Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

siedzę i myśle ... kto ze mną?

Polecane posty

Wiecie ja tego Kevina opiszę ale nie tak jak on se myśli tylko napiszę mu rzeczy, ktore może mu sie przydadzą wiecie. Po angielsku i tyle. Może kiedys będzie okazja to se to poczyta i tyle. i to wszystko - no ja bym mu wiele rzeczy napisała, ale co - to najlepsze. Jego własna rodzina. O mojej prababci też możnaby napisać wiele, ale... czy to warto? No na pewno powie... hmmm cos tam warto na pewno i tyle. Tak zeby sobie wyrobił zdanie. Do niego najlepiej się pisze wierszami i tyle. Taki sobie jest. No ale wiecie - w życiu liczy się matma i stała praca. Taka prawda BRUTALNA. To już wie najlepiej Ania Shirley. O niej ktoś miał wiersze napisać wiecie. i tyle. I o tym całym Gilbercie. Może też coś napiszę i mu to kiedyś dam albo nie - to jego życie. Dorotkę zostawiamy w spokoju. To jego siostrzyczka i tyle. I koniec. I rózne rzeczy mu napiszę. Może kiedyś to dostanie. Życząc mu żeby się ożenił i miał dzieci i tyle. Z jakąś młodszą bo co tam ja. I żałuję, że nie znałam go wcześniej bo byłoby mi lżej na świecie - jemu też. tak by ze mną nie skończył. A on jest niezły. Przy nim się jest nawet pobożnym to jest dziwne, ale tak jest. Jedynie, ze nie jest ochrzczony - tylko kartkę ma że ma imię. Dlatego ta matka bo co ta matka co go oddała. Bo ma tylko imię a kto go nazwał do jasnej cholery. A może o Merkel tez będę wiedzieć to też napiszę. On nie wiedział, że ona miała najlepsze oceny w szkole bo w sumie się osmieszył i tyle. Tak jak moja matka sie dowiem - to samo. Nie ona miała byle i byle pasowała matura bo sie wścieknie jak wszyscy by dostali, a ona nie bo chciała iść na studia i tyle. I widzicie co ta matura jest warta. Masz te najlepsze oceny i teraz co - pasuje/nie pasuje matura. No to do pracy - w końcu najlepsze oceny miał i koniec. I tyle. co jeszcze? czy ja piszę żle? Nie i tyle. Ale z tych wierszy zrobie takie inne i tyle. Nie takie wiecie proste tylko takie trochę bardziej skomplikowane - do pomyślenia. Się dowiem , ze Merkel też pisała wiersze i mu czytala - a tam pierdy mówił na to. A ty też pisałeś - no ale nie takie coś. To było z Szekspira, żeby babka miała Szekspira. Bo nie miała, a powinna. W końcu anglistka i tyle. Powinna mieć Szekspira a tu g... i ona wiecie nic na to - razem se palili. I wiecie mowił - patrz taki wielkie Goethe a tu anglistka doktorat robiła a tu ani Goethego. I dałeś jej Goethego i ona nic, tak? Ale cię pochwaliła. No tak, ale nie o to mi chodziło na to Kevin. Jak to nie o to - to o co ci chodziło? A nie wiem - wydawało mi sie, że chce się do mnie dobrać, ale ją uświadomiłem że nawet nie ma Szekspira i daleko jej. Bo ona myślała, że ja jestem Giblert Blythe bo raz tam grałem Gilberta nawet i to chyba była Ania - ona była ruda, Szekspir też rudy ja blondyn i tak je sie pomieszało i tyle. To ją odstawiłem na bok. A co myślałeś że ją przelecisz. Od kogoś trzeba zacząć. Ach Kewin , Kewin co z ciebie wyrośnie ona mu mówiła - popatrz na siebie sie - co z ciebie wyrosło. Tyle pieniędzy a pod szkoła stoisz i tak zarabiasz. Gdybym ja tyle miał co ty to nikt by mnie tu nie zobaczył. Ale co tam... i pózniej było, ze ojca nie mial. I wiecie - ona też sie nim nie przejmowała. Te pieniądze ci tak lezą ci tak i gniją. Ale co innego ci nie zgnije za to. Kevin ona mówiła - pieniądze mają czas, moga leżeć. Masz rację nie zgniją. Może by sie tak wziąc za te pieniądze co? eee tam po maturze. No ale kiedy ty zrobisz tę maturę? Za ile lat? Ile to tak może leżeć - przecież to trzeba coś robić. I wiecie w sumie taki bezsens i tyle. I mogli tyle zrobić a tu nic i koniec. I zawsze sobie palili i tak dalej... dobrze im było. I zawsze przychodził coś tam po szkole do niej, a mówił - idę do szkoły. Ale już byłeś w szkole - no to co. A teraz znowu do szkoły. I tyle. Z jednej szkoly do drugiej. I zawsze mówił, że z nia się nie da dogadać. - ty skończysz marnie jej mówił . A ty ze mną - po co tu przyłażisz. Jak to po co? A po co przyłazi chłop do baby. No wiesz w róznych celach a po co przyłazi baba do chłopa. I zaczął się śmiać. Ale ty jesteś głupi - a nawet powiedziała - rzeklłabym ze jesteś niedorozwinięty umysłowo no ale wszyscy faceci tacy są. Ja nie jestem on jej powiedział. Mam najlepsze oceny w szkole - a co to znaczy ona na to. Ty podobno też byłaś nienajgorsza w tym Staszicu. Zawsze bylo - jak sie ten facet nazywał - aaa Staszic. Stanisław Staszic. Nie moglaś sobie znależć Goethego w berlinie? I w ciąży była to ją odwiedzał, ale nigdy się nie domyślił z kim. Choć mu tak mówiła, ale bzdury. Po co ci to dziecko - jeszcze masz czas. Inne baby tam rodza po 40stce a ty 21 i juz w ciązy. A podobno chciałaś zdawać maturę, ale z taką kasą, kto by ci ją dał. I wiecie czy miała szanse na tę maturę i tyle :( Takie głupote. Oni mieli co zrobić? Coś zrobić i to 2 rzeczy. Albo 3. Ale co to wam nie napiszę. A on powie dziś że miał tam nie chodzić jak dziecko nie jego. Bo myślał, że jego i przyszedł i tyle. I wszyscy - ojciec dziecka. I do szpitala przyszedł. I tak się ten ojciec stracił, ale to jeszcze nie zakumał. A tam w przyrodzie nic nie ginie - i zaczęli sie jeszcze bioli uczyć i tyle. gdzie on to może być. No i pózniej już skończyło - Boże nie ma go i nie ma, moze isć na policję? Takie coś i tyle :( No i koniec :( Tylko tyle czy aż tyle... ??? :(

