Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MISAHD

kolejny raz ...pomozcie ....

Polecane posty

Gość MISAHD

dalam facetowi druga szanse..2 miesiace bylo pieknie ,teraz zorientowalam sie ze znow mnie oszukuje...licza sie dla niego koledzy przedewszytskim.... zadzwonilam ostatnio w nocy oklamal mnie ze jestkolo domu i sa a okazalo sie ze wcale nie byl ,slyszalam w tle towarzystwo ..rozplakalam sie ,rozlaczyl sie...zmienilam nr ,napisal mi na facebooku woad .Prosze Cie ,odezwij sie.napisalam ze jak mogl mnie oszukac ze zmieniam nr ,nie chce z nim miec kontaktu ,przykro mi itd pa. a on NIC tylko ''Kocham Cie....' tyle ,zero przepraszam ,zero spotkajmy sie nic:( nie wime co robic czy napisac do niego z tego nowego nr ....nic nie wiem :(

Gość 5t334634
może zastanów się nad tym, by nie rozkazywać swojemu facetowi, co? Niby dlaczego zabraniasz mu kontaktów z jego przyjaciółmi? Nic dziwnego że potem kłamie, skoro zachowujesz się jak jakiś żandarm

Gość MISAHD
nie zabraniammu ,tylko on spotyka sie znimi codzien po nocach po pracy a dla mnie jest zawsze zmeczony i tylko w weekend...

Gość bbbbbbbbbbggf
Bardziej Cię zdenerwowało, że nie posłuchał Twoich rozkazów niż to, że się bawił. Na jego miejscu już bym sobie Ciebie odpuścił. Tresujesz go jak psa, a potem chcesz by błagał o spotkanie :O

Gość MISAHD
jak woli ich ode mnie to co mam zrobic? oni sie aby licza i mnie oklamuje

Gość 4234242
Więc masz 2 wyjścia: - albo to zaakceptujesz - albo od niego odejdziesz ale nie próbuj go zmieniać też chciałabyś, żeby facet kazał ci się odchudzać, bo nie akceptuje twojej wagi?

Gość MISAHD
ale Ci koledzy przwoza ze soba kolezanki on jezdzi z nimi po calych nocach jak pytam gdzie jest to oszukuje ..i jeszcze ta jego odp tylko KOCHAM CIE ....

Gość MISAHD
nie wiem czy napisac cos do niego z tego nowego nr....

Gość 33333333333
i co napiszesz? znów wyrzuty? znów będziesz czekała żeby cie przepraszał? widzisz jaka jesteś żałosna, czy nie zauważasz tego? czego ty w końcu chcesz? najpierw piszesz mu że nie chcesz mieć z nim kontaktu, a teraz chcesz pisać z nowego numeru? masz 15 lat lub jakoś tak?

Gość MISAHD
on zachowuje sie jakby mu nie zalezalo jakby mnie nie kochal a tu piszecie mi ze ja przesadzam?on zamiast przyjechac do mnie wolal sie spotkac z nimi

Gość MISAHD
i obiecal ze mnie nie oszuka........

Gość 33333333333
może mu na tobie nie zależy? pogódź się z tym. Ale wolisz żałośnie pisać do niego i błagać by przeprosił, to wszystko wybaczysz tak?

Gość MISAHD
mowi ze mu zalezy i mnie kocha...

Gość 33333333333
a ja mówię że jestem papieżem. Tez mi wierzysz?

Gość MISAHD
poozmawiam z nim szczerze

Gość 33333333333
to po chuj pytasz czy pisać do niego, skoro i tak napiszesz? Żałosna jesteś masakrycznie :O Daję ci gwarancję na 1000000000000000 % że za parę tygodni znów będzie cię okłamywał. a ty znów będziesz płakać "przecież obiecał że przestanie"