Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BÓG ISTNIEJE

Przekonałem się o tym! Pan Bóg istnieje, ludzie którzy mnie skrzywdzili..

Polecane posty

Gość BÓG ISTNIEJE

Chłopak który uważał mnie za gorszego został zwolniony z pracy, do tego został brutalnie pobity tak że dokonano na nim ambutacji nogi. Druga dziewczyny został potrącana przez samochód, w wyniku czego wylądowała na wózku inwalidzkim. Kolejny facet został okradziony przez żonę z dorobku swoje życia Inna dziewczyna została zgwałcona Jeszcze małżeństwo które mi poważnie dopiekło doczekało się narodzin swojej córki , córki z zespołem downa. Inna pani wyszła za mąż i jest bita przez swojego męża. Zaś kobieta która jest chemikiem z zawodu sama wylała na siebie kwas. A To najlepszy dowód na to że Bóg istnieje, tacy ludzie którzy krzywdzili innych zawsze zostają ukarani.

Gość gdybyt nie on ona bylaby norma
o ja mam podobnie chlopak który mnie rzucił - umarło jedno dziecko w jego rodzinie a pozniej matke jego rzucił facet, ona wpadla w depresje i straciła prace innemu chlopakowi tęz ktos umarl kolezanki które sie ze mnie śmialy pozachodziły w ciaze w młodym wieku teraz zyja w nedzy

Gość BÓG ISTNIEJE
Właśnie! Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy ale człowiek zawsze zostaje ukarany i przekonałem się o tych w poszczególnych przypadek, dla mnie to powód do triumfu bo sam nie myślałem o zemście.

Zapytam się bez przekonania, to że inni ludzie cierpią, w jakiś sposób cię podnosi na duchu? To znaczy nie uważam że to dobrze że cię skrzywdzili, ale teraz skoro cieszysz się z ich cierpienia( czy tam odczuwasz satysfakcję) oznacza że grzeszysz. Przemyśl to, albo najlepiej pogadaj o tym z księdzem.. co jak co, ale oni dostrzegają takie błędy w logiczności wiary.. no przynajmniej ci z którymi ja miałem do czynienia.

Gość nieładnie
To bardzo smutne, że w tym co spotkało tych ludzi upatrujesz rękę Boga. To wcale nie jest dowód na istnienie Boga. Jesli zdobędziesz się na przebaczenie ludziom, którzy Cię skrzywdzili, poczujesz, że Bóg istnieje i znajdziesz się bliżej Niego. Zemsta, której pragnąłeś oddalała Cię od Bożej Miłosci, to tylko Twoje urażone ego i zaburzony umysł czynił z Ciebie ofiarę.

Gość Ja mam 22 lata, też chciałbym
Ja nie jestem wierzący, ale słyszałem, że Ci co wierzą w Boga uważają, że jeśli coś komuś źle życzysz i to się spełnia to to jest wina szatana. Ja się tam nie znam.

Gość autorze bzdury opowiadasz
cała "najbliższa tzw. rodzina" mnie skrzywdziła, nadal są bezczelni... nie zostali ukarani za to, wręcz przeciwnie... Ale może kiedyś doczekam się sprawiedliwości... a może i nie (jestem do tego już przyzwyczajona).

Gość ja tez zostalam skrzywdzona
bylam zaszczuta w pracy nie wytrzymalam i sie zwolnilam sama ale nie zycze nikomu zle mysle ze zrobilam dobrze bo bylo to srodowisko sflustrowanych ludzi,

Gość też tak myśllę
Też zobaczyłam że ktoś kto mi zadał cierpienia to sam przez podobne piekło przeszedł. Nie wiem czy to karząca ręka Boga czy po prostu tak juz jest, że każdy ma jakieś cierpienia w życiu, prędzej czy później.

Gość niezapominajacieeeeeeeeee
że jak BÓG to i SZATAN a on ten ma swoją moc :classic_cool:

Gość niezapominajacieeeeeeeeee
też

Gość twoja maleńka
Autorze to co napisałeś to nie są dowody na istnienie Boga, tylko zbiegi okoliczności

Gość ycki
wy ktorzy nie wierzycie i bawicie sie zyciem nie dbajac o to czy on jest doswiadczycie tego na wlasnej skorze bo to ze zyjecie w lasce zawdzieczacie tym ktorrzy modla sie za was !

Gość amelka1989
Panem Bogiem sobie życja nie tłumacz

Gość ycki
jestecie niedowiarkami drwiacymi z zycia ale kiedys los wam pokaze co to jest moc sila i wiara w modlitwe

Gość pluto18
Zgadam sie :) Bog istnieje i siedzi u kazdego w nas w sercu :) Dobrzy ludzie maja po stronie boga :) Niestety tak sie dzieje ze ci co cwaniaczyli , byli rozrywkowi za mlodu zle koncza ... Ja bylem caly czas spokojny teraz moge byc kim chce prawie :)

Gość pluto18
Noscie zawsze krzyzyk :) Taka mala rada .

Gość ycki
taniec to nie wzystko ja tez tanczylem prawie cale zycie osoby najblizsze memu sercu modlily sie o kazdy moj blad w zyciu i uwierzcie mi ze dastapily laski u matki bozej !

Gość dddddss
Zgłaszam sprawe na milicje.

Gość ycki
Max Zander vel Klaunsmieszny czlowieczku i Zelislaw zesrany zwany 91 poczytajcie sobie tylko sen matki bozej i odechce wam sie pierdolenia na ten temat

Gość ycki
modlcie sie do Boga nie do ksiedza amen

Gość gość
Mam nadzieję, że Bóg ukarze człowieka, który mnie krzywdzi. Niestety to boli, wylewam żółcią na jego jad :(

Gość gość
Bóg mnie nie słucha! Modlę się do niego by przestał mnie gnębić! Chce by przestał! Czasami chcę by cierpiał albo dostał zadośćuczynienie, ale nie słucha mnie! Mam już dosyć, wykańczam się przez niego :( Potwór z tego człowieka!

Gość gość
Pan Bog sprawiedliwy, jedyna sprawiedliwosc pochodzi z jego sądu, ktory jest nieunikniony

Gość gość
Czyli Sadu Ostatecznego