No to wiecie doktor nauk przyrodniczych chodził na kurwy w liceum - stąd miał biologię a powinien matmę. I zrobił sie wielce moralny. Ja go nie lubiłam powiem wam szczerze - na uczelnie nie wrócę bo się ośmieszac nie bede , ale jedna rzecz to mnie już do rozpuku - on był moralny a ja nie. Bo się ożenił. Bo ja za maż nie wyszłam - no ale wiecie a dzieci? Kto to wychowa? Co to sie samo wychowa? Nawet pies i kot same się nie wychowają. Kot to przesadziłam, ale pies tak i tyle. Przeciez to trzeba się zająć - co to doktorat będę robić i tak za mąż staro - jakbym nie miała to dalej? Czy bym wzięła cudze? Nie wiem. Zależy czyje. Ja w ogole mam takie coś że dziecko powinno być sierotą. Matka i ojciec co za jedni i co sie stało. Czy warto stac o rodziców? Nie. Nie warto. Ale trzeba być wierzącym człowiekiem i tyle. I koniec. I tylko to ma sens. A reszta nie i tyle. Nawet podobny jest z charakteru pod względem dziwek ten brat i ten doktor nauk przyrodniczych. Ale widzicie się wynaturzył i tyle. Po co mu biola? Stała praca w banku. No to grał na giełdzie - co wygrał to na dziwki bo tyle to warte, stala praca i w końcu...? jej nie mial. A ożenił sie tez dziwnie. Zeby nie bylo że żydzi są moralni - jedna go taka koleżanka passem zajechała i tyle. I koniec. Nie wiem czemu tego etatu mu nie dali. Naprawde uważali, że tam przyjdę? Chyba im bije na łeb. Muszą wytrzeżwieć i tyle. A kto tam jest moralny? A te dwie co za mną dzwoniły to 2 lesby - bo przyszłabym i MUR. ZA NIEGo. Rzekłabym - jak to powiedziała moja matka, że WALNĘŁAM W JAJA BIZONA wiecie. Znaczy WALNĘŁABYm i tyle. I tyle :( No to 2 lesby. Bo czego człowiek nie zrobi żeby pracować na uczelni? Wszystko czasem. A przecież ja się cenię. A nie mogły dwie stanąc gdzieś tam pod płotem? Po co sie lesbią? Na stałą pracę - tak jak w tym Korfantym. No i co ten Faliński - kurde powiesił się, ale co dalej? I tyle. Ale wiecie - wtedy w sumie ateistka i tyle. No kościelna ale nie do końca - bez zainteresowania kosciołem. Teraz żarliwa katoliczka, ale w sumie - tak jak na studiach i tyle. Żarliwa? No w każdym razie przekonana do swoich poglądów. Dlatego że nic mi nie wyszło - przez lesby. A to nie przypuszczałam choć uważałam się za niezłego ekologa i tę jedną tam - to brzuch i dziecko a nie ekolog. Co to za ekolog - liczyc liczy. Forsę. I one mnie też wykończyły na tej uczelni. Dwie lesby. Nie lubię ich i tyle. No może jeszcze kiedyś wrócę, ale wiecie - z pracy fizycznej. Śmiechu warte.

Zobaczcie na dziwki chodził w liceum i przez lesby by sie powiesił albo sie powiesił. przez lesby bo móglby być, ale musiałby dostać pracę w liceum. On tylko etat widział wiecie w tej uczelni i tyle. I koniec. I one mu uniemożliwiły stałą prace w liceum bo przy nim by wszyscy na dziwki chodzili, a teraz wielce moralny i wiecie - na I roku było, że ksiądz się o nim dobrze wyrażał i ja zaczęłam sie smiac - no ale autorytet. Choć no coś to oznaczało też. I miałam sie nie smiać - miałam iśc precz tak. i po co się śmiałam? I bym poszła tylko na 2 roku miałam pójść, a mi się wydawało, że się obronię i to takie. A cyrk z kasą się zrobił i tyle. I wtedy miałam uciekać. A kto by mnie chciał? No właśnie bym odeszła. Jeszcze petem. Super - że nie palę. i tylko że nie chce rozmawiać. Bo za długo. No pewnie - 4 lata i koniec - tak sie nastawiałam. Zaraz by mnie nie było - ludzie wyjeżdżali, przestańcie. Coś strasznego co mi się przydarzyło i tyle. I powiem wam - calość mnie obrzydza tej uczelni i to tyle lat. Naprawde tylko tytuł ZA PRACĘ WŁASNĄ i ANI TEGO. I 7 lat wiecie przez lesby po prostu gnojona, a ten doktor mógłby być, ale 7 lat doktorat i tez kto przez to skreślili. Kto wie czy nie przeze mnie. lesby. Może w liceum miał lesby w szkole? Nie wyglądałoby to tak? Czemu on na dziwki chodził - normalny facet. Ożenił sie. Czemu nie miał dziewczyny? Dziwne. I matma coś żle - tam nic nie pasuje. Oczywiście polski system edukacyjny, ale mimo wszystko i tyle. No chodził na dziwki, ale co tam wyprawiał. No właśnie... i pierwszy raz? Ja wiem co robił z tymi dziwkami - nic. No ja uważam że matma go zeżarła - nie z państwa - i mam rację i tyle. Bo te dziwki się z niego śmieją. Mają rację jak mają matmę z państwa on nie miał i tego nie rozumiał wiecie i tyle. Hmmm... coś takiego. I tyle :(

