Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madiiii89

Czy powiedzieć jej że on ją zdradza? WAŻNE!

Polecane posty

Gość Madiiii89
Tu wszyscy zapomnieli o konsekwencjach...ja jestem zła, ja rozwalam małżeństwo..i jeszcze jestem głupią idiotką i to prowo.. no cóż, już zapomniałam jaka tu jest kultura wypowiedzi..

Gość znudzona kura domowa
prawdazawszeciezaboli_24 czytam te Twoje wypowiedzi i nie wiem czy smiac sie czy plakac. Masz 24 lata i dalej wierzysz ze zycie jest czarne albo biale. A to tak naprwde gama szarości. Umoralniasz jak niedorobiona, a jestes niewiele starsza od autorki. Obrazasz wszystkich dookola i nie potrafisz zdania sklecic bez postawienia byka.

wywolujesz mieszane uczucia. matka teresa nie jestes , chcesz opinni , masz je, przeanalizuj , to zly pomysl . Ja napisze Ci ostatni raz ... nie rob krzywdy komus kogo nie znasz bo nie wiesz jak zareaguje do przedmowczyni; wiesz kochana skoro maz jest nie fer to niech maz wpadnie sam... dziewczyny macie zajebiste pasje;) zbyt duzo czasu wolnego ??

Gość Madiiii89
zdaję sobie sprawę że gdybym powiedziała może i kiedyś się wydać że to ja wygadałam.. może tak być dlatego się do tego aż tak nie palę, ale dziwi i szokuje mnie fakt, że niektórzy tutaj mnie zaczęli wyzywać O_O

Gość znawczyni007
weź jej powiedz. jestem ciekawa jak dalej potoczy sie ta historia.

@ Madiiii89 ja bym powiedziala. Nie ma znaczenia co toba kieruje, czy niechcec do facetow, czy do tej baby. On nawarzyl piwa on musi je wypic, napisalabym anonimowo zonie i podala nazwisko kochanki. Nie sadze by ktokolwiek sie dowiedzial, ze to Ty. Wysjil list pocztą, napisz z kafejki. Wszystko jedno. Ja bym chciala wiedziec. ZWLASZCZA ZE NIE MAJA DZIECI I SA MLODZI!

przeczytalam tylko pierwszy post i nie wiem na jakim etapie dyskusji jestescie, ale mam do powiedzenia tylko jedno. NIE MOWIC. Nikomu tym nie zrobisz dobrze a najpewniej, jesli cokolwiek powiesz, to predzej czy pozniej obroci sie to przeciwko tobie. To nie ty masz nieczyste sumienie i to nie do ciebie nalezy prostowanie sprawy. Wiesz o tym, zachowaj dla siebie a najlepiej zapomnij. To nie jest twoja sprawa, nawet jesli wiesz.

Znudzona kurwa domowa ---> jak widac malo o mnie wiesz , kto Ci powiedzial ze mam 24 lata??? umoralniam?? od tego jest cafe zebym mogla wyrazic swoje zdanie a jak Ci nie pasuje to nie czytaj , gdzie widzisz problem ??

Gość Madiiii89
Akurat nieślubne dziecko tej kochanki by mnie zmartwiło, bo ją znam i ma BARDZO konserwatywnych rodziców którzy by ją wyrzucili z domu mimo że ma 26 lat...

@ posrana smieszna jestes. ciekawe czy jak twoj chlop zaraqzilby cie kila albo hivem tez bys tak gdakała. Faceci jakos potrafia byc solidarni, szkoda ze my nie.

lol nie chodzi o to co stanie sie z kochana, jej nieslubnym dzieckiem etc, ja raczej mysle o tej zonie. Przeciez jak jej maz strzeli bachora na boku to alimenty poplyna pewnie ich wspolnego konta, nie?

Gość Madiiii89
nie mogę podać nazwiska kochanki, nie chce by się obróciło przeciw niej, lepiej podać jej imię i żeby napisała do męża z innego numeru "hej to ja xxx umówimy się dzisiaj w t i w tym miejscu o godzinie ..." coś w tym stylu, wtedy mogłaby się z nim spotkać i przekonać na własne oczy że ma inną.. ale to tylko moje przemyślenia..

znudzona ... idz na detektywa , alez jestes pusta .. po co do kafejki skoro jest odwazna by jej to powiedziec to niech nie tchorzy tylko powie jej o w twarz !! co boi sie???? no jasne ze sie boje bo za plecami wszystkie mocne jestescie a wy oczy niewinniutkie

Gość Madiiii89
jej nieślubne dziecko by mnie zmartwiło bo ją znam i jej sytuacje, to nie jest powód tego co chcę zrobić anie wiem czy zrobię..jeju.. wiele osób na siłę chce mi tu dokopać ;)

nie rozumiem was kobiety. gdyby wasz facet was zdradzal nie chcialybyscie wiedziec? Lepiej życ w słodkiej ułudzie, iluzji cudownego małżenstwa? Zapewne jest to wygodne. tak samo jak wygodne jest umywanie rąk, tak w Polsce popularne. Odracanie wzroku od żebraków, bitych dzieci, czy katowanych zwierząt. No bo po co się wpierdalac nie swoje sprawy, prawda?

