Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

siedzę i myśle ... kto ze mną?

Polecane posty

Wiecie - powiedzcie- co tak NAPRAWDĘ warta jest polska szkoła. Ale tak szczerze napiszcie. Czy w Europie. Bo mnie się wydaje, że to nie jest nic oprócz BANDY LESBIJ, a te powinny być w teatrze, powinien stać o nie ślepy Homer - takie piękne czy co - i nie powinno im się płacić bo bez matmy i tyle. Jak to jest słuchajcie? Bo powiem wam - gdyby nie ten doktorat to mogłabym się zapłakać czy zaśmiać NA ŚMIERĆ - co to jest ta szkoła więcej niż lesbijstwo na stałą pracę i paszport amerykański. Do dyrektor Hitler ale gdyby nie lesby i paszport amerykański to po prostu go nie ma po tych zaocznych. I tak chyba wyszło, że myślały, że stoję o dyrektora bo takie same studia jak on i jego żona. Nie - żona była po dziennych. Po zaocznych się dowiem. No dobrze - może i po zaocznych, ale ani jednej koleżanki w tych NIEMCZECH wiecie. Bo czemu ja mogę być w tych Niemczech. Przez to - wyłącznie przez to. No naprawdę nie umiałabym się DO DZIŚ domyślić, że to wdowiec jest. Naprawdę. Takie są lesby - nie domyślisz się, że człowiek umarł. Bo jak chcę udowodnić, że wplątano mnie w próbę morderstwa. No tak - nie domyślisz się, że człowiek umarł jak masz do czynienia z lesbami. Tak ogrywają śmierć. A słuchajcie - jak umarł Homer? Nie wiem. Zapłakał się na śmierć. Tak pasuje. Że on tak stoi o te lesby, a one o niego wcale - ale teraz płacił im czy nie płacił. Nie wiem. Ludzie im mieli zapłacić? Albo mówił że mają mieć powołanie? I płakał, że w końcu go zabiją i nie zostanie z niego nic. Tak zabijają żeby zarabiać. One chyba strasznie mordowały. Właśnie do końca nie wiem jak to było. I on to wszystko widział i nie powiedział nic wiecie bo... taki był polityczny. I o tym miał pisać i byłby WIELKIM HOMEREM. A tak jest SŁAWNYM HOMEREM , nie? Szekspir jest wielki a on jest SŁAWNY , nie? Bo coś z niego zostało - jego dzieła. A Szekspir jest SŁAWNY się mówi bo to miał być Homer i ten Homer się gdzieś zgubił. No i co - płacił im czy nie bo to jest pytanie - był teatr czy nie. I dlatego zrobił się ślepy, że minimalnie płacił i zawsze aktorzy w teatrze zarabiali żle dopiero w kinie zaczęli zarabiać. Jak to jest słuchajcie? Wiecie coś o tym? Miało być o szkole jest o teatrze no ale same lesby... o co tu stać, nie? Bo co mi się taki teatr zrobił - ani nie byłam w teatrze w tym Londynie, chyba mi bije na łeb z powodu braku współżycia. Nie - tam gdzie lesby tam zaraz TEATR ci się robi i tyle. I wiecie - no szkoda, że mi nikt nie powiedział bo mogłabym szybciej w sumie odejść bo w średniej chwilę chciałam być, a dalej zostawało mi gimnazjum na chwilę, podstawówka i np. stała umowa w gimnazjum - przyszłam na matury i dalej. No ale prawie 30 lat miałam i podpisałam umowę stała o pracę, a miałam wiedzieć TYLKO TYLE, że szkoła JEST PRZEWIDZIANA do rozbiórki i tyle taka szczerość i WCALE NIE MUSIAŁ MI TEJ UMOWY DAWAĆ, no wcale i tyle - ale nie - wykończyć ją i tyle. Za dużo se myśli. Co to dzisiaj jest doktorat? No takie zera. I to było 7 lat temu i najlepiej żebym sie powiesiła - patrzcie tyle lesbij w szkole i co ma sens oprócz tego żeby PASOWAŁO. NIC. Co cię lesba nauczy? Lesba nie nauczy cię NICZEGO. Byleby pasowało i koniec - no coś strasznego. I wiecie - nie wiem czy moralność jest coś warta. Z matmy byle co może być ale lesba nie. Tyle wiem. A trafiałam na same lesby i to jeszcze z paszportami, ale to bez znaczenia bo matma z państwa, ale reszta nie ... normalnie nie mogę :(

