Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie...

Polecane posty

Nox.. problem w tym, ze ja nie wiem czy się odważę :D a bardzo chciałabym, bo wyrzuty sumienia z każdym atakiem nerwów są coraz większe.

niedziel, wiem, ze zachowalam sie jak dziwka. naprawdę sobie z tego zdaję sprawę. a inicjacji seksualnej nie przeżylam jeszcze z nikim.

nie ma czego sie obawiac, wszyscy psychologowie sa bardzo mili szczegolnie kobiety. ja nawet seanse mialam gdzie na podlodze lezalam i mi psycholozka przy muzyczce nadawala :D

to,że Ty nie tolerujesz anala to ok, ale nie ingeruj tak w życie seksualne vodki. :classic_cool:

nie niedziel.. musialam upaść już bardzo nisko.. dlatego psycholog jest potrzebny. Nox.. cholera, a to ciekawe bardzo. Moja kuzynka psychologie robi i zauważylam , ze zaczela do mnie inczej podchodzic odkad sie dowiedziala, ze jednak cos jest nie tak. ale szczerze powiedziawszy to mnie to wkurza, bo wiem, ze jest takie wymuszone :O

znaczy po niej nie widac, ze jest wymuszone, bo jest kochaną i wspaniałą osobą, ale wiem, ze na siłe chce podnieść moje samopoczucie..

niedziel, nie wiem czy Ty to robisz celowo, ale tym pisaniem poprawiasz mi nastrój, serio :D

smieje sie jak popiertolona teraz do monitora, o kurvwa! :D