Witajcie, no i gdzie jesteście? Wszyscy tu. Już w pracy albo gdzieś tam. Gdzie jesteście? No gdzie? I tyle... nie chcecie przeczytać czegoś z zycia? Z zycia mojego brata Szekspira. Bo dopóki nie wyjadę za granicę będę sobie pisać wiersze - zacznę od wiersza mój brat Szekspir. Ładnie , nie? I opiszę wam mojego brata a wiersz zakończę - I NAWET SIĘ NIE OŻENIł. Albo tak zacznę. I wiecie - on będzie czytał te wiersze i będzie się z nich śmiał bo moje wiersze to są wiersze ZAJECHANEJ MATEMATYCZKI - ja nie mam takiego aż polotu jak Szekspir - może tak jest zacznę - albo zatytułuję tomik poezji - BEZ POLOTU - bo te wiersze nie mają zbyt wielkiego polotu wiecie. On by się tam śmiał, ale są dosyć pomysłowe - trochę już zaczęłam na chińskim forum. I się smieją czy zamierzałam ich nawrócić - no dobre dla języka. MYŚLI NIEUCZESANE - coś w tym stylu i tyle. Kraina szczęśliwości mnie zeżarła. Miałam pisać listy. Do kogo? Wybrać sobie kogoś. Bo wiecie - wczoraj juz wszystko zrozumiałam - ja nie umiałam odejść. Wiecie - do tych w Warszawie ja byłam CARYCA KATARZYNA (ale po mojej prababci to jest ksywka więc to już pieprzę no ale...) ale pisałam do syna Poniatowskiego - no skandal. Ja nie dostałam przez to stałej pracy, niczego. I on sobie wyobrażał , że ja co? Ja się chcę wydac za niego? Syn Poniatowskiego - taka maszkara. Ucieszyłby się że ktoś wygląda , a to taki potwór. I wiecie - to było straszne - ale no... nie umiałam wiecie zostawić tego za sobą. To znaczy umiałam, ale BARDZO CHCIAŁAM żeby poszedł do piekła za to, że się podpisał. Bo rozumiałam, że nie chce się wycofać bo się podpisał. A miał rację? Przecież mogłam nakłamać w tych listach, okraść go , zniszczyć. Jakiś najgorszy ochlajtus. I przez niego wiecie nie wyjechałam. I miał się poddawać i iść sobie NA POLICJĘ na mnie. Tyle mu zostało. Za próbę zabójstwa mnie. A z tej ksywki na uczelni ja byłam ...pani Poniatowska i tyle. No cóz... pani Poniatowska - jedynie kajś straciła męża. No wiecie - nie obrażę się za carycę choć carycą Katarzyną nie byłam. Ale zawsze swoje zdanie - Śląsk zajeżdżali i tyle. Tylko to spowodowało, że skończyłam w ...Piłsudskim. I tyle. I wszyscy taka szkoła - gdzie ty pracujesz? Nie możesz se lepszej znaleźć? I widzicie co zrobili? Do dziś jestem JEDYNIE W PIŁSUDSKIM I TYLE. I zobaczcie jak to pasuje - caryca Katarzyna idż z tego Piłsudskiego. A pózniej nic, nic i Korfanty - caryca uczy w Korfantym - o to długo nie pożyje bo tam same lesby. Same lesby? A wcześniej kto to uczył? Od lesby do lesby - od pierwszej szkoły - pozwólcie, że wyciągnę dziennik i polecę nazwiskami. CARYCA KATARZYNA - i wiecie - dlatego nie umiałam ograć ich tak żeby DO PIEKŁA POSZLI ZA TO jak nie żałują tego wszystkiego. i nie doceniłam że zabić mnie chcieli na studiach. I zobaczcie na klopie miałam ich zniszczyć - jak ja kombinowałam jak ich wysłac do piekła. Tak im życzyłam. A tu mogą mieć wszystko jak ks. Twardowski - a ten ks. Twardowski - jak on mnie wkurzał - co to za człowiek że on mi pisał ten Twardowski, a pózniej nawet rozmowy żeby sie go pozbyć. Jak go sie miałam pozbyć - tylko lordem Jimem, a to też za mało za carycę bo carycę jak miałam ograć? Korfantym - ze jedynie że nie mam amerykańskiego passa. A ON MIAŁ. I tak mnie zajechał w zyciu wiecie i wziął mi Maryję. On właśnie - miałam Maryję i już nie miałam. Bo o co się obraziłam? O Maryję i w sumie ateista mnie wykończył. No i jakby nie to USA to juz w ogóle nic. A najbardziej boli mnie, że wiecie powiedzieli - jak chce sie wydać niech idzie do wrózki. Niech jej powie, który piękniejszy i tyle. No i tego miało nie być. Bo z tego mnie zniosło na ślub - i to jeszcze królewski i wiecie nie umiałam ograć o co chodzi. Jak mnie było ciężko, jakiej ja złości dostałam - a to do wrózek miałam iść. No chyba na policję. Bo sie nawet zastanawiałam , ale powiedziałam 23 lata a tam się zapytają czy ja miałam pierwszy raz w ogóle bo chyba nie. Bo to był mój pierwszy raz bo chyba sie zastanawiali. I wiecie - mogłam powiedzieć że pierwszy raz to miałam na policji no ale... wiecie - mogłam Z TEGO mieć kłopoty już. Bo w sumie - co się stało - i zaraz na policję poleciała -jak wariatka... a co sie stało? Wszystkich pomawia , zabić ją chcieli - jaki down. Miała iść i sie puścić z nimi wesoło i zaraz by sie miała dobrze. Jakieś listy... Jebnięta w łeb. No i widzicie - gdyby ta koleżanka nie zasnęła. Ja sobie to wszystko ograłam. Napisałam opowiadanie wtedy o niej. Ale nieprawdziwe. Teraz by było prawdziwe. No cóz... córka przeora - nieżle. I tyle :( Bo jaki jest mój brat w Holandii? Mądry i tyle. Jedynie, ze nie ma matury i tyle. Ale carycę to JEDYNIE ŻE PRZEŻYł. Naprawdę jedynie. Wiecie jak on się jej bał jak ona się straciła. I do dziś jej się boi ale już powoli coraz mniej i tyle. Chociaż... 100%. A ona chodzi pod tą szkołą ... zawód? prostytutka - kiedyś bankierka. JEDYNIE, ze ode mnie. W USA i tyle. Bo maturę mogła dostać jedynie jakby coś robiła z kasą i tyle. TO MIELI JEJ TO POWIEDZIEĆ - tyle pieniędzy i tak skończyć - tyle pieniędzy i tak skończyć. Coś strasznego. A mnie by zrobili to samo. Ale wiecie - oni mnie NIGDY nie doceniali w tej Polsce. Ja to miałam mieć ksywkę PANI KSIĄZKA i tyle. Przecież mogłabym czymś handlować. Po co mi tytuł doktor? Chodziło mi o to, ale nie do końca. I jeszcze im pomagałam. Bo co taka wstrętna jestem? Tyle osób nie jest wydanych w wieku 35 lat. No ale słuchajcie - ja ten doktorat robiłam bo stwierdziłam , ze głupie szkoły , nic sama i tak skończyłam. Przykro mi ja miałam 25 lat. A kredyt? Jak to ma wyglądać? I zaczęłam sie SAMA UCZYĆ, żeby pasowało. 4 lata - no dobra - najwyżej się wydam pózniej. No ale te ksywki i nawet się nie obroniłam. Bo oni myślą, że mi na obronie zależy. Nie - jak napiszę coś o Staszicu to na księdza Twardowskiego bo jest w piekle bo całe życie na kurwy chodził - niczego nie żałował bo Staszic też chodził, a Poniatowski też. No bo ja nigdy nie lubiłam wierszy ks. Twardowskiego ale szanowałam bo ksiądz katolicki. Czy on był księdzem? On miał sułtannę zrzucić. On w sułtannie na dziwki chodził jak był młodszy. Pózniej zaczął pisać wiersze - wiecie jaki był sławny. Moim zdaniem jest w piekle jak nic. A to mu drukowali bo i ksiądz się może nawrócić jak widać. Nawrócił sie na Warszawę - ksiądz się nawrócił mu mówili. No na Warszawę. A tak pięknie ksiądz pisze to księdzu wydamy. A to nie o to chodzi , żeby pięknie pisać. Apostołowie też pięknie pisali i wszyscy marnie skończyli. No ale tak ksiądz tak na pewno nie skończy, jeszcze w Warszawie. No a po cichu - daleko mu, jedynie, że gwałcili a ten CAŁE ŻYCIE NA KURWY. A Apostoły nie? Też na pewno tylko po cichu. No jedynie, że sie nie afiszował z tymi kurwami. No a Staszic też powiedzą i tyle. A Staszic sie afiszował bo by na obiad czwartkowy na pewno mógł przyjść, a tak się tylko pytał Poniatowski - dalej chodzi z tymi kurwami ten Staszic? Tak mówili mu. A to go pierdolę - gówno warty. Najważniejsze żeby nie zadawać sie z kurwami. W życiu W SUMIE tylko o to chodzi. No nie tylko ale... a caryca? I lali z niego. Ale co miał robić. I mowił, że się mial ożenić, a nie robić z siebie pośmiewisko. Ożenić sie i normalnie żyć. I tyle. A Poniatowski mówił - no właśnie - mieli mnie ożenić, ale coś im nie wyszło i tyle. Ożenic? Król miał sie sam ożenić albo zostać sam. A Kościół? Nie mogli mnie z kimś ożenić? Przecież to i tak wszystko jedno. A Staszic mówił - wszystko jedno, sam się miał ożenić - z kurwą. A on z góralką mówili w Warszawie - nic tylko kurwy przez to w te góry jak one tego nie będzie żałował. A on a czego tu żałować - wszystkie kobiety są piękne. Niektóre nawet od tyłu. Bo co te tyłki tak pokazują ... a która to twarz i tyle. I tak się ogrywa dużo rzeczy jak staniesz tyłem i pomachasz tyłkiem. I tyle.