Owieczko obejrzyj sobie serial MENTALISTA albo Gotowe na wszytsko to Ci sie przestanie nudzic i bedziesz miala zajety czas

wiesz co ja sobie tak mysle, ze Ty musisz miec bardzo duzo czasu wolnego, wiec moze pojechala bys na jakas wycieczke co? Moge Ci ja zasponsorowac jak nie masz many many ale przy mnie masz zakaz wyrazania sie w taki belkoczacy sie sposob co tu piszesz ja luzbie madre kobiety a nie oblakane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patrzcie nie umiałam ograć tego teatru i TYLE LAT BEZ SENSU. Ja się chyba potnę. Tak mnie nienawidziły za ten doktorat. Ale co miałam robić? W tej pierwszej szkole też była lesba z amerykańskim paszportem, ograła mi książki i tyle mądrego zrobiła. Ja nie mogę. Tez tam się działy cyrki ale nie moja wina. I tak wyjechałam powiem wam - na moralność mi sie zebrało. Co to jest ta moralność. I ja się 7 lat nie umiałam połapać, ze ograły mnie w Korfantym, gdzie dyrektorem był chory umysłowo facet lesby z amerykańskimi paszportami. I temu tak skończyłam jak najgorsza debilka. Powiesił się przez to doktor nauk biologicznych. Uczen mi się powiesił - to samo zrobiły co w szkole matki. Bo zaczęło pasować, że matka ucznia jest lesbą. Jak się stracę to mnie lesby z Korfantego zabiły. Wiecie tyle szykan w tej szkole przez takie zera. Ja nie mogę. Dajcie se je do teatru wszystkie - jak to pasuje. Najważniejszy przedmiot w szkole średniej technicznej- język polski, nic sie nie da zrobić. Dalej język angielski -a MATMA? Sami widzicie - nie mają racji i tyle. I POWOŁANIE - no ale tam jedna kasa była. Nie mogę i NIKT PO MOJEJ STRONIE ANI JEDNEJ OSOBY i to w JANIE PAWLE takie ZERA wiecie. Ja nie mogę. Jakbym nie istniała. No bez przesady. Tak sie tych bab bali, ANI JEDNA DO SĄDU oprócz jednej i odeszła bo nie była lesba, a na mnie jeszcze wszystko BO TEŻ AMERYKAŃSKI PASZPORT, ale nie lesbiła się na stałą pracę i tyle. Bo czemu sie lesbią - na stała pracę. I wiecie - one się chyba śmiały - ta umowa ona myśli że to coś znaczy - to nic nie znaczy. TOTEŻ SIĘ NIE DAŁAM NIGDZIE - PO CO MI TA UMOWA - z tego tylko gorzej odejść, a doktorat? A jeśli zaczną syfić? I od razu zaczęły :( I tyle :( Bo było jak było - ale ciekawe czemu i nic więcej nie powiem. Bo ja miałam hałas, a one kurde jak wstawiły tę ocenę negatywną - WYLIZYWANIEM CIPY i tyle. Takie są. To sie mogły pofatygować po metodyka i mógł wystawić NIENAJLEPSZĄ OPINIĘ czy coś tam a słuchajcie ja wyglądam z tą ich oceną GORZEJ NIŻ LESBA W TEATRZE i tyle wam napiszę. Wolałabym Z KURWAMI tam siedzieć niż z lesbami - przynajmniej bym cokolwiek rozumiała, a tak? Coś strasznego - i to ma być szkoła. Se miały literkę R wstawić przynajmniej by były historyczne a tak? W sumie amerykańskie kurwy, ale wielkie lesby. Ciekawe czy wiedzą gdzie jest Grecja na mapie. Co one w ogóle wiedzą. Gdzie dyrektor ma chuja? A teraz babę dały na stołek , żeby nie było że stały o zboczeńca. Niezłe są. Ależ one ciężko pracują, drugi etat w domu - wiadomo jak jest. A ja co robię? Obgaduję je w sieci - no to bardzo dużo. A one dalej uczą polskiego i angielskiego - wiecie W TECHNIKUM ELEKTRONICZNYM. I zaraz taka umowa i kosz na głowie będę miała. Kosz na głowie? No cóz... czuję się jakbym miała obcięty łeb i to przez kogo. Że też nie mogły wylizać dyrektorowi, nie? Co im szkodziło? Możeby coś uczennice zyskały niektóre. Lepszy pierwszy raz... a może nie... :( Kogo to obchodzi - co fakt to fakt. A ja po prostu byłam ze wsi. I za to powinnam była siupnąć w kiciu. Bo ze wsi i nie chce wziąć kredytu. Ciekawe czemu? I za ten kredyt wyleciałam. No sami widzicie - ale się opłacało. Żeby dostąpić ŁASKI WYLIZANIA. To piszę, żebyście nie myśleli, że cokolwiek jest normalne w polskiej szkole. Bo ogrodnictwo w Niemczech jest nienormalne - chyba to rozumiem - a polska szkoła jeszcze bardziej i tyle :( A na pewno to samo i tyle, a moze nie? :(

jestes troche OBLAKANA jak dla mnie, no ale skoro z tym ci dobrze to ja nie wnikam, ale sadze ze jakbys troche zmadrzala to by ci dobrze to zrobilo, bo tracisz oblakanstwem z tego owieczla ja cie moge wziac na wczasy w cieple kraje bys sobie zobaczyla rozowego ptaka i bialego kraba na plazy, wypila drinka na plazy moze wtedy sie z tej choroby oblakanego umyslu wyzwolisz ja ci pomoge Oiwczko jestem hojny i dostojny w koncu nie

