Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia:(

czyja to wina

Polecane posty

powiedzcie mi kto zawinil ja czy moja kolezanka. otoz przebywa ona teraz na urlopie miałysmy sie spotkac w tym tyg co jest. pisze jej smsa spotkamy sie? ona odpisuje sorry ale nie dam dzis rady. pisze jej a wiesz ze dzis pana x nie bedzie w pracy? ona odp ja nic nie wiem o tym. potem za godz dzwoni do mnie jej matka i pyta sie czy pan x był wczoraj w pracy? odp ze nie miał wolne . matka pyta a bedzie dzis bo chciałabym z nim pogadac. mowie ze tez nie bedzie dopiero w czwartek. wiec zapytałam sie co pani Y piła wczoraj ? a ona szkoda gadac! czyli piła i znajac zycie do domu wrocila nad ranem. skonczylam prace dzwoni pan x i mowi zebym kupila 3 piwka i pogadamy. ok spotkalismy sie w 1 miejscu patrze a on idzie z pania Y (spotykaja sie) POCZUŁAM SIE OSZUKANA PZREZ PANIA Y. MOWILA ZE NIE DA RADY SIE SPOTKAC I MOWILA ZE NIE WIE CZEMU PANA X NIE BEDZIE W PRACY! DOBRZE WIEDZIALA DLACZEGO! I DOSTALAM ZJEBKE OD NIEJ CZEMU WYGADALAM SIE PRZED JEJ MATKA!!! NOZ KURWA PYTAŁAM SIE JEJ NIE WIESZ DLACZEDO NIE BEDZIE PANA X . ODP ZE NIE! JAKBY MI POW PRAWDE ZE ZAPILA WCZORAJ WROCILA DO DOMU POZNO RODZICE ZLI SA NA NIA TO NA PEWNO BYM JEJ TYŁEK URATOWAŁA! A TAK JEST ZŁA NIE ODZYWA SIE , KOLEGA TEZ . NO JA PIERDOLE CZY TO JEST MOJA WINA ZE MNIE OKLAMALA

Gość gklmhj
twoja i spierdalaj

ty spierdalaj!

Gość gklmhj
pse paniii a ona powiecila to a tamta tooo koorwa przedszkole pierdolone wypad

wiem ze tj smieszne ale panna jest zła na mnie i nie odzywa sie. przeciez tj kurwa smieszne jak nic! zebys wiedzial ze istne przedszkole

Gość po 30stce
o to chodzi, że to z ciebie jest przedszkole:D