Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 099999999999999900

wierzycie w lotka? że to nie jest ustawiane?

Polecane posty

Gość 099999999999999900

??

Gość kulturnyjózek
dla mnie to 'podatek od głupoty'

Gość fgjdfgjhdfj
są testy sprawdzające to czy rozkład jest losowy np średnia ma swoją wartość oczekiwaną, odchylenie od średniej ma swoją wartość oczekiwaną, liczba numerów parzystych/nie parzystych zobacz sobie wykresy na tym wygryw.pl czy jakies innej stronie jak dla mnie to jest losowe zresztą tam często nikt nie wygrywa przez kilka losowań a potem ktoś zgarnia kumulacje - oszuści by tak nie robili

Gość dupka jelenia
to jest usystawione ale w ten sposob ze tacy jakby magowie, czarodzieje ? nie wiem jak to nazwac. blokuja zeby zaden jasnowidz nie odgadl tych liczb. Bo ludziom sie coraz wiecej otwiera w glowach bo przebiegunowanie ziemi nastepuje. coiraz wiecej ludzi ma zdolnosci i mafia musi jakos chronic te wyniki lotta bo to idzie do mafii. a mafia zatrudnia magow.

Gość fgjdfgjhdfj
aha, jeśli myślisz, że w totku oszukują to wejdź sobie do jakiegoś kasyna - tam to się dopiero cuda dzieją :D

ja wątpię, żeby to było ustawione, a nawet jeśli to i tak szanse trafienia w ustawione numerki są takie same jak szanse trafienia w przypadkowy numerek :) po prostu trzeba mieć zajebiste szczęście :) mojego mężusia mama wygrała 3 tyśki raz;p bo miała piątkę i to była chyba najmniejsza wygrana za piątkę ;p heehehehe

Gość dupka jelenia
5 czasem sie zdarza, one nie sa chronione telepatycznie ale pokaz mi kogos kto wygral 6 moja kumpela skoncentrowala sie i tez miala 5tke

Szansa na główną wygraną jest jak 1:140 000 000 tłumaczy profesor matematyki Erhard Behrends. Innymi słowy to tak, jakby w liczącym 3,5 mln mieszkańców mieście zgubić parasol i starając się go odzyskać, zadzwonić na pierwszy lepszy numer z książki telefonicznej w nadziei, że odezwie się jego znalazca. Albo też, jadąc z zawiązanymi oczami samochodem z Berlina do Rzymu, wyrzucić przez okno jedną monetę i trafić w przydrożny słupek. Ale przecież zawsze ktoś wygrywa odpowiadają na takie argumenty zwolennicy gry w Lotto. Fragment artykułu.

ja nie mówię o jakiejś koncentracji i przewidywaniu numerków, bo to już jest w ogóle jakiś cud i jak dla mnie pic. Tylko o przypadkowym trafie. Ty myślisz, że ci co powygrywali to przewidzieli numery? Po prostu szczęście mieli. Tak samo jak w kupę wdepniesz, to myślisz, że to specjalnie ustawione było, żeby akurat zrobić kroka na kupę, a nie 2cm za kupskiem ?Mojej rodziny z krajenki sąsiad miał 6 kupę lat temu.

Gość sadgsdag
w lotto jedyne co ma sens to nastawianie się na 6 i akceptowanie że prawdopodobieństwo jest masakrycznie niskie - wypłaty za 5 i 4 są niskie :o za to w mini lotto wypłata za 5 jest konkretna :) ok 250 tyś

Gość ggggggfg
może być ustawiane, przecież w komputerze przed "losowaniem" mają każdy zakład z całej polski

Gość sadgsdag
szansa na 6 to 1 na 14 milionów - nie 140 więc jeśli gra 2 mln Polaków to zwykle wygrywa jeden po 6 losowaniach ale za to z masakryczną kumulacją

opłata za 5 to najwyżej 10 tyśków, może kilkanaście, ale przy zajebistej kumulacji.

ja czasem gramzamiast stracić kilka złotych na słodycze puszczam totka ;] nie szkoda mi na to pieniędzy

Gość sadgsdag
"opłata za 5 to najwyżej 10 tyśków" no właśnie w lotto w mini lotto jest konkretniejsza dlatego ja gram w lotto tylko jak jest kumulacja a w mini lotto wtedy kiedy mi się chcę

co za roznica czy ustawiane czy nie, to ty skreslasz numerki - od Twojego szczescia zalezy czy wygrasz

kupuję też czasem zdrapki ;p moja najwiksza wygrana 2 zł;] ale siostra raz 50zł wygrała;p

Gość ghfgdjgfdj
właśnie w lotto to jest fajne, że masz gwarancje że kasę dostaniesz nawet jak wygrasz 20 mln, a w kasynie będą tylko szukali pretekstu żeby cię wyruchać

Gość nie mam pojęcia
ale dopóki wygrywam - nawet małe sumki - to sobie gram. 4 mam prawie zawsze, trójkę - kiedy nie ma 4, raz miałam 5. Może i 6 się trafi?

Gość został zwiedzony
wierzy się w boga a nie toto lotka jak ktos wierzy w boga totolotka to jest bałwochwalstwo

Gość ghfgdjgfdj
to skąd bierzesz numery?

Gość ghfgdjgfdj
Bóg stworzył toto lotka, nie wierzyć w toto lotka to nie wierzyć w Boga

w totka to chociaż stówkę zgarniesz za trójkę, a w wierzenie w boga co masz? nic ..

Gość ghfgdjgfdj
za trójke to stówki nie zgarniesz :o w mini lotto to max 50 dych, w lotto 24