I zobaczcie to miał być powrót i DALEJ TO SAMO i tyle. I po co ten kosciół katolicki tam polazł. JAK ONI DOSTALI W DUPĘ SWOJĄ CHCIWOŚCIĄ - zamiast po bankach , urzędach łazić wiecie - zbierać od kogo się da to ci do szkoły i jeszcze nie umieją ograć se tej szkoły i nauczyciel najmądrzejszy na świecie, najbardziej się liczy - bez wypłaty powinny zostać zboczone idiotki - takie pieniądze pobierają obecnie - normalne lesby z teatru - jedynie że im brody nie rosną i wąsy i nie mają przyczepionych penisów i tyle. Boże - ja się wkopałam wiecie. Ja to miałam wiedzieć i normalnie siedzę w domu po tych studiach i tyle. Ja nie mogę :( Bo co teraz robić. Zostaje pisać dalej o krainie szczęśliwości. Co poza tym? Listy do Szekspira i tyle. Ale na podstawie jego dzieł - tylko i wyłącznie. tak to się nie opłaca - takie zero. Wiecie on chyba POWIESIŁ swoją zonę i Elzbietę Pierwszą i tyle. No cóz... a doktor nauk biologicznych żony nie powiesił. Ciekawe czy mój brat powiesi matkę jak nie będzie o nią stał. Uważam, że nie i tyle. Musi się pogodzić z pewnymi rzeczami, uspokoić, że nie ma szans powiesić ANTYGONY - a Markela nie była jego siostrą bynajmniej. Jedynie co może to uciąć mi łeb, ale wszyscy mają mnie gdzieś przez umowę o pracę. I 7 lat póżniej TO SAMO CO 11 lat wcześniej ale do pierwszej szkoły nie zadzwonił nikt bo ... widać było, że przyjęła mnie lesba. A w następnej też jakieś lesby - takie studia? Co ona tam umie? Pewnie nic - cicho siedzi. A ZAPŁACIŁ TO KSIĄDZ - bo nic nie mówiłam. Bo ksiądz mi za studia zapłacił i tyle. A po co mi to było. Żeby zrozumieć jak ważny jest teatr ELZBIETAŃSKI im powiem. Chyba anglikański też jeden teatr. Nie - najlepszy jest ZIELONOŚWIĄTKOWY - teatr pod tytułem AMERYKAŃSKI PASZPORT na wiarę, żeby nie było, że na ... kino? na prawo? na wiarę - najlepiej się dostaje na wiarę i tyle. No cóz... i jeszcze się muszą lesbić z takim papierem. No cóz... ale stałą pracę mają. Nie ma co :( Tylko czemu ten dyrektor nie był ślepy? Był to GŁUCHY Homer. A ślepy to król? I tyle :( Bo Poniatowski był ślepy co się działo i tyle. No cóz... :(

wiesz Owieczko mysle ze ty masz jakas chorobe umyslowa, z deka tracisz oblakanstwem,tobie jest potrzebny dlugi urlop, nie w wariatkowie o nie nie nie, az tak zaawansowana w swoim oblkanstwie to nie jestes, choc kto cie tam wie, moze ty juz w czubkow mieszkac dawno powinnas no ale ja ci dam szanse na uzdrowienia uzdroiwie cie:) dam ci hajs tto moze wyzdrowiejesz bo moze tobie hajsu potrzeba i wakacji o tak wakacji ci potrzeba z kasa, duza kasa pewnie nie, wtedy moze zmadrzalabys troche i z oblakanczej choroby bys sie wyleczyla

ja cie ulecze z oblakanstwa Owieczko na mnie mozesz liczyc zawsze, ja ci moge naprawde pomoc bo widze ze zmysly tracisz i oblakana owca beczaca z laki jestes, a raczej ze wsi z lasu jak pisalas mi tu kiedys ze wielkiem lesnym jestes no moze i jestes a moze ty jestes chory umyslowo czub? kto cie tam wie, jak jestes to ja cie wylecze, zabiore cie na karaiby, dam ci worek kasy i moze ci minie?

Czego Ty ode mnie chesz Psterzu Owiec - zostawało mi isć do kina i mieć wszystko gdzieś. Z moją klasą. A czy musiałam ją mieć . W koncu tak daleko. Bo przecież mogłam iść do kina i juz nie ma lesb Z MOJĄ KLASĄ. To se mieli sami iść bo nie miałam ochoty im płacić. Bo nawet możnaby było isc ale kto płaci. I w końcu pani dyrektor nie pozwoliła bo za dużo bawili sie ...komórką. To sie mieli pobawić klockami - co ja im byłam winna. Na dodatek jedna wpłata za komitet, a tu wycieczka do kina - no cóz... a to sobie darujemy - przynajmniej w tym roku. A swoją drogą mogła im załatwić pieniądze pani dyrektor. Zeby nie było, ze ten smarkacz powiesił się przeze mnie. On po prostu żle gwałcił. On miał ruszyć na wice i tyle. Żeby były pieniądze na kino, a tak to oszalał i tyle. Bo nie rozumiał po co gwałci. I kogo - chodziło mu o pierwszy raz. Ale za każdym razem miał pierwszy raz i ciągle to samo. To tylko w ubikacji. No ktoś miał mu to wytłumaczyć. Ja? I tyle :( Bo w szkole tylko w ubikacji może być pierwszy raz. Inaczej zaraz się połapią. Pierwszy raz gwałt - nie. 15 minut w ubikacji i koniec. Żle to wymyślił to się powiesił i tyle. Pozarł go ten pierwszy raz i tyle. Zbyt GWAŁTOWNIE :(

