Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejj huu

mam problem

Polecane posty

Gość ejj huu

mam takie pytanie, czy jak przyjmuje regularnie tabletki antykoncepcyjne i zdarzy mi sie taka sytuaja , nie nazwalabym tego biegunka ale raczej jednorazowym rozwolnieniem po 2 godzinach od przyjecia tabletki, to jestem zabezpieczona czy juz nie?;/

Gość jestes jestes jestes
jestes ;p nie boj sie jest ok

Gość ejj huu
czyli jesli wystapi takie jakby rozwolnienie to nie mam sie czym bac tak? gorzej gdybym dostala takiej mocnej biegunki tak? Sorki ale jakos tak chce sie upewnic ;)

Gość Kasia .....................
mozliwe, ze pigulka nie zdazyla sie wchlonac w calosci (potrzeba na to 4 godzin), wiec - zgodnie z ulotka - powinnas przyjac kolejna z blistra.

wiesz co na ulotce powinnas miec, u mnie napisane jest tylko ze gdy wymioty wystepuja ok 2-3 h po zabraniu tabletki to trzeba wziasc nastepna. o rozwolnieniu nic nie pisalo... ale wiele razy miala rozwolnienie i 3 rok wszystko ok

rozwolnienie to co innego niż ostra biegunka, biegunka potrafi przeczyścić do samego żołądka, wtedy tabletka może sie nie wchłonąć, ale to musi wyglądać tak - przepraszam za dosadność - że krótko po wzięciu tabletki pójdzie sie do łazienki kilka razy i będzie wręcz brązowa woda z nas lecieć, zresztą skurcze żołądka też sie wtedy odczuwa, więc nie trudno poznać, że czyści nieźle natomiast rozwolnienie, czyli po prostu luźniejszy stolec, idzie z jelit, tabletka zaś leży sobie spokojnie w żołądku i sie wchłania

Gość ejj huu
aa to czyli jest wszystko ok ;) dziekuje za odpowiedzi, uspokoilyscie mnie ;)

tak :) badz spokojna, tabletka nie zdazy w pare godzin dojsc do jelit czy gdzies tam, pytalam kiedys lekarza o to... mialam grype jelitowa i to byla biegunka - kazal zabezpieczac sie 7 dni w inny spokob ale po kiblowych ekscesach nie mialam nawet ochoty na seks...