Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piratomrania

--czy mozna sie zakochać przez internet ?-- jaka jest wasza opinia ?

Polecane posty

Gość piratomrania

można poczuć uczucie pisząć z kimś ?

czasem się odnosi wrażenie, że coś przez net zaiskzyło, ale czy jest tak dowiaduje się chyba dopiero wtedy jak się zaczyna z tym człowiekiem spotykać i coraz bardziej zalezy obojgu

Gość myślę, że można
........

Gość blabliblu
ja poznałam swojego narzeczonego przez internet. dzieliło nas 700 km, jakiś czas mieszkaliśmy na odlgłość ( oj strasznie takie życie), i jesteśmy ze sobą już od ponad trzech lat :) można, można ;)

Gość masz na myśli
Taką sytuację, gdy ludzie tylko ze sobą piszą czy spotykanie się? W pierwszym przypadku myślę, że może co najwyżej dojść do jakiegoś zauroczenia, a w drugim na pewno jest to możliwe.

Gość .Kris Blady
Można się zakochać, kuzyn tak poznał swoją przyszłą małżonkę, wszedł na portal i zaczął sobie oglądać kobiety, jedna z nich spodobała mu się wyjątkowo bardzo i postanowił ją poznać, http://tinyurl.com/3n7lyhb +18

Gość piratomrania
a czy to nie jest tak że przez pisanie czytanie poznajesz prawdziwą duszę tego człowieka nie kierując sie pierwszymi wrażeniami czyli wyglad, ciuchy po prostu poznajesz go taki jaki jest , jego duszę

Gość piratomrania
no ale ty piszesz już o wygladzie , że laska wpadła mu w oko, to działa na wyobraźnie facetów

Gość jesli obydwie osoby sa szczere
to można! Ale zazwyczaj człowiek stara sie wybielic, nie pokazuje swoich wad

Gość jesli obydwie osoby sa szczere
to po chuj klate wystaiwasz jak sie zakochałes??

Gość nana1234kl
można,jestem z nim rok:) i zapowada sie na wiecej

Gość piratomrania
myśle że można sie zakochać tylko z kimś pisząc wiadomo że ta osoba napisze coś o swoim wygladzie, mozna rozmawiać przez telefon ale miłosc na odległosć , wirtualna jest realna może nie każdemu sie przytrafi

Gość nana1234kl
piratomrania a zkad wql takie pytanie:)

Gość flow
"myśle że można sie zakochać tylko z kimś pisząc wiadomo że ta osoba napisze coś o swoim wygladzie, mozna rozmawiać przez telefon ale miłosc na odległosć , wirtualna jest realna może nie każdemu sie przytrafi" po co wiec pytasz czy jest to mozliwe, skoro i tak juz wiesz ze jest bezsensu zakladanie tematu i pytanie o cos na co sie zna odpowiedz.....

Gość flow
no i nie interesuja cie chyba zabardzo opinie innych skoro gdy ktos pisze ze nie jest to mozliwe, ty ta opinie negujesz i odrazu starasz sie udowodnic ze wlasnie jest mozliwe.... a mi sie wydaje ze teraz piszac, rozmawiajac z tym kims kreujesz sobie obraz jego - masz jakies tam wyobrazenie o nim a gdy sie spotkacie, zobaczysz jak wyglada, jak sie zachowuje mozesz sie rozczarowac

Gość Bożena gość
Kochani można i to jak cholera.Mam 64 lata jestem w separacji a może nie. Nie układa się w związku.Przez fb. napisał do mnie Harry. Teraz mam motyle w sercy jak nastolatka. On pisze trochę po włosku i też po polsku bo jest z rodziny polsko włoskiej. Znamy się naprawdę trochę . Pisze mi ciepłe słowa typu ,,dotknęłaś mojego serca ,, ciągle jesteś blisko pomimo że daleko,,jesteś moja aniołka ,, itp . Boże to nie jest flirt. Szczęście i rozpacz mną zawładnęło i nawet wstyd.Ja trochę się ograniczam w słowach ale nie tak całkiem .ciągle zaglądam do mesengera , zamiast coś robić myslę o nim . Jeszcze na początku go okłamałam i powiedziałam że mam 59 lat.gdyby nawet chciał nie pojadę w tym wieku zaczynać nowego życia. Tu chcę umierać nie na jakieś Florydzie. Gdybym to ja szukała faceta to gdzieś blisko. Czemu on mnie właśnie wypatrzył. Bywało że pisał Polak, raz Francuz z Nicei kiedyś Niemiec . ale nie trwało to długo i bylo znajomością .Zresztą piękna nie jestem ,szczupła też nie. A padło na mnie. Wię piszé raz jeszcze . Moźna się zakochać przez internet jak szczeniak.