a moze na kanary, to blizej niz na karaiby, moze ty sie wyleczysz co jak na plazy polezysz popijasz sobie alkohol, pisalas ze w oracy w szkole sie alkoholizowalas grubo grube impry szkolene z owca hehe wyobrazacie sobie owce jhak grubo imprezyuje w szkole nauczajac biologi????? to musialo byc dobre nie, no i sie powalilo jej w bani od tego alko, no pila pila a raczej walila o0stro gaz w tej szkole a teraz oblakana sie stala, czas jej pomoc nie w koncu dostojny i hojny czlowiek ze mnie to jej pomoge tej oblakanej owcy zablakanej w swiecie zla i nienawisci, ona jesdna tylko prawa nie

ja cie do kina zabiore i zaplace za ciebie nawet, ja ci pomoge bo widze ze na glowe chorujesz z tego zaawansowanego alkohoizmu w ktory wpaldlas pewnie w szkole walilas gaz ostro pewnie co oprzynaj sie ze chlaslas w szatni pewnie gorzalke to ci w bani sie lasuje od alkoholu do dzis no tak menelka nauczycielka pewnie tak cie nazywal dyro co xie chcial gwalcic ale mu nie fdalas a moze i mu dalas co?

Wiecie co - nauczycielka i dzieci nie ma - coś strasznego - ale jaka ona była? Sami zobaczcie nie dość że lesby to jeszcze kurwy - zero doktoratu. Też sie musze z tym pogodzić, ze W SZKOLE przez takie przegrałam i tyle :( I lesby własnie nie piszą wiecie. Jak już coś napisze jakaś lesba to już normalnie ŁO MATKO i przez to takie wielkie i tyle. Niektóre są pogwałcone - wszystkie do samobójstwa i tyle :(

ja tam nie wnikam co zes temu dyrowi dala a co nie, jak chlalas i walilas w gaz w tej budzie gdzie zekomo nauczalas biologi to moze i mu po pijanemu dupe dalas w tej szatni cie tam gwalcil na czoraka tak bylas pewnie zalana w trupa ze lazilas na czworaka a on ci raz dwa ladowal kutasssa w dupallla no ja tam nie wnikam ale jak sie pilo w budzie na korytarzu z gwinta to sie wali we lbie pozniej od alkoholu tak owca zwariowals i oblakana sie stalas po tym piciu w szkole nie no ale ja ci naparwde pomoge wiem ze jestes oblakana owca z lasu i chce ci pomoc

owca a ty pogwalcona bylas pewnie nie raz na czwioraka przez dyra z tej twojej szkoly, kto wie ile razy cio w odbyt penisa zaladowal jak na czworaka zes pijana lazila po szatni nie moze i do ust bralas mu? kto wie po pijanemu jak ci aplikowal penisa w gebe to moze i nie pamietasz nawet no chyba ze pawia mu puszczalas zaraz

O patserzu Owiec - nie denrwuj mnie bitte schon - co ja mam robić teraz? Jak ja wyglądam. A dalej? Starość idzie. Jakie to są zera w tej szkole. Ale muszę myśleć dalej co robić. Martwię się tylko, ze JUŻ NIE WZIĘŁAM KREDYTU wiecie na mieszkanie czy w ogóle w banku juz bym dobrze żyła , a tak? Co tu robić dalej. Całą oświatę oczywiście zaskarżyłam bo to sensu nie ma - od 1 szkoły - tam miała być stała umowa, kasa na studia i koniec. To też jest robota lesby, że ani grosza. I wiecie - tyle szkół to choć skierowanie i mogly mnie nawet wydelegować ale normalnie wyglądam. Bo obroniłabym doktorat i mam je gdzieś - całe to towarzystwo, ale nie obroniłam, powiesiłam człowieka i koniec. W szkole też - niech będzie ale wiecie - i oceny stawiają lesby. Normalnie musi matura pasować - a reszta to LESBIJSTWO i ode mnie pasowało i było dobrze i też takie to jest nie wolno hetero do lesb dawać i tyle. A tylko lesby tak żyją gwałtem, że opisać się nie da. No i językiem. Bo kto to tak szpieguje słuchajcie w technicznej szkole. Przecież w liceum to bym się przejęła, a tak? I tyle :(