Ale wiecie co - wiem już jak ograć wiecie tego Mordercę z amazona.de . Ogrywa sie go STANISŁAW STASZIC. Bo wiecie to nie jest , że mi się nie chce zbierać, robić? co mi zależy? To jest to że ja nie wiedziałam jak ma imię - nazwisko to w ogóle nie powiem - chyba takie jak doktoranta wiecie co sie zabić. Bo będzie - nie chciałabyś sie tak nazywać? I nawet ma maturę. No właśnie - coś to za dobrze wygląda. Powinien być bez matury. Jak mój brat Szekspir i tyle. I pali - on tez pali ten młodszy właśnie gasi peta i tyle. I tak bym przy nim do niczego nie doszła i tyle. Jedynie nim sie posłużyć wiecie, żeby ...maturę dostać ktoś powie. Kto wie i tyle. Powinien iść na jakieś kursy, zrobić sobie maturę i może być. Czy on się jeszcze ożeni? NA DZIECI i tyle. Bo caryca go zajechała - to już przerabiałam z Szekspirem, że na dzieci jedynie i koniec. ŻADNA KOBIETA SIĘ NIM NIE PRZEJMNIE - no chyba że caryca. A ja mam taką ksywkę po Merkeli i tyle. Nie podoba mi sie ona ale wszystkich nie zabiję. Pani Poniatowskiej nie było , caryca była. Ale pani Poniatowska była - matka króla Stanisława. Bo oni mówili - przydałaby się jakaś pani Poniatowska - no jedna już jest i starczy mówił król. I wszystkim było dobrze, a najlepiej posłom i tyle. Tak mu sie wieszali. No tyle to już chyba mógł wymyślić, że posłom trzeba płacić i tyle. A ja i mój j. polski - bo bym nawet poszła na polonistykę i...co dalej? Ale nie. A polski nie bo nie miałam Mickiewicza. No wiecie - Sonety Krymskie i Ballady - koniec. Ballady i romanse. Koniec - reszta bez znaczenia - znaczenie dla Polski. A ogólne? I w zasadzie doszłam do wniosku, że idąc na polonistykę należy mieć grekę , łacinę i stać o Homera i tyle. O HOMARA. I wiecie stojąc o antyk można coś stworzyć wartościowego a tak nie za bardzo. Przynajmniej w Polsce. Tylko stojąc o antyk. Bo Szekspir widzicie - to jest ZUPEŁNIE INNA HISTORIA. A antyk grecki to jest Polska - jeszcze w szkole. TYLE LESB. A Szekspir leciał lesbami greckimi - bo by był polski, a jest? W ogóle i tyle. Będą na niego mówić PODDANY ELZBIETY I - no PODDANY - aż ja powiesił na krowim łancuchu. Bo co ta moja matka taka wielka - w sumie zwyczajna osoba. Powiesiła się na krowim łańcuchu jak Elzbieta I a jednak ją widziała. Co do niej mówiła? Że stoi o Niemcy? Gdzie ona jest? Jak ona ich zajechała. Ona ich zajechała? Oni są chyba chorzy na łeb. A ja kto zajechał? Sama się zajechała - albo rodzice. Bo jej poglądy były że człowiek sam sobie jest winien - jej matka na przykład - kto był jej winien że miała TAKĄ OPINIĘ. A umarła i zrozumiała , że całe życie ją oszukiwali. I najnowszy jej pogląd to że matka wygląda a ona nie i tyle. Bo tak i już. Poszła na szafot jak królowa a ona? Umarła sobie w spokoju. Tak stała o Anglię. Ona miała wziąć i sama odrąbać sobie łeb. A wiecie wszyscy wokół - no chyba wiedziała jak skończyła matkę , zebrali ją , spalili, rozrzucili i myśleli, ze będzie o nich stać bo co jej zostało... a ona? SIĘ NA NICH WYPIĘŁA. Rodzice jej matki popełnili samobójstwo, ze ona nie została zakonnicą bo kasy nie mieli, przygarnęli ją na forsę, nic z tego. I tak skończyli - ta nie chce isć do klasztoru? Wydać się bez kasy? A posag? Ona sie wyda za króla. Za króla? Jedynym królem jest Pan Jezus. I ona tak mu mówiła i tak ocała. Co z ciebie za król Henryku - jedynym prawdziwym królem jest Jezus Chrystus i tyle. Bo w nagrodę raka dostała jak Elzbieta Pierwsza. No bo nie wiedziała o samobójstwie rodziców. I tyle :(

Ci rodzice się powiesili wiecie I NIKT JEJ NIE POWIEDZIAŁ bo tak chcieli żeby poszła i zrobiła porządek z tym kurestwem bo taka była moralna. I tyle. No jedynie ona. A listu nie pokazali a było, że może teraz pójdzie do zakonu. A jak ona miała zrobić porządek wiecie na dworze jak ona kasy nie miała? Ona co żreć nie miała. Widzicie jak jest - chcesz się wydac to idz do wrózek. I tyle :( Porządek na dworze. Ona by poszła do tego klasztoru i by sie tam z rozpaczy powiesiła, że nie dała rady rodzicom i co jej pozostało. Zaś aż takiej wiary nie miała - pasowało wydać się i mieć dzieci. No ale nie mieli forsy - myśleli że się nią dorobią. Nic z tego i tyle. I ten Henry tez byłby inny, ale NIKT NIGDY MU NIE POWIEDZIAŁ, że jej rodzice popełnili samobójstwo bo ją chcieli na dwór, żeby zrobiła tam porządek bo taka moralna, a ona? Co ona wyprawiała? Ona? A król? I wtedy zrobiła - jedyny prawdziwy król to Jezus Chrystus bo reszta to pierdoły a najważniejsze w życiu to mieć co żreć i poszła na całość bo wyleci i tyle. Ale do klasztoru nie poszła - powiedzą rodzice. A tam było ALE LEPIEJ. I przez nia musieli się powiesić bo jej nie dali rady i tyle. A czego oni sie spodziewali? Wzięli dziecko na kasę i taki koniec. A pieniądze szczęścia nie dają. Bo taką mieli opinię. A rodowody się dowiem? Stała praca to roślina i zwierzę. Mieli się się odłączać i tyle :(

Bo Anne Boleyn była STRASZNA A JAKICH ONA MIAŁA RODZICÓW? Nie pójdzie do klasztoru to sie powiesimy bo po nas. Czy oni musieli sie wieszać? Nie mogli powiedzieć, że chodziło wyłącznie o kasę? Bo wiecie - ona myślała, ze oni ja kochali. Nie bo nie ich - jedynie na kasę i tyle. Coś strasznego. Jak moi. No ale królowa i mogli być. Czemu nie? A ja wiecie kto jestem? PANI HOMER . Jak se zmienię nazwisko to się będę nazywać HOMER. Bo pani Szkekspir to raczej nie - to po maturze. Jak zda. Jak nie to jeszcze raz bo już bez żartów. Bo ekstern na zachodzie można mieć ale do pracy i tyle. I koniec. No ale.. i tyle :( No chyba że Kevin pójdzie na jakieś studia. I wiecie bo on nie jest żonaty - a kiedyś się ożeni, nie będzie miał co jeść jak Homer i tyle. I przyniesie mi dzieci, że sie ożenił. Bo może być jak będzie żonaty i tyle. No to żona mu się powiesi chyba wiecie, dzieci przyniesie - będę PŁAKAĆ i im gotowac. Dzieciom Szekspira. Bo TAK CHCIAŁAM MIEĆ SZKESPIRA i tyle. A Homer? Możeby Homer coś uwarzył. Homer jak zwykle jest ŚLEPY. I wiecie na początku wszyscy chodzili na te lesby w tych Chinach - choć to było inaczej. Ale wiecie - nie - w Chinach było Ok wszystko pasowało. A problem był w Europie. Poogrywały sobie ciąże i uciekły. I wiecie PORWANIE SABINEK -tak je miało porwać i powiem wam tam głowy leciały na scenie - na przykład scena królewska i jedna drugiej łeb urwała. A w Chinach tylko tym płacili, a tamtym nie. Taka była opinia. Bo wiecie jak doszło do pierwszych męczenników w Rzymie - w to nikt nie wierzy. Tak - własnie - z teatru. Głowy leciały, dzieci robiły, porody były - wszystko bylo na scenie . Lesbijstwo też. A w Rzymie - tylko zwierzęta? Tylko tyle...i to z Afryki takie łagodne i zawsze było, że to oni ich zabili - a pózniej ich zjadły, żeby grobów nie było bo to bez sensu. Jakiś oplatek mieli i latali z tym zamiast iść na wojnę. A ci na nich że zwierzęta pójdą walczyć jeszcze z Afryki - takie dobre. Można było wsadzić i nic. Bo się dowiem że po Kevinie został mi seks ze zwierzetami - taki jest bo widac. Ani me ani be. A bo nie wiedzą jak było i się mądrzą. Niech ograją carycę. Takie konto. Ciekawe czy mają. 15 lat miała kiedy to wygrała. Zeby ze szkoła poszla bo wszystko bez sensu - ani matmy nie miala. Co ona tam liczyła? Włosy w tylku - tak mówiła i tyle :( No włosy w tyłku to jeszcze nie najgorzej mówili choć nie powinno być włosów w tyłku, ale gdzie one powinny być, ale coś trzeba liczyć. Niektórzy ani na głowie ich nie mają i tyle :(A co dopiero gdzie indziej. Po prostu stała praca, nie? I znowu jak 11 lat temu należy mi sie, ale... ZA CO? I tyle :( Za rodowód? No nie - to jest na wydanie. Stała praca to inaczej. Nie to nie te czasy. Teraz się trzeba lesbić na stałą pracę. I tyle z lesb. Można sie powiesić. ANI STAŁEJ PRACY przez chorą umysłowo matkę. ANI TYLE. Ani doktoratu ani stałej pracy. A doktoratu nie skończe przez tego samobójcę bo mnie wciągnie, aż tak mi nie zależało - jeszcze gdyby mi wytłumaczyli - pani niech pani se stoi o stała pracę bo panią wszyscy WYKOŃCZĄ tym doktoratem, ale nikt mi nic nie powiedział. Do widzenia i koniec :( Nie mam racji? Zaś wisielcem po stałą pracę. Tak najlepiej - najwyżej się powieszę jak mi nie wyjdzie. No wiecie co... niech się inni powieszą. Czemu ja się mam wieszać. Musiałabym na krowim łańcuchu. A wiecie jak to boli? Musiałabym mieć poród żeby sie powiesić ale TAKI JAK CARYCY. A wiecie jaki ona miała poród po ROKU GWAŁTÓW NA NIEJ? Ona SRAŁA I RZYGAŁA rodząc, ale środki przeciwbólowe - nie. I ona się POWIESIŁA Z BÓLU mając tyle pieniędzy i ten mój brat miał rację i koniec. Takie coś nie wolno , że ktoś tak cierpi i tyle. I se miała wstać i po te środki przeciwbólowe iść bo żyła tylko pieniędzmi, inne studia oprócz matmy nie - bo w sumie po podstawówce na studia jej pasowało - czemu nie? I tak sobie wymyśliła. Po co jej liceum - ona ma wszystkie zadania rozwiązane. Ciekawe że jeszcze jest ktoś taki - Kevin był taki. Oszust. I też ani matury. A ja słuchajcie KSIĄŻKI NIE OTWARŁAM od 1 klasy liceum - nic nie zrobiłam. Tylko to co na lekcji - nic poza tym. Jeszcze chodziłam i głosiłam, że matma jest bez sensu jesli się nie jest filozofem. Bo ja byłam Ania Shirley. tyle ile. Ja byłam Alicja z krainy Czarów na matmę. Bo czemu ja tak słabo liczę? Nie wiem po co i na co ale zdecydowanie polotu mi brak w tych obliczeniach, a to chyba nie o to chodzi , żeby się zaliczyć na śmierć. I tyle.

