak jeszcze nic nie zrobiłam nie jestem święta i nie robię za zbawcę, ale widze że sporo osób chciałoby wiedzieć..

Bylam zdradzona i wiem doskonale co czuje wtedy kobieta dowiedzialam sie mmsami od jakies zyczliwej pani. PLakalam i pytalam Boga czemu w ten sposob sie dowiedzialam TEraz wiem jedno . wole nie wiedziec ... oczy nie widza , serce nie boli

Gość 3232423324
Teksty "byłaś kochanką?" są debilne jak autorka. Kochanki zazwyczaj chcą, by żona się dowiedziała, a nie namawiają by nie mówić. Myśl trochę, półmózgu.

Gość Madiiii89
3232423324 - zgłaszaj mnie do kogo chcesz, widzę że moje przemyślenia bardzo Cię bolą. Ja niczego się nie boję, policją możesz straszyć swoich znajomych czy kogo tam chcesz. Takie teksty świadczą o Tobie.

Gość 3232423324
'znowu wyszło, że ja robię coś złego' Bo robisz. Bawisz się w detektywa, planujesz zemstę na obcych ludziach. Musisz mieć naprawdę zjebane życie. Oby każdy kolejny facet cię zdradzał. Życze ci tego, a takie życzenia się spełniają.

Gość Madiiii89
I jeszcze wyzywasz od półmózgów ;) achh pięknie.

Jak widac kolezanka nie mysli o tej porze. MOje wypowiedzi moga nic nie wnosic . NApisalam co mysle . a mysle ze jestes pusta i szukasz sensacji by uprzykrzyc zycie bkgu ducha winnej kobiecie krzywdzicielko . to nie jest obraza , to prawda

tiaaaa czyli lepiej nie wiedziec, tez bylam zdradzona, dowiedzialam sie z smsa, i bardzo sie ciesze, bo nie zmarnowalam ani dnia dluzej na tamtego drania.

Gość Madiiii89
3232423324 - dziękuję za życzenia

Gość Madiiii89
Chyba jeszcze poczytam jakimi mnie obrzucicie wyzwiskami, szokują mnie co niektórzy.

3232423324 skad w was tyle jadu?? i to strasznie polcja.........

haha Madi kolezanka cie poda na policje. i ty piszesz ze takie teksty swiadcza o niej??? ona sie z Ciebie nabija a ty co chcesz robic donosicielko ??? znudzona kuro domowa ja tez nie zmarnowalam zadnego dnia po tym jak sie dowiedzialam.,wes po uwage ze nie kazda kobieta jest taka jak ty wiele kobiet nie chce wiedziec .. a ona bezczelnie nie znajac babki cce znurzyc jej spokoj

Gość edek_22
Osoby wyżej piszące o filmach i muzyce z netu mają rację. To nielegalne i karalne. W przeciwieństwie do zdrady. Zasługujesz na karę o wiele bardziej niż zdradzający mąż. Zdajesz sobie z tego sprawę? Czy może masz wybiórczą moralność, że zdradzać nie wolno, ale na własny użytek możesz łamać prawo karne? Bądźmy sprawiedliwi - jak donosić to donosić. Policja w Twoim mieście powinna dowiedzieć się o nielegalnych plikach na Twoim komputerze.

jeszcze raz zobacze ze napisalaś "wes" i sie wyrzygam na klawiature. WEŻ się w grasc!

Gość Madiiii89
Możecie na mnie donosić na kogo chcecie, naprawdę bałabym się policji, śmiech na sali.. jeżeli uważacie że robię coś złego. Donoście! Co ja mam do tego.

Gość edek_22
Ok.

Gość znawczyni007
Do PRAWDAZAWSZECIEZABOLI_24 co zrobilas jak się dowiedzialaś?

Gość Madiiii89
Chętnie przyjmę policję w swoich skromnych progach ;) szczególnie mojego ulubionego, kochanego dzielnicowego ;)

Gość Madiiii89
a może oprócz grożenia mi policją i wyzywanie mnie ktoś jeszcze się wypowie?

Gość edek_22
To czekaj grzecznie. Na razie spadam.

Gość ze żmiją nie dyskutuję
szkoda klawiatury!