owieczko naucz sie najpierw niemieckiego bo slabo ci to idzie, no ale od tego alkoholu to ci sie we lbie lasuje, za duzo go pilas w tej szkole, za duzo razy po pijanemu cie gwalcil dyro jak lazilas najebana w sztok po szatni szkolenej to ci ladowal w dupe i chuj wie gdzie jeszcze a ty zes stekala to teraz oblakana jestes no ale ja ci pomoge ile hajsu chcesz co milon euro skoro niemcem lecisz to w euro ci dam zebys se do de pojechala i zyla jak panni a nie jak wilk w lesie jak teraz

i tak owieczko powiem ci ze zle robilas ze pilas w szkole bo nie wiadomo co sie tam z toba dzialo jak sie w trupa zalalas, nie wiadiomo ile kutasow mialas w sobie moze wozny szkolny i elektryk szkolny ci tez laowal w dupe co? moze brali cie z dyrem na 3 baty nawet we wszytskie dziury cie jebali az sie kurzylio pania nauczycielka najebyna w sztok walil w szatni elektryk, wozny i dyro ale mieli frajde, nie rizumiem czemu cie z tej budy dyro wyjebal w koncu skoro mial z ciebie tyle radochy walac cie pijana w dupe az huczalo moze za czesto rzygalas mu na jadra? jak ci wkladal w gebe

tak owieczka nasza byla gwalcona przez dyra i cala bande degeneracji szkolnej za to ze sie alkoholizowala w czasie pracy jako nauczyciel biologi no i jak lezala nawalona w trupa to dyro ja biologii uczyl wkladajac jej pyte w dupe:O przykre ale prawdziwe owieczko nie pij wiecej alkoholu

Pasterz ale taki jesteś obrzydliwy, że się opisać nie da. Naprawde. No ja cię rozumiem, ale jednak tę zonę miałeś i miałeś o nią stać. I pierwszy raz z nią miałeś i w ogóle. To se miałeś z kim innym iśc i tyle. I co jeszcze? A nie wiem wiecie :( Tego mojego brata tak pięknie spławia się wierszami i tyle. Niezły jest. A jego życie? Też wiersz wiecie. On skończy marnie, ale cóz... takie jest życie. Ile mogę to mu pomogę. Własciwie zostaje się modlić, żeby mu żadna łeba nie urwała. A brak zębów to myślałam, ze wóda, przerwa na papierosa. PRZERWA NA PAPIEROSA, ale w nocy? Bez przesady i tak dalej... może 1 ząb to pierwszy raz, co? I tyle :( Ach ten mój brat. Jak on się boi tej Makreli. I wiecie to jest coś strasznego - taka porażka - bo nie miał racji, ale biedaczek nie rozumiał że ten kościół to 7 sakramentów miał to szanować i to samo robić ale nie umiał. Bo czy ludzie muszą mieć rodowoód. ABSOLUTNIE - 7 sakramentów szanuj , za grzechy żałuj i możesz być. Czy to jest takie trudne? Jeszcze gdzieś w mieście - ani go nie znali ani nic. I normalny jest - popukałabym go w łeb i normalny jest. A talk? On nawet nie rozumie jaki wariat. Tę matkę by zrozumiał i wszystko. No to go mieli ochrzcić no właśnie... miał isć do tej I komuni. A tak nie był ochrzczony i nic z tego. Po co go tak ochrzcili? Całe życie do kitu. A teraz? Jak nie został tym księdzem to co - kula w łeb? Bo widzi, że pomieszali - to tylko ludzie. No wiecie ... niech sobie to przemyśli. Tyle mu w sumie zostaje i ...matura. Z włosów Indian a powinna być z panstwa bo stoi o amazon.de. Nie powinien to bez sensu. Wiecie ja doszłam do wniosku, ze Europa zajeżdża sie amazonem i tyle. po co tu amerykańskie ksiazki. A to jest tylko kasa. A np. taka firma LESBOS.DE - nie pasuje w tym miejscu? IDEALNIE. LESBOS. DE albo GEJOS. de a w USA INDIANA po prostu i tyle. AMAZON - nie ta nazwa i też ich ZAJADĘ NAZWĄ I KONIEC. Bo zła nazwa. Taka nazwa nie w USA. I niewiele to znaczy ale coś to znaczy bo tak i już. Bo taka byłam progrecka po tym jak baba się z matmy powiesiła w 3 klasie podstawówy. A CO MIAŁAM ROBIĆ? Jeszcze moglam ZWARIOWAĆ. Myślicie, że małe dzieci nie wariują? Ona jest w piekle za to. I to w gabinecie lekarskim. I z Egiptu przeszłam na Grecję wtedy i w średniej przeszłam na EGIPT - trochę bo siostry i dopiero na studiach Egipt i tam było dobrze, ale cała matura zła - a jeszcze dyrektorka się powiesiła też po podstawówce. I pózniej matematyczka ale bez znaczenia dla mnie bo biolog z państwa - bo miała być matma i bankierka. Ale nie - za wysoko, taka rodzina. I całe życie do kitu. Dużo osiągnęłam - całe życie do kitu przez matmę. 10 lat i mogłam się wieszac także na mnie nie liczcie :(

