Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jak to???

alimenty a kredyt!!!!

Polecane posty

Gość jak to jak to???

jestem po rozwodzie od roku.ex maz ma zasądzone na syna 400 zł alimentów,których nie placi od ok 8 mcy dostaję wiec alimenty z mops -nagle ex wpłaca częsc zaległych pieiędzy na konto gdzie jest wspolny malzenski kredyt i tytułuje to alimenty.Bank automatycznie zabiera pieniądze jako zalegle raty kredytu. wiec nie dostałam od niego ani grosza na dziecko. w mopsie ex twierdzi iz bezodstawnie pobieram fundusz gdyz on placi alimenty!!!! powtarzam wpalacil tylko pewną kwotę i nie zobaczyłam jej na oczy!!! proszę podpowiedzcie co zrobic w tej sytuacji?????

Gość jak to jak to???
?????

Gość cwany jest wygląda
pieniądze wpłacił i nikt nie może się przyczepić, że nie płaci alimentów. Może powinnaś iść do banku po jakiś wykaz kiedyś jakie pieniądze wpłynęły i na co poszły.

Gość cwany jest wygląda
Jeśli bank automatycznie zabiera pieniądze (które tytułem były przekazane na alimenty) na zaległe raty to powinni ci to udostępnić.

Gość jak to jak to???
nie udostepnią bo nie placil on tylko osoba obca -jego niby narzeczona a w wyroku alimentacyjnym jest on nie jakas obca osoba!!!!!!!!!!!!

Gość kklkll;l;
przepraszam ale straszna menda z tego twojego ex. Na dziecko zaluje. idz moze do jakiegos prawnika.

Gość powinnaś poradzić się adwokata
jw

Gość powinnaś poradzić się adwokata
Nawet na jakimś forum prawnym.

Gość jak to jak to???
menda jest -wazna jest jego dupa a dziecko ma wlasnie tam tylko ze w wyroku nie ma nic na temat tego ze ma placic na to konto tylko do rąk wlasnych matki a ten idiota twierdzi ze dostał ten nr konta od sądu co jest zupełną nieprawdą!!!tym bardziej ze mam akta sprawy i tam wyrazie jest napisane ze do rak wlasnych matki

Gość bank był w prawie
a były? czy złośliwie czy przeciwnie? nie wiem jak rozkładają się u was zobowiązania wobec banku. jeśli przy okazji alimentów spłaca swoją część to ch*jem jest i na mukę cie wrzuca idź z tym do sądu, nie ma tak, że jednym pieniądzem dwa zobowiązania się reguluje. jeśli nie to chyba dba byś kłopotów i dodatkowych kosztów z bankiem nie miała a mops ma swoje przepisy

Gość jak to jak to???
?????

Gość Anitka30
Do rąk własnych matki? Może myśli,że później byś się wyparła.Powinien wysyłać przekazem pocztowym na Twój adres.Miał by wtedy pokwitowanie.Może dlatego pieniądze wysłane zostały na konto.

Gość jak to jak to???
co tam dziecko wazne zeby on mial dobrze;/ kredyt zaciagniety w trakcie trwania malzenstwa na potrzeby -rodziny. w sumie on nie stosuje sie do wyroku!!! nie placi nawet on tylko specjalnie robi to przez osobe trzecia na ktorą nie ma wydanego wyroku

Gość jak to jak to???
ale do rak to tak wlasnie---przekazem!!!! wtedy dostaje do rąk przeciez