Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlocista torebka

Co macie w torebce?

Polecane posty

Gość Mimmmoza
-chusteczki higieniczne -portfel -błyszczyk -gumy orbit zielone -telefon -okulary p/słoneczne

Gość i sru i fru
:) Portfel notes telefon długopis róż klucze domowe i od biura chust.hig gumy mięt perfum w perfumetce błyszczyk/pomadka lusterko okulary kredka do oczu inne w zależności od potrzeb

Wy nosicie chyba worki a nie torebki:P ja w torebce mam -lusterko, -portfel, -klucze, -gumy do żucia, -czasem błyszczyk do ust, ewentualnie korektor jak jakiś pryszcz wyskoczy, ale rzadko ;)

Gość mejndżelika
Ja mam przede wszystkim bałagan :) A dokładnie: -portfel -kosmetyczkę -szczotkę -telefon -mp3 -tabletki anty -dokumenty -saszetkę z prezerwatywami -chusteczki higieniczne -rennie -krem do rąk -perfumy chanel chance -żel antybakteryjny do rąk -klucze -kilka lusterek ;)

Gość to ja tez
-portfel -klucze do domu -klucze do pracy -kluczyki do samochodu -pomadka do ust -krem do rak -chusteczki higieniczne -chusteczki nawilżane -puder w kulkach -tabletki (przeciwbólowe, antykoncepcyjne) - długopis i notes - odmrażacz do zamków - spinka do włosów - szczotka do włosów -tampony -mnóstwo niepotrzebnych paragonów kuponów -nóż do tapet :D

Gość Nana1988
Przede wszystkim to mam bałagan ;), a bardziej szczegółowo: Telefon, porlfel, chusteczki, pomadka ochronna AA, błyszczyk i bibułki matujące do twarzy Artdeco, klucze, notes,, długopis, tabletki od bólu głowy.

Gość 4343434
Policja apeluje zeby nie nosic torebek a te głupie pindy swoje... LOL Jeszcze cały dobytek w tym trzymają...