no ja nie wiem czy ja obrzydliwy jestem czy ty alkoholiczka szkolna co ja w dupe dyro po pijanemu ladowal jak lazila po szatni na czworaka no tak koncza pijaczki co im sie kutas po nocy sni a nie maja meza ja bym cie na zone wzila moze nawet ale musialbys se cipe i dupe wyszorowac porzadnie bo ja po dyrze i elektrykasz szkolnych co ci ladowali kutasy w dupe jak zes pijana byla juz bym ci nie wsadzil wiesz no ale jak sie zdezynfekujesz to moze ci wsadze kiedys no ale jeszcze pomysle czy ci wsadze bo ja takiej pijaczki zony chyba jednak nie chce ale jako ze mam dobre serce to ci zasponsoruje leczenie umyslowe na tropikalnej wyspie

pojedziesz na kanary i se polezysz na lezaku, ale nie pij za duzo alkoholu bo alkoholiczki takie to chyba nie moga bo ci sie film szybko urywa ja ci tam po pijanemu nie bede wsadzal, skoro dyro ci wsadzal to starczy ci moze juz ciekawe jak ci w gebe ladowal to czy rzygalas?

bardzo mi cie zal owieczko bo musials wiele przeejsc w szkole jak cie gwalcili a ty dalej pilas alkohol no ale jakby nie bylo sama sobie winna jestes po co pilas tyle alkoholu? trzeba bylo nie pic mialabys blone dziewicza nadal a tak to dyro cie przebil albo wozny :O straszne

Alez Pasterzu - to tylko robota lesbij ten alkoholizm - zeby ocaleć i tyle. Oby ich rozwiązali i takich jak oni tez. No to są te studia czy nie ma - lesby tam grały w teatrze, a nie studiowały. A jak zaczęły studiować to Grecja sie rozleciała i tyle. Bo w Chinach to były kurwy, a tam wielkie lesby aktorki. A ja w ogóle uważam, ze lesby powinny mieć brody. Nie mają to niech se zapuszczą i tyle. Takie mam o nich zdanie i napisze to do kuratorium oświaty, ze lesba od hetero niech się czymś do cholery rózni. Przynajmniej brodą i owłosieniem na brodzie. Albo niech mają sztuczny penis - bo to i tak jest bez sensu bo I szkoła mi zasrała życie, no ale... nie dam się i koniec. Ani doktoratu ani stałej pracy no wybaczcie - zostaje mi tylko mój młodszy braciszek, który znowu na mnie, ale co mam robić? Taka prawda :(

no ja tam nie wiem co ty pilas moze denaturat? a moze nadal sie alkoholizujesz denaturatem co? przyznaj sie kasy nie masz na wino to moze jabola se lepiej kup ja ci moge dobre wino kupic, wypijesz za moje zdrowie ale nie chodz pozniej na czowraka po wsi zeby cie wiesniaki w dupe nie ladowali znowu

Gość .)...(.
Coś się tak dzisiaj Pasterz Owcy doczepił?

bo ja rozgryzlem to stara alkoholiczka gwalcona latami po pijaku a tu klamala mnie ze dziewica jest i za zone chciala bym ja bral ja nie chce takiej oblakanej baby juz za zone no chyba ze sie wyleczy i se cipe wyszoruje

