Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BÓG ISTNIEJE

Przekonałem się o istnieniu Boga!! Osoby które mnie poniżaly dostały kare.

Polecane posty

Gość BÓG ISTNIEJE

Chłopak który uważał mnie za gorszego został zwolniony z pracy, do tego został brutalnie pobity tak że dokonano na nim ambutacji nogi. Druga dziewczyny został potrącana przez samochód, w wyniku czego wylądowała na wózku inwalidzkim. Kolejny facet został okradziony przez żonę z dorobku swoje życia Inna dziewczyna została zgwałcona Jeszcze małżeństwo które mi poważnie dopiekło doczekało się narodzin swojej córki , córki z zespołem downa. Inna pani wyszła za mąż i jest bita przez swojego męża. Zaś kobieta która jest chemikiem z zawodu sama wylała na siebie kwas. To najlepszy dowód na to że Bóg istnieje, tacy ludzie którzy krzywdzili innych zawsze zostają ukarani.

Gość chłopie dawaj jeszcze
:P

Gość BÓG ISTNIEJE
Właśnie! Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy ale człowiek zawsze zostaje ukarany i przekonałem się o tych w poszczególnych przypadek, dla mnie to powód do triumfu bo sam nie myślałem o zemście.

Gość pociomka
bóg kumuluje

Gość nie wierzę w sprawiedliwość
Ja wierzę w Boga jednak straciłem wiarę w sprawiedliwość boską :o Kobieta którą pokochałem oszukała mnie, zostawiła ze złamanym sercem i potraktowała jak "śmiecia"...... Okazała się mężatką której nudziło się w małżeństwie... Gdyby nie Ona - nie byłoby tych wszystkich moich problemów Ja cierpię bardzo do dzisiaj ... a Ona cieszy się pełnią szczęścia w swoim małżeństwie :(

Gość nie wierzę w sprawiedliwość
ja mam zrujnowane życie a Ona ma wszystko... kasę, miłośc i pełnię szczęścia...

Gość Emmmmilija
to siła sekretu, a nie boga. boga nie ma :o

wiadomo że to prowo, ale powiem wam że 2 osoby które najbardziej prześladowały mnie w przeszłości już nie żyją... wiem że to masakra ale jak się o tym dowiedziałam nie mogłam utrzymać powagi i bardzo mnie to ucieszyło...

Gość erka79l
moja kumpele facet sciemnial ze nikogo nie ma a robil na dwa fronty , 2 tygodnie przed slubem spal u niej , a potem sie dowiedziala ze lecial tak od roku . Jego juz zona strcila dziecko w 8 miesiacu ciazy .a moja kumpela wiem sie ucieszyla kiedy sie o tym dowiedziala.