Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskada26

wczoraj bardzo się bałam zadzwonić po wynik cytologii

Polecane posty

Gość kaskada26

zawsze panicznie się boje czy nie wyjdzie coś złego,teraz takie młode dziewczyny chorują na raka macicy itp.zawsze panicznie sie boje co cytologia wykaże.W rodzinie nie ma przypadków nwotworów nigdzie ale mimo to...wy też sie nieraz boicie?

Gość a nie boisz sie że masz
raka płuc, piersi, białaczkę, czerniaka czy milion innych chórób??????? Tak naprawdę to by mozna codzień robić jakies badania i ciągle sie stresować jaki bedzie wynik... A jak skończysz listę to zaczynaj od nowa, bo może coś sie zmieniło :o

Gość wystrachana
ja tak mam jak robię morfologię,mało nie zejdę ze strachu ze moge miec białaczkę:O i tak za każdym razem...wiadomo ze każdy rak jest straszny ale tego boję się najbardziej

Gość kaskada26
noo, to prawda.że jest wiele innych raków,to prawda........

Gość a mnie
raz wyszedł wynik negatywny. Pan doktor zadzwonił do mnie z wiadomością, że wykryto zmiany. Brałam silne leki o których uszkodziłam sobie woreczek. W tym tygodniu miałam kontrolne badanie i czekam na telefon...

Gość wystrachana
no właśnie, więc nie bój sie jednego tylko wszystkich, hurtowo;) a krew badać się nie boisz? bo mnie np. cytologia nie przeraża tak bardzo

Gość lkjhhggv
ja się boję i właśnie dlatego badam się co roku lub częściej

Gość kaskada26
ja też robie co roku ale w zeszłym byłam w ciąży to mi nie zrobiła gina bo nie wolno no więc po 2 latach się bałam,bo gdyby były jakieś zmiany to po takim czasie to juz po mnie by było!tylko wcześnie rozpoznana choroba ma szansę na wylecznie.