Pasterzu jaki ty jesteś obrzydliwy to się opisac nie da. Muszę spławić brata wierszami - kiedyś mu je dam na własność. O jego życiu i Szekspira też spławię bo ŻENUJĄCY i tyle. To mieli zrobić rewolucję i ogłosic go królem. A Grecja - wiecie jak było? po co komu Grecja - same lesby... Elzbieta I to jest coś ... ale lesbą nie jest na pewno. I wiecie - oni mieli wiedzieć, że one w twarze grały dla ŚLEPYCH bo myśleli, że fajne babki. NIE O TO CHODZIŁO. Jeszcze na wschodzie - nie ma szans. Ale palić to ten Szekspir bedzie zawsze. Jak mój brat - on już też pali i mnie wypalił papierosem. Nic ze mnie nie ma w pierwszej pracy i tyle. Wiecie on był dziwny , ale co w nim było dziwnego - tego właśnie nie wiedziałam. Ale Merkel to bym sie nie domyśliła. I wiecie czym on przegrał z nią? Otóz ona miała najlepsze oceny w szkole i tak skończyła. Bez matury przez matkę. i nikt jej się nie dał bo szkoła bez patrona, a Kevin był lepszy bo szkoła z patronem - a na kurwy chodził jeden i drugi i jedyne co mogła to zrobić sobie dziecko I ODEJŚĆ z tego stania, a ona myślała, że tak zda maturę. Nie - ty tak nie dostaniesz tej matury - i to jej powiedział ten brat mój wiecie. w szpitalu jak obolała po porodzie leżała zamiast sie nia przejąć - a ona że moze wreszcie dostanie tę maturę. Tam nie dostaniesz tej matury. Oni ci nie dadzą jej , ale możesz odejść, dziecko dostaniesz i zrób sobie ekstrema. I tylko tyle ci zostaje bo nie miałaś tam stać. A ty? Przecież ty też tam stałeś. Ale ja będę miał maturę bo ja jestem stąd. No jak to - też ci nie pasuje ,nienormalny jesteś - zwalaj stąd. I jeszcze chciała przeciwbólowe, a on powiedział - sama sobie idż jak jesteś taka mądra. Nawet chodzisz, wstać nie umiesz - inne to tam biegają po porodzie - ty nawet wstać nie umiesz, a najmądrzejsza jesteś. Wiesz co - idż co - idź sie leczyć na łeb , po co ci to dziecko, czyje ono jest? A ona na to - ale ty jesteś delikatny, wrażliwy. Właściwie po co mi jakies lekarstwa - zwalaj i tyle. I tak nie dostaniesz tej matury. Dostanę jej powiedział i jeszcze lekarzem zostanę - przez to tu przyszedłem i tyle. Lekarzem - zaczęła sie smiać - chyba dentystą. Nie gunekologiem powiedział. I będę prowadził porody - takie jak twoje. I jak odbierał porody to nie będzie ŻADNEGO BÓLU. Tak jest w Holandii. I ona zaczęła się chyba śmiać z niego, że juz mu wali. Nie naprawdę - jak tak patrzę na ciebie to będę anestezjologiem. Bo przecież mogłaś sobie kupić jakieś tablety czy żądać czegoś - chyba są tu jakieś możliwości. Co ty sobie myślisz, że będziesz w Berlinie Holandię obgadywać? I ona zaczęła płakać - wynoś się i dyrektor szpitala go wyrzucił za to co jej mówił, a on że jeszcze tego pożałują. A wyrzucał go że jest kompletnie pijany. Jestem trzeżwy - dziś jeszcze nic nie piłem - zaraz przyszedłem do szpitala bo koleżanka rodzi. Z klasy powiedział mu ten dyrektor i zamknął mu drzwi i juz było po maturze. A czemu mnie pan wyrzuca? Co ja powiedziałem. Tak sie nie rozmawia z kobietami proszę pana - jeszcze po porodzie. A to nie jest kobieta proszę pana - to nie jest kobieta jak pańska żona na przykład. To jest po prostu kurwa i jest nieprofesjonalna bo zaszła. Bo z Berlina mu powiedział i zaczął się smiać. Proszę wyjść i nie zawracać mi gitary. Gitary mu powiedział - wie pan ile ona ma pieniędzy ona ten cały szpital by mogła wykupić i wszystkich i pana, ale taka skąpa. A z kim ona zaszła? Wie pan czyje to dziecko. No i powiedział mu że jego a on ze nie - rude niemozliwe. Inny kolor włosów to jego, a to nie. I wiecie on go wyrzucił bo chciał to dziecko adoptować, ale jego umarło i nie mógł. I nawet zapalił z nim i on myślał, że wszystko gra, a to był pedał i matury nie zdał. Nie on nie przyszedł na mature, no ale... miał przyjśc i tyle. Nie przyszedł bo oceny. Ja bym przyszła. I tak by nie zdał. Wszyscy uważali, że by nie zdał za to dziecko. No moze? Musiałby się uczyć. Nie miał siły i tyle :( Jak pasterz chyba to samo. Musiał wiecie mieć dziecko w liceum, pózniej się ożenił - tamta się powiesiła, a jego żona NASRAŁA DZIECKU NA ŁEB - ona nie chciała, nie chciała... oj nie chciała. A tam o co poszło? O wygląd? Co wy nawet by mogła być z taką kasą, ale ona... PODOBNO nasrała dziecku na głowę w czasie porodu i się tak udusiło a wiecie powiedzielili, że zadusiło się na smierć. Komu? Chyba tym koleżankom jej co stały i powiedzieli że dali inne bo co tu robić. Dyrektor szpitala chciał je adoptować,ale sie rozmyślił - tyle kasy. Podobne jakies super dziecko. Super dziecko? A jak sie nazywa? Jak matka. Jak matka? A jak ona sie nazywa. Bo już miała ksywkę caryca i już tego nie chciała wiecie. No i zaczęły sie bać że nie zarobią. PO PROSTU miały zmienić imie dziecka sobie. Nie pasowalo. Nic nie pasowało. I nazwala to dziecko Aniołek. I pasowało wiecie. Nie i zabiły. I to przesadziły i nie umieja się do mnie dobrać. Aniołka tak nazwała dziecko - co nie zarobiłyby przy niej? A po co im dzieci? I to chyba były lesby też. Niby kurwy a lesby i dziecko zabiły i jeszcze oskrażyły ją że ją nie ochrzciła. Takie jak Iwonka i z tego dostała do głowy i się powiesiła. I ja to wszystko opiszę. Ale jakoś tak z sensem. Moze nie teraz ale kiedyś. Nie wiem po co. Po cos i tyle. Zeby zawsze o tym pamietać jakie są kurwy w Holandii a gdzie indziej też. Jak zabiły 2 dzieci i tyle. Bo one jej mówiły - wiesz co rok minął matury nie masz to odejdż sobie - ale jak? I miała wziąć kredyt, a ona zaszła. I one mówiły no wymyśl coś - i myślała i powiedziała im . No i one powiedziały - dobra. I mówiły ale nie możesz zajść z klientem bo nie będzie pasowało płacić. I zaszła sobie z Poniatowskim - ale to był jej klient i tyle. I był i nie był widzicie i teraz imię - ale zmieniła że pasowało placić, ale pierwsze się nie podobały i dziecko zarżnęły - brygidki robią to samo. No wiecie co - tego sie nie da wybaczyć. Jedynie że ruda dziewczynka i na nią, że dziecka nie ma, ktoś jej ukradł, a było ochrzczone? Co ona sobie nie myśli? I zaczęła płakać,a chyba wyciągnęły jej z wózka i był pusty wózek. Takie rzeczy. I się powiesiła - to wszystko przez tę carycę i napisała list pożegbalny i gdzie grób? I tyle :(