Dlatego widzicie nie stoi sie o lesbijki - coś z tym mieli robić. One przyklejały sobie penisy, udawały stosunki, rodziły na scenie, odrywały głowę - były egzekucje - a wszystko zaczęło sie od Homera - tak jak USA ode mnie i tyle. Bo to było USA wtedy. Cieszcie się, ze Niemcy tacy nie są. Aż tak się nie zachowują. Takiego czegoś nie ma i tyle. No i dobrze. Tak powinno być. Nawet jest jakaś policja. Ale jakie to były tragedie ludzkie - jak całe lesbijstwo. I pózniej nikt nie chciał grać. Jak już nie umiały to robiły egzekucje. Tego nie pisze w żadnej ksiązce co tam sie działo. Szekspir był ślepy, z głodu umierał - on żył z jałmłużny - tak jak ja. Bo ja jestem pani Homer - w sumie pani Hiob ktoś powie bo najbardziej pasuje mi pani Hiob. No ale zaś taka bym nie była. Pani Poniatowska - jedynie męża brak. No przecież miała męża, a drugiej nie było. A ja? Pani Homer , ale żona ślepca. Pani Hiob - żona trędowatego. No wiecie ....piękną miał żonę. I jeszcze na niego w tej Biblii. Albo WSZYSTKIE ŻONY KRÓLA DAWIDA - i widzicie wszyscy harem miał i tak go wrobili, a to a Grecja bo było , ze Dawid najgorszy. Co wy - to w lesby w Grecji. I dlatego o lesby się nie stoi. To są ludzkie tragedie i tyle. A innych tragedii nie ma się dowiem. A Zachód co to jest - geją sie lesbią na stałą pracę. W Chinach też się dowiem - no to ale wzór. A w Chinach lesb nie ma - wszystkie wyrzucili bo sie zaczęły zabijac przez ciąże. Przez ciąże ktoś powie. lesby nie są w ciązy. Są, są - czasem robią się hetero żeby im płacić. OD STAROŻYTNOŚCI to samo. Taka Żaklina w ogrodnictwa. Dziecko ma byleby jej płacić. Takie są lesby - tylko forsa. Ja też jestem lesbą bo nie chcę sie wydać. Nieprawda. Chcę ale to musze jeszcze przemyśleć, a stała praca , a kasa. I wiecie. Lesby miały stała pracę - no własnie - w Grecji, a że im nie płacili. Za takie cos? Płacić jeszcze? Zwariowały. Dostały kasę zawsze za Antygonę i za nic więcej. Przez to Sofokles jest sławny a reszta nie. I zawsze wszystkie normalne na nie i że łeby miały facetom ucinać, a co innego nie bo nie ma dzieci. Bo wiecie - jak w Grecji mogły być dzieci z czegoś takiego. Normalnie - jak żona sie wkurzyła na męża to mu odcinała i z korpusem robiła sobie dziecko bo tacy byli. Albo sztuczne zapłodnienie po śmierci, ze TO TYLKO DZIECI. I wychodziły za mąż i zaś dzieci i zaś to samo. I dlatego te lesby mogły być, a gdzie indziej? Gdzie by je chcieli. A w Rzymie mówili - my najgorsi, a to tylko wojny, a Grecy? I gdzie powstało porno? W grecji. To było porno - mąż bez głowy i pierwszy raz. A pierwszy raz w ogóle jest z Grecji. Ucinały głowy i wtedy najprawdobniej był wzód członka i był pierwszy raz - se wsadzały. Ja nie znałam się na anatomi człowieka. Ale dziewice greckie były najsławniejsze na świecie - odrabanie głowy facetowi na pewno znienacka powodowało wzwód członka i można było odbyć stosunek z takim. I tak dziecko chciała mieć Żaklina ale wyszło z Arabem i tyle. Bo co to lesby powie Arab - w sumie dziewice. No jasne 🌼 Jak ja i moja matka. Ale która? Nie wiem. Wszystkie dziewice , a najbarziej ta z Londynu. Z Londynu? Ona w ogóle z Londynu nie była, co ona wiedziała o Londynie. A co był wydział edukacji jej, że wiecie ona sobie JEDYNIE spała z Otto. SAME LESBY - wszystkie mężatki, z dziećmi. BYLEBY ZAROBIĆ. Eee to juz lesby lepsze powie mój brat i wiecie same lesby u niego będą grały i on 1 moralny. Dlatego nigdy sie nie potępi. A lesby żeby go nie ciągnęło. Dzięki mnie zawsze da radę, no ale... a pózniej rzuci tym wszystkim zaś wróci. Ale nigdy sie nie potępi bo żona i dzieci. I zawsze będzie - że gdyby nie ja to te dzieci nawet żreć by co nie miały przy tej żonie. KOMPLETNY pojeb - ruda jak caryca. Bo caryca była ruda i tyle. Nie ruda czerwone włosy. W szkole wołali za nią ruda - tylko tyle. I wiecie bo o to sie zdenerwowała. I napisała gdzieś tam w pokoju ruda to była xyz a ja jestem RYŻA po matce. RYŻA - czy oni rozróżniają kolory? I tyle :( I płakała bo nikt nie doceniał jak liczy. A tam na korki chodzi, wszystko policzone. Kto teraz dobrze ma matmę. Matma powinna być z państwa i tyle. No ale ona nie ma. Może iść na medycynę, na chemię. Ona chce iśc na matmę - ona jest głupia. Jedynie że dobrze liczy. To by się na bankach musiała znac - ona jest tak cienka z banków że to sie OPISAĆ nie da. Ona się cała zajedzie tymi bankami bo ma żle matmę. A wiesz kto ma żle matmę? kurwy przez to się kurwią. Nie to tak nie było. Ale takie coś. lesby mają żle matmę, kurwy mają dobrze. I tak się zajechali wszyscy tą carycą. A jak się powiesiła to wiedzieli to cała klasa popełniła samobójstwo bo wszystko przez nich i tyle. Ze jej nie powiedzieli,że ma żle matmę i ma sie tyle nie wysilać bo to bez sensu. Do banku i tak nie pójdzie. Bo matka chciała iśc do banku ale żle matma i poszła na chemię. A ona? Co ona chce robić w zyciu? Z taką opinią. Nieślubna , nie wiadomo z kim. Kto ja będzie chciał. W Anglii była taka sama - powiesiła sie na krowim łańcuchu. Ciekawe czy jej dorówna i tyle. I tak se żyli, ona tego nie wiedziała i taki koniec. Ale tak jak z Kevinem to z żadnym, a on... on sie PO PROSTU BAŁ O OJCA czy coś mu się nie stało bo uważał, że go kurwy wieżą i dlatego tam chodził. Przez carycę bo tak dobrze liczy. Ale to sensu nie ma. Po co ona te pieniądze wzięła z banku - jak już to do Szwajcarii i tyle z całości. Coś robić. tyle kasy wygrać i nic nie robić. A ta matura? Na korki nie miała? Bo wszystkie też nie policzyła. Eee - ona też wszystkiego nie policzyła. A w Niemczech jak ona liczyła i w ogóle. A to bez sensu. Po co ona tak liczy? Siedzi z tymi kurwami. jaka żałosna. I to z Berlina. Wzięłaby sie do roboty. No dobra tyle dobrego,a żeby Niemcom nie było smutno to ten z amazon. Poniatowski też. W końcu taka firma. Choć w sumie król Dawid i tyle. Wiecie - ja swoje imie i nazwisko i to jak ostatnia idiotka. Teraz przynajmniej caryca a tak? Jak ja się nazywalam. No dobra pani Poniatowska-pani Twardowska - pani Homer - pani Hiob i swoje. Bo jak ogrywać ksywki - tak. i niech sobie pieprzą co chcą. Bo tak nie wolno ani wyzywać od nazwiska też i tyle. I tyle. I wszystko mu opowiem o Homerze o Grecji - dużo wiem ale nie powiem. Powiem mu tylko, ze Homer raz był ślepy raz nie. Jak nie był to liczył te lesby. A nigdy nie interesował się co grają bo na to sie patrzeć nie dało. Oni mieli wystawiac Biblię. I to wszystko. A ten Homer to ich największy polityk był. Ale on a Szekspir powie - no zbrodnie były na scenie to jedna wojna i to na skarb. Bo wiecie byłby mądrzejszy i tak by nie skończył. A Homer - jak on skończył? Zabity na scenie. I wiecie - jaką one miały charakteryzację - żeby nie było, ze tylko CH. CHARAKETERYZACJA , mimika - wszystko. I zawsze tego będą uczyć - bo tego mogą a reszty nie bo sie nie nadają. Do spalenia się nadają i tyle. Ale czegoś tam będą uczyć, ale o to nikt normalny stać nie będzie bo będą głowy odrąbywać jak faceci. Bo mieli zwrócić uwagę że zawsze faceci odrąbywali głowy i tak się ogrywały - a wszyscy lesby zabijają i uciekały i tyle. I poronienia były i wszystko i zabiły tego Homera jak sie pokapywały, ze tak ich oszukuje wiecie to był koniec teatru. Tam były jakieś sztuki, ale to już nie był teatr. Prawdziwy teatr w Grecji był jedynie do Homera. To były lepsze niż wojny. A pózniej były OLIMPIADY. Bo o co tu stać - o olimpiady. I wtedy tam się działo - głowy leciały, a tam sie skończyło - teatr to była KULTURA wtedy - zdnych lesb nie było. Sofokles był - w sumie jedyna ich sztuka i nikt nie rozumiał czemu i co to za teatr? 1 sztuka ANTYGONA i wielki teatr. I sami tego nie rozumieli. Chodzili - dumali - co to za teatr oni mają. A wszystko z morderstwa Homera. I najsłynniejszy obraz świata to nie powinna być Mona Lisa tylko MORDERSTWO HOMERA. Bo się dowiem Mona Lisa wciąga - czy to ma sens? Lesby. tak bo autor doszedł do wniosku, ze Homer to była lesba , tak wyglądał i to tak wciąga. Bo każdą lesbę można ograć MONA LISA - mona - money i lisa :LICK - lizać i tyle. I nie ma człowieka i tyle. bo one lizą. Wylizują sobie rany po wojnach, po facetach. Takie bzdury. Bo było pózniej wszystko na homerach - dzięki lesbom wojen nie było a póżniej się prać zaczęli , jedni na drugich. Zaczęła się rela liczyć - tak żadnej reli nie było, tylko teatr - takie życie i tyle :(