Znam ok. 5 par, w których jedno zdradziło lub zdradza nadal. Do głowy mi nie przyszło donosić. Ja mam tylko jedno pytanie do tych, którzy radzą powiedzieć. Gdyby wasza siostra lub najlepsza przyjaciółka zdradziła swojego męża, też byście pobiegły mu powiedzieć?

autorko , skoro chcesz jej wyjawic prawde to idz i powiedz jej to w oczy , tchorzu ... anonimowe to najgorsze co moze byc , prawda i szczerosc ?? to idz na calosc a nie powiesz przez emaila i w duchu radosc , odwaz sie powiedziec w twarz i co ty na to!??

Gość Madiiii89
szczersze mówiąc jakbym miała okazje może bym jej powiedziała w twarz że ją mąż zdradza, ale wtedy nie tylko ja bym oberwała ale też moja koleżanka która mi o tym powiedziała..

znudzona > bicie dzieci jest oficjalnie karalne. Tak jak dręczenie zwierząt. większość ludzi reaguje na takie rzeczy. Zdrada nie jest karalna. Nie podawaj więc idiotycznych przykładów, bo na siłę naginasz argumenty.

Gość Madiiii89
gdyby moja siostra zdradzała męża, nie powiedziałabym mu bo to MOJA siostra, ale na pewno starałabym ją przekonać by to skończyła. I powtórzę, że to nie chodzi o JEDNORAZOWY skok w bok, tylko stały układ/układy..

ona - najpierw próbowałabym na nią wpłynąć, żeby się przyznała sama. A gdyby nie chciała, to powiedziałabym mu. Dodatkowo jest różnica w tym, że ktoś zdradził raz, a w tym że zdradza cały czas. Wiadomo, zdrada to zdrada jakkolwiek by na to nie patrzeć, ale gdyby miała jednorazowy skok w bok to może i bym nie powiedziała, ale gdyby się to powtórzyło, to tak.

Gość znawczyni007
o alimentach to fakt - idą ze wspólnego konta... tak zresztą jak kawy z kochanką

kochana napisalas mi na gorze we wczesniejszych postach ze bedziesz anonimowa to nie wyjdziesz na najgorsza wiesz swoja droga ta twoja przyjaciolka to kawal bladzi ze ci pozwala zrobic taki numer dla swojej przyjaciolki masakra juz wiem czemu nie ufam ludziom ... podlosc, chamstwo , obluda .... .. dobrze ze mam wokol siebie wspaniala rodzine bo w dzieijszych czasach tylko na niej mozna spokojnie bez obawy polegac

i co za roznica czy jej powie w twarz czy nie skoro ona tej kobiety nie zna? A co czyjegos pytania o zdrade siostry lub przyjaciolki, to zupenie inna sytuacja, bo bliskie osoby, a autorka tej kobiety kompletnie nie zna. Z przyjaciolka problem polega na tym, ze łączy was jakaś relacja. Jezeli cos powiesz, to zdradzasz przyjazn. Tego zagrozenia nie ma w stosunku do osoby obcej. Poza tym jak maz przyjaciolki bylby tez przyjacielem, to pewnie bym jej powiedziala, ze albo ona z nim pogada albo ja.

Doniosłabyś na własną siostrę tak? Straciłabyś ją, ona straciłaby męża, a wasi rodzice pewnie odsunęliby się od Ciebie, a nie od niej. I wszystko to w imię czystego sumienia. Genialne! :D Może jakieś poradniki wydawajcie? "1001 jak stać na straży moralności"

Gość Madiiii89
zdrada np, w korei południowej ("cywilizowany kraj") jest karalna, zdrady są na porządku dziennym i tak, ale raczej faceci zdradzają z dziwkami bo to trudniej udowodnić..ale jak zdradzą z koleżanką z pracy a żona ma dowody to płacą karę, sporo kasy..

Gość znawczyni007
nie ma moralności a ideały się sprzedały najwyraźniej