Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majowkibi

Nie mam wcale ochoty na Sex--czy też tak macie??

Polecane posty

Gość Majowkibi

Jestem dopiero w 11 tc. ale nie mam ochoty na żaden sex...jak wieczorem poczuje zapach poduszki to już bym szła spać :) A jak sie kochamy to nie czuję tego tak jak przez ciąża.:/

Gość agnies121
po porodzie jest jeszcze gorzej...

Gość ulalallallllaaa
hehhh ja juz tydzien odmawiam mężowi :( powiedzial mi tak:ZOBACZYSZ JAK KIEDYS ZOSTANIESZ SAMA!!!! mi sie nie chceeee i koniec,urodzilam dwójke dzieci.

Gość nestea.,,
ja jestem w 9 tyg. i poki co sie nie bzykamy, bo w 6 tyg. mialam jakies plamienie po naszych zabawach i teraz mamy schiza. chcemy poczekac z tym do 2 trymestru. poza tym jestem taka padnieta i mam ciagle mdlosci, ze seks mi nie w glowie.

Gość nestea.,,
moj maz na szczesie mnie nie zmusza, bo widzi tez jak sie czuje i sam sie boi ze znowu beda jakies plamienia.

Gość swieczkaaromatyzowana
10/11 tydzień - dwie godziny temu dwa razy z mojej inicjatywy wczoraj wieczorem raz z mojej inicjatywy i zbiera mi się ochota na dokładkę. No kurde jak w owulację. To facet już nie wyrabia.

Ja jestem w 7 mc i od samego początku libido mniejsze niż 0,a wręcz wstręt aż do teraz :( Oczywiście pełno kłótni i sporów przez to, ale cóż ;/

Gość ahaaa ooo
przed pierwsza ciaza sex 3-5 razy dziennie, potem dziecko i zona wiecznie zmeczona, no ale zachciaął 2 dziecko wiec i ochota wrocila. urodzila sie cora i ochota znowu znikneła. zeby było tylko jedno dziecko to bym sie rozwiódł.

Gość ivi_mirage
Ja jestem w 40 tc i od samego poczatku nie mialam ochoty a teraz to juz w ogole, moj maz mnie nie zmusza ale za to staram sie jakos nadrabiac innymi metodami zamiast sexu :P

Gość ahaaa ooo
yhy bankowo sie cieszy jak zamiast sexu posprzątasz mieszkanie , zrobisz zakupy czy ugotujesz obiad. bankowo jest wniebowzięty.

Gość ivi_mirage
Nie chodzilo mi o sprzatanie .. ale zamiast sexu mozna w lozku inaczej sprawic facetowi dobrze

Gość ahaaa ooo
wow , bierzesz do buzi to sex oralny, walisz mu konia to tez jakis rodzaj sexu bo nie masturbacja przeciez nie robi tego ssam sobie.

Gość whatewer
A to jakis niezadowolony tatus ktoremu zona nie daje??? .. zalosne

Gość ahaaa ooo
daje, tylko zawsze musze sie napraszac zawsze moja inicjatywa i mam tego poprostu dosc. sex jest dopelnieniem milosci u nas go nie ma, tylko czekac az t owszystko sie rozjebie. p.s. rozmawialem z zona, robilem nastroj, zabieralem na romantyczne kolacje do centrum czy nawet w domu, kupowalem sexi bielizne ...

Gość whatewer
To nie wyzywaj sie na innych kobietach

Gość do ahaaa ooo
pewnie jesteś kiepski w łóżku i dlatego tak jest...

Gość ahaaa ooo
gdzie widzisz wyzywanie sie ?

Gość ahaaa ooo
przed slubem nie byłem jak robilismy to 3-5 razy dziennie ?

Gość Dokładnie......
Po porodzie bedzie jeszcze gorzej. Ja urodzilam rok temu i przez pierwsze pół roku bylo 0 sexu teraz moze raz na miesiac nie chce mi sie i juz.

Gość mkoszka
ja przez całą ciąże mam 0 ochoty na seks, raczej na spanie, ale męża samego nie zostawiam bo biedaczek tez ma swoje potrzeby :-) co 2 dni robię mu loda i jest ok, ja się męczę z brzuchem to on tez sie troche musi poswięcić...

Gość Aneeta
U nas do ułamka piątego miesiąca- zupełna posucha. Sen, mdłości, sen i tak w koło Macieju. Niedawno moje libido wzrosło horrendalnie. Wszelkie objawy ciąży minęły jak ręką odjął, a kochamy się kilka razy w tygodniu. Do tego nie wiem, czy to ułożenie dziecka czy sprawka hormonów ale dochodzę w expresowym tempie. Znacznie szybciej niż mój mężczyzna, orgazmy są intensywniejsze. Długo trwało zanim znaleźliśmy dogodną pozycję ale od tego czasu jest bosko!

Gość anexxis
dla mnie robienie loda byłoby wiekszą męczarnią niż seks

Gość anexxis
Anetta - powiedz jaka to pozycja proszę

Gość kjhgfhjk
A ja jestem 3 lata po drugim porodzie i ochota na sex taka sama jak i przed ciążami. Kochamy się mniej więcej co 2 dzień i nie zmuszam się. Sex to dla mnie przyjemność a nie obowiązek

Gość Ja jestem 7 miesięcy po
porodzie i jak patrzę na swój brzuch to odrazu ochota mi mija, niemoge już jak dawniej ubrać sexi bielizny i poparadować przed swoim mężem bo teraz tego cholernego flaka nie mam gdzie schować więc poprostu nie rozbieram się już przed nim. Mój mąż też jakoś tak nie pali się do sexu (nie dziwię się) a robiliśmy to przed te 7 miesięcy może ze 3 razy i za każdym razem jakoś tak tylko byle dojść do sedna (on) a ja martwiłam się jedynie żeby nie wyszło mi to i owo co mi ciąża zmarnowała na widok :/. Dziewczyny zmęczenie robi dużo ale dałabym wiele by powodem na brak sexu było tylko zmęczenie :/

Gość Aneeta
anexxis w naszym przypadku w grę wchodzi jedynie pozycja na boku tzw. łyżeczka

Ja to sie zmuszam, bo zaraz sie wiecej czepia i w ogole jest nieprzyjemny....przy okazji jeszcze przed (!) seksem potrafi mi powiedziec pare niemilych rzeczy, np jak moj brzuch po ciazy wyglada itp. to jak do cholery mi ma byc fajnie? Musze sie zmuszac i juz - i jessze przy okazji troche udawac. Faceci sa niezle posrani.

Gość Do Ania5545
Kobieto zartujesz sobie powiedz ze tak!!! jak to zmuszasz sie do sexu bo mąz staje sie nieprzyjemny? i jeszcze te teksty ja bym kopnęła w tyłek i niech spi w drugim pokoju po takim tekscie.no na litośc boską trzeba miec swoją godność. Tylko my mamy zrozumiec potrzeby mężczyzn i sie zmuszac ale odwrotnie zeby oni zrozumienli ze my czasamy nie mamy ochoty na sex to juz nie!!!! Ja bym tak nie dała rady jak nie mam ochoty to nie i koniec, kropka a czasami nie mam ochoty i miesiac.