Witajcie Niezbyt dużo tu wnieśliście od OSTATNIEGO RAZU gdy tu byłam. Ja w międzyczasie załatwiłam kilka rzeczy (się też) i myślę co dalej. Czy ten pierwszy raz jest naprawdę taki wazny? Może... są takie rodziny, ale ... a nie wiem... no to powinien być z mężem, nie? I zawsze trzeba pamiętać, że można zajść. W szkole najlepiej więc w kiblu - datę wybrać że nie zajdziesz - najlepiej na lekcji - szybko, szybko i dla klasy. I można dalej myśleć nad swoim pierwszym razem. Wiecie - ale to nie jest zły pomysł. Bo przed takim młodym człowiekiem jest CAŁE ŻYCIE. CAŁE ŻYCIE. No a jak ten pierwszy raz będzie jakiś warty zapamiętania? To co wtedy? Całe zycie sobie zniszczyć tym pierwszym razem. Nieee - nie powinno być nic dobrego pierwszym razem. Chyba nawet tak powinno być. Po prostu pierwszy raz i już. No to by musiało być mój CUDOWNY pierwszy raz i ostatni też nie - albo mój CUDOWNY pierwszy ostatni raz albo ostatni pierwszy raz wiecie. Nieee - ja taka nie byłam. Znaczy - to tam by przeszło jakby mi SUPER zależało, ale co to ma za sens? Tak myśleć może tylko DEBIL i tyle. W sumie po co ta szkoła jest. Po co jest? No ja wiem po co jest. Ale ...i tyle. Bo powiedzą mi że nie wiem. Wiem tylko po dziennik musiałam za duzo tam gdzie przepadłam. Jeszcze zimą - łaźcie sobie CO PRZERWA po dziennik do innego budynku. Świra można było dostać albo jeszcze gorzej. Mój cudowny ostatni pierwszy raz... nie ma co - tyle wam napiszę. i że ten cały Kevin nieżle mnie "załatwił". Ja jego też, ale on mnie gorzej. Od razu był pierwszy raz w kiblu i tyle :( Ja tam ludzi w pracy nie gnoiłam, ale tak te lesby mi wiecie dowaliły, ze to juz koniec pieśni. A matka też. Napiszę wam jeszcze kilka innych pierdół i dalej szukam pracy bo co robić? Pierwszy raz pownien być w podstawówce - w szkole średniej CO NAJWYŻEJ W PIERWSZEJ KLASIE. Ale zawsze trzeba zapytać czy się o stoi o pierwszy raz bo jak nie to bez sensu i tyle. Bo pierwszy raz zaś musi być no ale... i tyle :(

