Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuły Wojtek

czy podobają Wam się Japonki, Chinki - kobiety rasy żółtej

Polecane posty

Gość nie czuły Wojtek

bo mi tak :)

Gość Rogalia Kogut
Japonki piękniejsze od Chinek!

Wbrew temu co się powszechnie mówi, ciężko powiedzieć, bo Azjaci wcale nie wyglądają jednakowo.

Nie jesteś pedałem :D Serio ? Bo myślałem że jesteś kołpakiem :P Kaman, jesteśmy tu sami, nie ma co sie wstydzić. Umiesz ocenić który chłopiec jest bardziej atrakcyjny. Porównując do siebie.

Cóż, z zasady pociąg seksualny ma się największy do typu kobiet przy których się dojrzewało (dlatego np. Anglikom podobają się panie w rozmiarze 40). Więc nie jest to zaskoczeniem, że chociaż ładne, to niekoniecznie muszą wydawać się atrakcyjne.

To przez te swoje poglądy masz taką wąską perspektywę. A ty nie masz brzucha ? Widocznie facet ma wiecej do zaoferowania niż sam penis.

Mi najbardziej podobają się dziewczyny z Malezji, Filipin i Japonii, bo mają pociągłe twarze... nie lubię chińskich patelniowatych twarzy :/ ogólnie dziewczyny są zgrabne, niskie, mają ładne włosy. Chociaż wiecie przez pół roku wynajmowałam mieszkanie z jedną Koreanką... ona i jej koleżanki były... hmm tłuste?!

No mój facet ma brzuch...i to spory. Co w związku z tym? I tak jest zajebisty :P Kinky - to jest taka "ogólna" zasada. Po prostu ludzie z zasady czują się lepiej przy czymś/kimś kto wygląda znajomo. Z drugiej strony jak to się ma do prawdziwego życia wszyscy wiemy :P

Gość ahimer
nie nie mają ani bioder, ani biustu, ani wcięcia, są kompletnie płaskie z przodu i z tyłu, za to mają szerokie twarze i są krótkie

czy ja wiem... zawsze jadł ryż, białe mięso, jajka, warzywa odżywiały się zdrowo... chociaż kto je tam wie co jadły na mieście :P Heh moja inna współlokatorka miała koleżankę ze Stanów :P Chwaliła się że jest wegetarianką... a ja nie mogłam dojść jak to jest możliwe że na diecie wegetariańskiej można ważyć grubo ponad stówę :P no i ostatnie 3 dni swojego pobytu w europie, spała u nas w kuchni na kanapie i się okazało co nasza wegetarianka je... tony pizzy (wegetariańskiej), frytki i inne smażone przekąski, chipsy i przede wszystkim słodyczeeee, tony słodyczy! Jak szłam rano na zajęcia to wynosiłam śmieci i zawsze 3 opakowania litrowe po lodach się w worku znajdowały po nocce :P

ahimer racja... ale to dotyczy dziewczyn z chin i poniekąd japonek... filipinki czy malajki potrafią być okrągłe i mieć biust :)

Gość nie czuły Wojtek
😭

Gość nie czuły Wojtek
liczę na szorstką miłość z japonskim sumoką ❤️

ma strasznie męską twarz... to nie jest shemale, albo jakaś hermafrodytka albo po prostu facet?

Gość 5cm per sec
mi się podobają japonki, a jestem k

Gość i znowu faszol z jego poglądam
:D po to sa tacy jak ty żeby ich szczuć na wrogów narodu. do niczego wiecej nie jestescie normalsom potrzebni