Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbgfbgf

Tampon czy podpaska???

Polecane posty

Gość Kerroraina
#obzyjpelniazycia Polecam Ci tampony o.b! Nigdy mnie nie zawiodły. :) Zapewnią Ci niezawodną ochronę i wygodę- z pewnością nie będziesz ich czuła i będziesz mogła tańczyć i się bawić bez poczucia dyskomfortu. :) 100 razy lepsze od podpasek. :)

Gość gość
Brzmi jak reklama tamponow,ja mimo tak wielu zalet mialam ostatnio kilka trudnych wpadek z tamponami

Gość gość
tylko tampony, używam odkąd miałam 13 lat (ponad 10 lat już) i nie wyobrażam sobie powrotu do podpasek

Gość gość
Wolę podpaski. Nie potrafię zaaplikować sobie tamponu, nawet tego najmniejszego. Czuje się wtedy jakbym miała kij od szczotki włożony i słabo mi. Ogólnie poza męskim przyrodzeniem to nie chce niczego innego w mojej pochwie. Za palcami a ramach pieszczoty też nie przepadam. Czuje się wtedy spięta. Dobrze, że jest wybór. Każda kobieta jest inna. Mam obfite miesiączki i nigdy w dzień nie zdarzyło mi się przemoknąć. W przeciagu 20 lat w nocy kilka razy tylko.

Gość gość
Jest to dylemat wielu dziewczyn, odsyłam do lektury http://www.myob.pl/co-wybrac-tampony-czy-podpaski :) Zawsze możesz użyć tamponu i wkładki higienicznej, myślę że czułabyś się z pewnością pewniej. Wiele dziewczyn nie przepada za tamponami dlatego powinnaś jakiś czas wcześniej ich spróbować i się przekonać.

Gość Ania

używacie takich bez sznureczka ?    https://allegro.pl/oferta/beppy-wet-tampony-bez-sznurka-sport-seks-basen-x8-8415788463