Napisałabym wam cos ale co. Ta kochanka rzeczmy na to mojego brata z liceum to ona przyjechała własnie po to, żeby się zabić do tej Holandii. Wy tego nie rozumiecie. Ona z tymi pieniędzmi nie mogła zrobić nic. Ale w tej Holandii mogłaby być tylko kilka kont miała mieć. JEDYNY BŁĄD. KILKA KONT. A ona jedno konto - beznadzieja. Wiecie - ludzie też widzą co sie dzieje. Bez przesady. I tyle. I przyjechała się powiesić i się powiesiła. W międzyczasie została prostytutką i urodziła 2 dzieci. Bo obydwoje dzieci są jej. Jej był chłopczyk chyba, a dali dziewczynę. Obydwoje dzieci zabiera - co wychowa to wychowa i koniec życia. Powiesi się w Holandii bo w Niemczech by las zasrała bo z tą całą kasą można chyba sie jedynie powiesić. No ale... może akurat zda maturę. Bo chciała coś robić, ale wszedzie bo to pieniądze z gier liczbowych bo żałowali, że jej dali te pieniądze. No i taki koniec - na ulicy z taką kasą. Jak do tego mogło dojść. Zwyczajnie - ktoś się tam przysiądzie - ten powie, tamten powie, owamten doradzi - czemu nie. I tak jej doradzili - a to pani niech stanie pod Goethe - moze akurat pani dadzą... zarobić. Zarobić - każdy fyra, a tu taka młoda i tyle pieniędzy. I ona nie wiedziała co robić - stoją jakieś baby. - Przepraszam panie tutaj tak stoją - czy można dołączyć? - Dołączyć? Ależ proszę bardzo. - Właściwie to chciałabym porozmawiać tylko nie za bardzo wiem o czym. - A to juz jak pani tam chce. Wiecie ja to tak myślę jak pod moją szkołą by stały. - I zaczęła tak - no właśnie nie wiem od czego by tu zacząć - no własnie... może tak - czy panie mają maturę? - Nie nie mamy. Niestety. Ale czasem są tu panie, które mają maturę. Ale w tej chwili nie. I wiecie chyba stała jedna i tak powiedzieli jak będzie jedna to se idż i tam stań. I JEDEN BŁĄD popełniła - ona miała tam stanąc JAK ŻADNEJ nie było. Bo stoi się po maturę jak ŻADNEJ nie ma i tyle. Ale to wiecie ograła i zaczęła , że ona by chciała maturę i zastanawia się czy można dostać maturę z ulicy. Brzmi to nieciekawie, ale może akurat sie ktoś zgodzi. - A ta czy te co tam stały zaraz się zainteresowały co sie dzieje. - Matura to z korków proszę pania - co to pani robi za głupoty. Z korków jak pani będzie dawac korki to przecież ktoś pani da maturę. Jakiś nauczyciel. - A praca? Pracę zabieram. Ale ktoś panią przecież doceni. Przecież to nie jest tak. - No ale pracę odbieram udzielając korepetycji. I wiecie JEDYNE CO ŻLE KOMBINOWAŁA, że za darmo te korki i tak matura z korków za darmo i tyle. JEDYNY BŁĄD. I koniec na sznurze, ale to było wiadomo. I rozmawiały o pieniądzach - ona mówiła. No i nie rozumiały - co to w Berlinie z takimi pieniędzmi nic pani nie umiała zrobić? Przecież to firmę założyć. To się w głowie nie mieści. No i tak ją powciągały - bo 1 że na firmę , a zero to na maturę. No ale tej matury tak nie ma nikt. Bo jak? Na korki na coś tam - jedynie na firmę - tak ludzie myśleli i kazali jej podejść, żeby mogła firmę otworzyć . Taka Agnieszka Śmieszka i tyle. Nieżle i tyle. :( I wiecie - no rozumiem NIECO tego brata w Holandii że tam chcieli go nasi zabić. Już im podpowiedziałam, że mają sadzić czerwone róze - zwłaszcza tam i tyle, ale nie powinno do całości dojść. Bo wiecie - te laski są pijane - Agnieszka Śmieszka też pije jak walnięta, a tu trzeba być trzeżwym. Kevin też trochę pije - trochę? I koniec. No ale do tego nie powinno dojść, jest to jeden skandal, żeby w takiej pracy - scena u Szekspira ktoś uważał, że co? że no własnie nie wiem co za bardzo - że on jest Gilbertem Blythem??? Czy te baby mają po kolei w głowie??? One sobie uroiły że to jest GILBERT BLYTHE. Taki kretyn - zrobił ze mnie papierosa, rok do kitu i to ma być Gilbert Blythe. No nie mogę - jedynie nie umiałam wymyślić dziecka z kurwą, ale skomplikowane to było bardzo. Ja nic o nim nie napisałam co by go mogło urazić - czy jego coś razi to jest inna sprawa. Lampy w oczy i tyle. No ale nie moje oczy nie mój problem. I tyle. No całość skandal i kozetka u Freuda no ale... i tyle :((( I tego ogrodnictwa miało nie być. tylko on - zaś lesby - jak w Polsce. Od 1 szkoły lesby bo od razu powinnam mieć stałą prace i opinię odpowiednią. I to już było też schrzanione z uczelni - zła katerdra - duzo by pisać - wcześniej matma. Coś strasznego. Naprawdę :( I tyle wam napiszę... takie życie a nie inne :(

Wiecie żeby sobie ograć takie historie to nalezy je opisać. Ale należy dokładnie wszystko wiedzieć. Pamiętajcie że ta laska przyjechała do tej Holandi Z TAKĄ KASĄ wyłacznie po to żeby sie powiesić. I ona cały czas się wieszała i wieszała az w końcu sie powiesiła i jeszcze tyle trupów. A o ojcu tego brata nie wiedziała nic. Tak sie wieszała. I tyle :( I teraz napicie czemu myślała, że matka jej nie kocha i jej nie chce? No myślcie. Może jeszcze tu przyjdę. Ale po co?

Ale patrzcie ten Gilbert Blythe akurat tak z tą carycą. A ta jego matka taka sama - ta Figura. Wiecie jak oni na nia mówili? Chyba najpierw caryca, póżniej Anne Boleyn i wyjechała wiecie. A tego jego ojca zabili. Ja nie wierzę,że on żyje. Na stałą pracę i tyle. I wiecie - ten Kevin to na koniec jakby mi sie snił - ale takie opętanie - i to wiedziałam, że po mnie. I powiem wam ja nic nie zrobiłam w tym domku, a Kevinek chyba tam mieszkał. I ja nic nie zrobiłam. po prostu nie rozumiałam co mam wspólnego z ta laską pode mną. Ona jeszcze tak dziwnie majaczyła. Bałam sie jej - jakaś jebnięta laska, cały domek - wszyscy NAJEBANI to po pierwsze. Co tu zrobić? Stać o nich? Ale w sumie o kogo. I wiecie przegrałam przez amerykański paszport. I żeby jej coś zrobiła - skrzywdziła, głowę jej urwała. Po prostu stwierdziłam , że jakaś dziwna kurwa po rozwodzie - jakiś dziwaczny kierowca i tak zrobiłam - niech se myśli co chce. W końcu praca fizyczna trzeba być moralnym i tyle. Pali, pije , ubrać się nie umie - gdzie ona miała walizki? Pod łózkiem nic nie miała - coś miała mieć, na półkach też nic - lampę mi włączała, wyłączała, ale do łazienki się nie wtrącała. A inni ręcznik mi mierzyli - takie rzeczy. I wiecie za ten domek - co ten głupi Kevin sobie nie wyobraża? Że to jest za darmo? Za darmo to jest tylko obgadywanie i tyle, a za domki trzeba płacić. I on tam mieszkał, dostał lepsze mieszkanie i się wyniósł. On naprawdę jest niezły, ale ta caryca to go wykończyła. I teraz płacił jej czy nie - nie. No to kochanka i tyle. I się dzieckiem miał przejąć. Ale chyba zapłacił. W końcu jej zapłacił za usługi rózne. A te koleżanki z klasy - ostatnie naiwniary i tyle. No tyle ile ale... co tam dyrektor miał z tym wspólnego? Nie wiem. Może coś miał... O matko - o tym książkę można napisać. Dla dzieci. Jeszcze wam napiszę - nic nie robię ale co tu robić? Człowiek ma takie etapy w życiu, że raz coś robi, raz nie - raz to ma sens, raz nie i ja mam taki etap teraz, że cokolwiek zrobię - wszystko bez sensu. Taka głupia rodzina. Ten Kevin teraz jużofen będzie palił aż mnie wypali. No szkoda... mógł się wziąć za te maturę. Tam jest dużo rzeczy niepowiedzianych no ale... ten ojciec to coś strasznego. Myślał, że matka go zabije. Nie udało jej się. Innym też. A oszalał równo i koniec. I ona się powiesiła i jak one ją znalazły - wszystko na niego - ano ona się jednej PRZYŚNIŁA zaraz po śmierci. Przyszła i powiedziała gdzie jest, że on ma siostrę, powinien o nią stać, powinni mu to powiedzieć, mają już skończyć z Anglią, ona jest tym wciągnięta, ona o tym nie wiedziała. Ta siostra jest starsza, mieszka w Polsce jak sie uratuje to tylko, a ona jest taka nienormalna ze szkoły, że chwila i się zabije. I bardzo dobrze pomyślała ta co jej się śnił ten sen , znalazła zwłoki - niby tam SZŁA , znalazła. Co robimy? I zjadły. I był list i mówiła, że mają pokazać ten list temu Kevionowi, niech stoi o tę siostrę i tak ją miał gdzieś , tę siostrę też, ale ona jego siostrą nie była i niech się najlepiej wyniesie do Polski na zawsze. Niech se odnajdzie matkę - może go przygarnie i tyle. No i słuchajcie jak nie widział listu babci DYREKTORKI SZKOŁY tak nie widział listu tej kochanki i tyle. I mial jej powiedzieć, że jest synem dyrektorki szkoły - matematyczki. Sorry wnukiem i by go zostawiła w spokoju bo nie chciała uczyć matmy, coś chciała robić. A ona ta matura to że nic nie dali jej robić z kasą - za młoda. Po maturze. Po maturze? Prosze pana ja skończyłam średnią szkołe tylko bez matury - ja chciałam firmę otworzyć ja chciałam pobrać te pieniądze. Na firmę. Nie pasuje. Facet był gejem - nie pasowało. No i mogła się powiesić. No to proszę pana ja to wygrałam i co dalej? No i nic - może się powiesić pani z tą kasą. No ale proszę pana to są moje pieniądze, ja chciałam z nimi coś robić. To proszę panią są pieniądze banku, a pani może coś z nimi zrobić proszę panią jak pani z NIMI WYJEDZIE. Gdzie? ona na to. Na wycieczkę. Na wycieczkę? Co pan przez to rozumie. To co mówię -na wycieczkę po maturę. No i zaczął , że kto jej w Niemczech da maturę wiecie jak ona taka kasa. Co to pani zrobiła? Taka wygrana przed maturą. A samo zycie proszę pana powiedziała - no ja też chciałbym mieć takie życie. tyle kasy przed maturą- proszę panią to trzeba było najpierw zdać te maturę i pózniej do banku. Ja nawet nie podchodziłam, a chyba mi nie pasowała. No nie pasowała mi - na matmę chciałam iśc i tak dalej. A on już miał te pieniądze i co ona z nimi zrobi. Bo czemu nie chcą mi dać? Bo potrzebują telefonów - widzicie - już miał tę kasę i już był telefon do banku w Holandii. Czy warto ufać bankom? Bardzo. A w USA sie już mówi - nawet bankom spermy nie można już ufać i tyle. Bo z Polski jest, że o ile jest dziecko Leppera to z banku spermy ktoś pobrał nasienie jego i dał Anecie K. A prawda jest taka, że na studia Lepper dał nasienie córce, ta matce, ta Anecie i ta sie zapłodniła. Niezłe, nie? Bo życie ciągle jest takie samo, a jednak... i wiecie - niby stoją o tego Kevina, a takie to wszystko. On nawet nie jest świadomy jaki jest zmanipulowany. Ja jestem. Kiedyś tak nie było. To jest chore psychicznie - człowiek musi być sam patrzeć co dalej. Takie życie to rok wytrzymam i koniec. A Kevin jest fajny i myślał, że to są fajni ludzie, ale NASTĘPNI chcieli go wykończyć i matkę bo nie miał ojca. Ja go zostawiam, ale jak on sie nie odwali ode mnie to go rozpierdolę bo wiecie - człowiek - papieros. To nie ma sensu i tyle :( No sami powiedzcie. A Gilbert Blythe był jaki był, ale się ożenił, a on? I tyle :(