Wiecie ile tam winy jest w tym moim bracie, ale ojca już nie mial. Tego pod uwagę nie wziął nikt. tego w ogóle nie było i tyle. i tyle. A przecież ten ojciec sie stracił. Bo czemu on taki był. Bo przeszedł tam i on nie ma ojca - i jedyne co miała mu powiedziec to Kevin to jest TWOJE DZIECKO. I by ją udusił własnymi rękami, ze mu rozjebała całe życie, a tak? Myśleli że jest pijany i tyle :( I koniec :( I tyle :( A to napiszę co innego wiecie - co innego - bo to jeszcze gorsze niż to co sie stało w szpitalu. A do porodu rzeczywiście mogła się przygtować i on tak mówił w klasie - tyle kasy i ona nawet po anstezjologa nie poszła - żal jej? A wiecie on juz nie miał ojca. Ten ojciec i tak o niego nie stał. Tak uważali. No nie do końca. Jakoś mam tego ojca i jest mi go szkoda bo nie wszystko zrozumiał i tyle. Bo wiecie - warto o róznych rzeczach pisać i tak dalej. Warto. Ale nie tam o prostytutkach. O innych też i tyle :( Znaczy lepiej pisac o dobrych rzeczach, ale czasem się nie da i tyle. Da sie - nie za bardzo... :(

Wiecie jaka była ta Merkel to nie wiem - nienawidzę jej bo konto ma tak załozone że nie umiem pobrać pieniędzy, ale jak ja dostanę to w sumie tamto jej można otworzyć i dać cała kasę po niej prostytutkom, a nie chce bo grobu nie ma. Ona miała stać w Berlinie o Goethego - tak uwazali - co ona tam robiła. Że tylko kasa, jeszcze pieniadze wzięła z banku - zdurniała i tyle. A ona wiecie - co tam się działo w szkole? Może będe wiedzieć, ale nie bo stoję to się nie da. I tyle. Może miała pierwszy raz w ubikacji? Może stała o porno że gorsze. Bo czemu stanęła pod tą szkoła. A tam pornografia jeszcze gorsza - co to robią i wielkie aktorki. A to stanie bo co to tam - wyjedzie i jej nie ma. Jak sie tu wziąć do tej roboty. A ona po prostu miała dawać KORKI i tyle. A ona... stanęła pod tą szkoła i tyle :(

I wiecie tam też jest Goethe i uwazali, ze po niej chyba, ale nie bo matka podpisała cyrograf - to nie wiedziała i napisała list pożegnalny - on do dziś jest w tej szkole. I wiecie - one mu powiedziały te prostytutki,że na policji jest list i znaleziono list pożegnalny że się żegna. Tam jest o tobie Kevin idż se to przeczytaj. Eee pieprzycie. I poszedł i myślały że to urwa mu łeb. i żle wymysliły. Nie pasowało. A ciało? Nie znaleziono. I wiecie chciały żeby im gdzieś poszedł , ale nie poszedł bo NA TO SIE ZGADZA KOŚCIÓŁ KATOLICKI W POLSCE im powiedział. A na to sie zgadza one mu na to - co ty tu robisz Kevin pod tą szkoła i tyle. Na to się zgadza? Na to też sie nie zgadza. Bo jak on się uratował. Śmiechem i tyle. Tylko tak. Bo mu juz chciały urwac łeb za to dziecko co tak strasznie umarło ale jeszcze zrobiły mu zdjęcie jak śpi, czy chce zobaczyć? A to po smierci było. A to nie moje - jeszcze nie ochrzczone. I wszyscy że był pijany a był trzeżwy. Trzeżwy to by przyszedł na maturę. i tyle. No właśnie... moim zdaniem był trzeżwy. Nieochrzczony i tyle z całosci :( cdn :(