Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły rentier

Jak się zdobywa rentę, grupę inwalidzką ?

Polecane posty

Gość do lkmxckqmsk
lkmxckqmsk--> ty dostajesz rente za nic i jeszcze ci malo tak?

Gość lkmxckqmsk
jakie kurwa nic:o chetnie dam ci moja chorobe przewrocisz sie kilka razy, kilka operacji bedziesz miala, kilka razy brak czucia w nogac i ciagly w jednej rece to se kurwa pogadamy

Gość do lkmxckqmsk
taka ciezka choroba ale co ja jestem na forum to widze twoje wypociny, skoro tak chorujesz to skad masz sile na pisanie glupot na forum? nie kumam. Powinni ci zabrac rente bo chyba jednak nadajesz sie do pracy skoro mozesz pisac na kompie cale dnie.

upierdol se głowe przy samej dupie.Wtedy moze po długim oczekiwaniu co kolwiek ci przyznają.bo teraz to nawet nie widomym zabierają renty z uwagi takiej ,ze przeciez pracowac mogą bo maja zdrowe rece i nogi. paranoja

Gość idioci................
do roboty lenie rente na takie schorzenia____hahahhahahah!!!!!!!!!! poza tym poczytajcie przepisy

Ludziom bez rąk nie chcą dawać rent, ludziom którzy mają problemy ze wzrokiem, a Ty nie słyszysz na jedno ucho i myślisz że będzie renta? Co najwyżej dostaniesz 3 grupę i to też fartem.

Gość przyszły rentier
No właśnie. Może dzięki grupie dostałbym łatwiej pracę, chociażby jako cieć.

Gość no..........
Znam kilka osób z chorobą psychiczną i wierzcie mi, im też wcale nie jest tak łatwo rentę dostać. Te "żółte papiery" i stała renta to tylko mit.

Gość przyszły rentier
A może łatwiej pracę dostać? Chociaż z żołtymi papierami to pewnie nikt nie zatrudni :O

zimnenogi upie**ol se głowe przy samej dupie.Wtedy moze po długim oczekiwaniu co kolwiek ci przyznają.bo teraz to nawet niewidomym zabierają renty z uwagi takiej,ze przeciez pracowac mogą bo maja zdrowe rece i nogi. paranoja dobrze piszesz zimnenogi!ja tez mam te 540 zlotych i jakbym nie mieszkala z rodzicami to chybabym musiala zeby w sciane wbic,bo bym zdechla z glodu...

Gość jhghfgfgfg
villemka i drugie tyle zarobisz wciskając ludziom kit w tarocie