Jeszcze bylo o pogzebie że mają zwłoki wyeksportować do Berlina do babci. I tam ją pochować na rodzinie babci a one nic. No to muszą być pieniądze na koncie - jak ona sobie to wyobraża? My mamy płacić za jej pogrzeb - a przyszła to jednak kasa. No nie matura wiecie... i też się tak ograły bo zabiły dziecko i tyle. I pozniej postanowiły z Kevinem, że co? Ona dziecka nie ochrzciła i pogrzeb by chciała. Leżeć na grobie babci. Bo babcia umarła w międzyczasie i mieszkanie było puste wiecie. I tyle. O matko święta powiem wam... i tyle. I teraz mogłabym tam juz mieszkać w berlinie i napisać całą tę Historię to jest lepsze niż Anna Karenina. Kiedyś to będą grali PRAWDZIWE ŻYCIE SZEKSPIRA I ELZBIETY I. Bo tak ją będą nazywać to bedzie pomyłka i tyle... ???'

Ona mu zbiera te dzieci wiecie - temu Kevinowi. Tyle lat a do dziś innych dzieci nie ma. Myślał, ze to tak łap cap - dziecko i już wszystko pasuje. Ale spasowało wiecie. A ja też mi powie myślałam, że wszystko jest takie proste i w tym liceum byłam mądrzejsza niż na tych studiach, ale taka matura to lepiej wcale, to lepiej głupi Kevin i tyle.chociaż... może i lepsza matura i studia i doktorat, ale po co to komu...lepsza stała praca i firma. A Kevin? Blaszany drwal wiecie z bukietem róż. On miał zagrać tę scenkę przed nią i już byłby normalny. I już byłby Kevinem, ktorego wszyscy znali. Bo jaki on jest naprawdę? Taki i tyle. Ale cóz... jedynie, że przyszedł do szpitala potrzymac dziecko. No chyba rozumiał, że jego. Nie jego ale ogólnie jego. Lecz ojca już nie było - już mu urwał łeb i tyle. Bo co on tam znaczy? Nie wiem - patrzcie jak on sie mnie boi. O wszystko sie boi - taki tchórz. Kto tam był takim tchórzem w tej Dorotce? Lew chyba i tyle. dorotka była niezła, ale Gilbert Blythe i wiecie to jest nawet śmieszne TROCHĘ bo moja matka wiecie grał z synem grabarza. A tam prawie to samo no i mieli mu powiedzieć , ze gra jako SYN GRABARZA - niedoszły. Jak on sie rozkojarzył. Napiszę mu wiersze o jego rodzinie i tak dalej. O róznych rzeczach. Może kiedys przeczyta. Jemu ludzie bedą listy pisali - niczego nie będzie - trochę poczyta, resztę rzuci w piec. Moje listy też i tyle. Choć może będzie miał dobry humor. Szekspir w końcu cię wyrzucą z tego teatru te lesby. Nie on im się nie da on jest pan Homer - raz widzi, raz jest ślepy. No i jak ja byłam to miał być ślepy Homer. Chciałabym przeczytać co dał tej nauczycielce, ale wiem od Boga - same pierdoły, ale widziała ze z Szekspira. Chyba chce mi dać Szekspira - oj gdyby on wiedział co się w tej szkole dzieje... taki przystojny moze do teatru? Taki aktor. I to taka lesba, ze jeszcze żle nie życzyła. Choć teatr? I tyle :( I Hiob i żona Hioba. to jest najlepszy teatr. To będzie zawsze NAJLEPSZE - wiecie. I nie tylko to i koniec. No i co to z tą żoną Hioba - urwał jej łeb czy nie. Bo przyjaciele to najróżniej, ale żona Hioba. I kiedyś on weżmnie i urwie głowę żonie Hioba bo o niego nie stała. I wtedy pierwszy raz zanije na scenię. ŻONĘ HIOBA - i Pan Jezus go wyrzucli - wariat - powie precz i pójdzie. I nawet drwalem będzie w lesie i tak znowu wróci do żony i dzieci. Bo wyleci za to, że będzie żonaty i zawsze będę stała o jego dzieci jakbym swoich nie miała i tyle . Takie życie... wielki Holender - do pięt mi nie dorasta ale wielki Holender. Takie zycie :(

Sporo myśli, ale nawiązując do szkoły w Polsce to wydaje mi się, że są potrzebne w szkolnictwie duże zmiany. Mnie osobiście bardzo zaciekawił mnie projekt, o którym mowa w artykule poniższym: http://forum.echodnia.eu/wirtualna-szkola-staje-sie-rzeczywistoscia-ruszyl-projekt-unijny-na-miare-xxi-wieku-t107293/page__gopid__1014504#entry1014504 o wirtualnej szkole. Wydaje mi się, że to może być krok w przyszłość jeśli szkoły zaczną wprowadzać to do swojej organizacji.